ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На "Герена" скочиха срещу Емил Велев - обявяват го за крадец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 12.07.2012Коментари (28)11393
© Plovdiv24.bg
На "Герена" скочиха срещу един от най-големите левскари - Емил Велев, който сега е треньор на "Локомотив" (Пловдив). Кокала е обвинен, че без да му мигне окото краде таланти от детско-юношеската школа на "сините".

Преди дни от "Герена" избягаха близнаците Радослав и Борислав Цоневи. 17-годишните момчета са считани за едни от най-добрите за възрастта си, като през последния сезон блестяха не само за юношеската формация на "Левски", а и с екипа на националния отбор до 17 г. Малко след бягството им се появиха информации, че двамата щели да ходят на проби в английския гранд "Арсенал". Тези твърдения обаче се оказаха крайно пресилени, което накара вестникът на народа да разбере как всъщност стоят нещата и дали наистина "Левски" изпуска двамата си суперталанти.

"Велев не спира да им мъти главата. Сега им обещал, че ще ги уреди в един от грандовете в Израел, където да подпишат професионални договори и да приберат добри пари. Родителите на близнаците живеят и работят в Англия, тъй като в родния им Благоевград не могат да преживяват. Сега момчетата се надяват да си намерят отбор на Острова, но в същото време Кокала се опитва да ги отведе в Израел. Той не спира да краде талантите на "Левски", изригнаха от "Герена".

На стадион "Георги Аспарухов" вече си изпатиха от подобно поведение на Емил Велев. Преди година Кокала размъти главата и на други двама таланти - Янко Ангелов и Тодор Гочев, които заведе в Израел, но в крайна сметка не успя да ги пласира. Ръководството на "Левски" бързо се усети и направи спънки на играчите, които след това няколко месеца тренираха за здраве и нямаха право да играят професионален футбол. Така Ангелов и Гочев се принудиха да се върнат на "Герена", като вече са обещали на Иво Тонев, че забравят за бягствата и мислят само за "Левски".

"Велев има много лош навик да звъни постоянно на играчите. А освен това влиза в контакт и с футболисти на други отбори. Дори е имало случаи, в които преди мач на "Локомотив" (Пловдив), се обажда на някой от противниковия тим и му обяснява как щял да му намери отбор в Израел. По този начин се опитва да разконцентрира дадения играч на съперника, като очевидно не се изявява само като треньор, а и като мениджър", разкри нашият източник.

Най-често Велев позвънявал на играчи на "Славия", което е логично, тъй като след раздялата с "Левски" той работи именно на "Овча Купел". Босът на "белите" Венци Стефанов обаче наскоро научил за действията на Кокала и му вдигнал луд скандал по телефона. Шефът на "Славия" наредил на Велев на момента да изтрие от мобилния си апарат всички номера на играчи на най-стария столичен клуб. Треньорът хич не се стреснал. Само дни след въпросната случка позвънил на момче от школата, за да го навива за Израел. Младокът обаче не се поддал.

"Всичкото това Велев го прави с надеждата да изкара някой лев отгоре. Нищо чудно Коко Динев да му дължи заплати, което го кара да се занимава с други неща освен треньорството в "Локомотив" (Пловдив). Засега обаче Кокала удря на камък и не може да пласира играч в Израел. Единствено уреди Ангелов и Гочев с проби, но пък в "Левски" се усетиха и попречиха за осъществяването на трансферите им", коментират запознати.

В момента "сините" правят всичко възможно да убедят и близнаците Цоневи да останат. Новият член на Управителния съвет Николай Илиев дори пътувал до родния им Благоевград, за да се срещне с баща им, който за лятото се прибрал в България. Разговор с родителят провел и шефът на ДЮШ на "Левски" Ясен Петров.

Източник: blitz.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
А говеда мръсни когато Яшара обикаля нашите школи и краде млади надежди като С.Райков е супер селекция ,а подуенски помий ,а когато някой вземе ваш играч е кражба цял живот се издържате на гърба на провинциалните отбори и градете играчи без пари и с помоща на оная смотана перука но дойде момента когато има и по богати клубове от вас и ако искате някой трябва да си плащате помияри.А най големия помияр от вас Яшара да не е стъпил повече на ст. Ботев .
+1
 
 
е това говедата са много нагли те могат да обират каймака в бг без пари обаче за 2ма юноши ще ореват света искат да си останат при тях да може да ги затрият за футбола
+1
 
 
Mладежки национал на Кипър е най-новото попълнение на Локомотив. Стелиос Димитриу бе докаран в Пловдив от административния директор Атанас Узунов.
-2
 
 
Във Витес били много притеснени... От жребия за следващия кръг!
+4
 
 
вярно ли е че Йордан Господинов и той иска да се маха?
+17
 
 
Ще скачат не ами и ще подскачат.Само те могат да отвличат,да примамват,да крадат други деца.Еничари.
-2
 
 
кво лошо има да ги предлага в по добро от първенство кво да стоят в пумията на бг футбола?
+2
 
 
Кокал, време е спреш да пускаш Данчо Тодоров, Вальо Георгиев и Драги Коцев и да дадеш път на младите момчета - Илиян Ицо Спасов и Малама. Иначе е ясно в четвъртък Пловдив се мести в Ловеч. Само Локо.
+17
 
 
Отбора Левски през цялата си история се е комплектовал с крадени от цяла България футболисти!!!Точно пък тия да обвинят някой в кражба е супер нахалство,ама все пак Кокала си е техен кадър и наученото там не се забравя!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: