ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не сгреши и срещу Банско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:31 / 11.07.2012Коментари (45)13861
Ботев Пловдив записа нова победа от предсезонната си подготовка. Жертва на "канарчетата" този път бе втородивизионния тим на Банско, който загуби с 1:2 от новака в "А" група. В първата си контрола възпитаниците на Ферарио Спасов се наложиха с 2:0 над Видима Раковски.

"Жълто-черния" тим бе по добрия отбор на терена във Велинград и заслужено стигна до победата. Всичко най-интересно се случи след почивката, когато паднаха и трите попадения.

Най-опасното положение през първата част Ботев Пд създаде в края на първата част, когато Станислав Костов засече центриране на Коце Дяков, но ударът на нападателя срещна левия страничен стълб.

След почивката Феро извърши 6 смени, които дадоха резултат и с голове на Петър Атанасов и Тодор Неделев "канарчетата" стигнаха до победата. Точен за Банско бе Йордан Лачов в даденото от рефера продължение.

Пловдивчани можеха да направят резултата по убедителен, но резервния страж на Банско на няколко пъти показа класа и успя да отрази удари на Иван Цветков и Тодор Неделев.

Следващата контрола на Ботев Пд е събота от 10,15 срещу бургаския Черноморец, отново във Велинград.

Състав на Ботев Пловдив:


Ернестас Шеткус (46' Христо Иванов), Стефан Станчев (46' Йордан Христов), Асен Караславов - капитан (80' Радослав Терзиев), Бобан Грънчаров (80' Лъчезар Ангелов), Артур Енрике (46' Лазар Марин), Рубен Паласуелос (67' Ивайло Димитров), Томаш Иршак (61' Ангел Рахов), Костадин Дяков (46' Тодор Неделев), Диего Фераресо (46' Мариян Огнянов), Станислав Костов (46' Иван Цветков), Петър Атанасов (80' Петър Чобанов)

Ст. Треньор: Ферарио Спасов

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Знае ли някой, кои футболисти на Ботев в момента са в Раковски? Димо Атанасов там ли е?
+2
 
 
Да се дава път и титулярни места на младите,вижда се,че могат!!!!Марин,Терзиев,Ангелов,Фераресо,Костов,Нед
елев,все млади и талантливи момчета,с някой и друг по опитен ,за самочувствие и ще мачкат наред!Ще видите,че още на полусезона ще има оферти за тях от чужбина!
+7
 
 
Не особено добър резултат за отбор който има амбициите да е равностоен на лидерите и да ги побеждава. Не говоря за резултата, не може първото полувреме головите ни положения да са от корнери и фалове. Да се надяваме, че това се дължи все пак на несработеността между многото нови играчи, практически имаме нов отбор, езиковата бариера и началната фаза на подготовката.
+4
 
 
ГУ100 ми е майна.Образова спортна публика-огън @бън и сеч.Ужас Бултрас.
+8
 
 
Някой знае ли какво става с черешката, нали вчера вечерта или днес сутринта трябваше да пристигне, а както каза Феро трябва и един нападател още, дано до неделя да сме приключили със селекцията, само Ботев.
+11
 
 
има доста работа още да се свърши.....не съм впечатлен от отбора в момента.....да не забряваме все пак че момчетата се събраха преди 5 дни...
на 12.07.2012 г.
+7
 
 
А ти как си , Жоре ,след спечелването но Супер-калъфката ? Хо-хо-хо-хо
+7
 
 
Гол Петьо, гол Петьо, гол Петьо, гол, гол.
0
 
 
"Тоя" Атанасов,пак ли вкара гол бе???Да вземе да се спре малко ,щото нашите големи разбирачи няма да има кого да псуват.
+14
 
 
Левият бек Артур бразилец направи много добро впечатление! Играта ни беше на приливи и отливи. Определено личеше през първото полувреме стремеж да се играе с едно докосване, разбира се, имаше и много брак. Все пак предстоят още мачове, за да придобие ясна игрова физиономия отборът, но мога да кажа, че бъдещата игра ще ни радва! Трябва да сме търпеливи. Притесних се от слабата игра на Молива! Дано нататък да навлезе в ритъм и да не е толкова тромав, какъвто беше днес.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: