ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Курдов: Пожелавам успех на Ботев в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 09.07.2012Коментари (54)10339
©
Атанас Курдов винаги се е сла­вел със своенравния си характер и името му често е попадало по жълтите хроники. Преди седми­ца той бе освободен от Ботев Пловдив, като не започна подготовка с тима за новия сезон. По този повод нападателят се съг­ласи да даде интервю за "Тема Спорт".

Наско, къде ще продължи карие­рата ти?
- Още не знам на сто процента. Трябва да питате моя мениджър Емил Данчев, той движи нещата. Засега си почивам и чакам развитие.

Появи се информация, че си же­лан от Славия, доколко е вярна тя?
- Да, истина е. Лично разговарях с г-н Венци Стефанов. Бих заиграл в Славия, но ще видим какво ще се случи. Имам и други ва­рианти, като Арсенал Киев, с който са водени преговори, още умувам. Намислил съм си нещо и искам то да се случи. Тогава много хора ще оста­нат учудени, с пръст в уста. До 2-3 дни нещата ще се изяснят. Но засе­га ще го запазя в тайна.

Защо се разделихте с Ботев Пловдив?
- Честно да ти кажа, не са фут­болни нещата, довели до освобож­даването ми. Мисля, че всеки ваш читател е достатъчно интелиген­тен, за да се сети за какво точно става въпрос.

По думите ти разбирам, че ня­кой в клуба е бил против теб, кой е той?
- Кривия (б.а. - спортният дирек­тор Александър Александров), опре­делено той не ме искаше в Ботев Пловдив. Явно не ме е харесвал не­що. Но лично от Ботев и от феновете не съм видял лошо и искрено пожелавам успех на тима в А група, защото там му е мястото. Просто само заради запалянковците си заслу­жава да играеш в този отбор. А то­ва, че някакъв си там - Кривия, се е помислил за много велик, мен не ме вълнува. Нали знаеш, че няма вечни?

Да, но като футболист Сашо Александров - Кривия е постигнал много и заслужава уважение.
- Постигнал е, но като тръгнем да го сравняваме с някои други спортно-технически директори, мисля, че е доста назад в класирането. Тази ма­терия май още не му е много ясна.

Защо постоянно твоето име и това на друг изгонен от Ботев Пловдив - Тодор Тимонов, се замес­ваха в различни скандали в тима, че сте разваляли атмосферата в съб­лекалнята, че сте били против треньорите, че не сте спазвали ре­жима...?
- Няма такова нещо. Какво значи да си против треньора, та той е майка и баща за теб в отбора. Кой глупав човек ще тръгне против треньора и съотборниците си. И аз не мога да си обясня защо все моето име се замесваше и се появяваше в медийното и публичното простран­ство, без да знаят за какво става въпрос. Явно в Ботев са си търсили изкупителна жертва. Аз им бях черната овца, но ето, сега вече ме няма, ще ги видим какво ще свършат.

С Марин Бакалов как стояха нещата, като че ли и с него не се раз­бираше много?
- Не, с него никога не съм имал тър­кания. Това, което се появяваше за скандал между нас двамата, бяха по­редните измислици. На Бакалов мога само да му благодаря, защото той ми подаде ръка в тру­ден за мен момент, когато се завърнах от Германия. Смятам, че с изяви­те си във В група му се отблагодарих по най-добрия начин, като вкарах над 40 гола. С него си оставаме прия­тели.

При кой треньор Ботев Пловдив играеше най-добре като цяло?
- При Марин Бакалов и Коце Видолов. Тогава в отбора нямаше напре­жение, всеки си вършеше работата, нямаше интриги. Всичко беше наред и имаше прекрасна обстановка. При двамата всеки ден ходех с усмивка на лицето на стадиона и си тръгвах пак така. Резултатите при тях не закъс­няха. Първо влязохме в Б група, а нак­рая и в елита.

Защо тогава Петър Хубчев и Ми­лен Радуканов не успяха да накарат отбора да побеждава?
- Просто и двамата дойдоха с го­лемите кошници, но накрая си тръг­наха с малко пликче. Не им върза.

Като се върнеш назад във време­то, яд ли те е, че не остана в Лудогорец, а предпочете да играеш за Ботев Пловдив във В група?
- Тук е мястото да кажа, защото и по тази тема имаше много спекула­ции, че по собствено желание си тръгнах от Лудогорец. Хората от Разград и Кирил Домусчиев, и Александър Александров, се отнесоха много добре към мен, но аз сам нас­тоях да се прибера в Ботев и не съ­жалявам. Да, сега можеше да съм шампион, а не Кривия да е против мен, но не ме е яд. Някой ден пак ще се върна в Ботев, сигурен съм. Дали ще е след 1, 2 или 5 години, аз пак ще нося жълто-черния екип.

А на "Герена" имаш ли желание да се върнеш някой ден?
- Сам виждаш, че Левски не проя­вяват интерес към мен, а и аз нямам нужда от тях.

Коя е последната измислица, ко­ято прочете за себе си?
- Че са ме изгонили от Ботев, за­щото съм бил на заведение с фенове на Локо Пловдив, пял съм песни с тях и съм пиел и едва ли не съм излязъл на четири крака. Всички, които ме поз­нават и са покрай мен, знаят, че то­ва няма как да се случи. Аз алкохол не употребявам, но да си пишат и го­ворят каквото искат. Както се казва, по-добре на хората в устата, отколкото в краката.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Насе за много прецизното изказване . Личи си че си много интелигентен младеж , за което много от "капацитетите" в Ботев явно не са те долюбвали през изминалия сезон , та кой ли интелигент го обичат в България , но това е друга тема , и това беше някаква пречка за теб да не можеш спокойно да покажеш големия си голмайсторски талант , който притежаваш. Правилна постъпка - отивай и се развивай другаде , сигурен съм , че ще се докажеш напук на черногледците . Пожелавам ти успех.
+6
 
 
Много точно казано, че при Бакалов и Видолов беше най-добре.Тогава отбора играеше със хъс и желание, няма значение че беше във В групата.Попътен вятър и успех Наско.Важното е какво правиш на терена, а не извън него.Там живота си е твой и можеш да правиш каквото си искаш стига да не вредиш на клуба в който играеш, и няма нищо лошо в това да се събираш с приятели от други клубове.Успех.Само БОТЕВ-ПД.
+6
 
 
Наско, пожелавам ти да развиеш таланта си и един ден отново да вдигаш на крака публиката на Ботев! Успех!
-2
 
 
Поредното малоумно изказване на Курдов.Баща му също не блестеше с кой знае колко умствен багаж,но беше борбен поне.За човек,който няма абсолютно никакви успехи такива нелепи простотии по адрес на Кривия са меко казано глупави и недостойни.Това момче така и не разбра,че първо трябва да покаже качества на терена и после да си отваря устата.Очевидна липса на възпитание...жалка картина...
-1
 
 
Позицията на Курдов е достойна.Нормално е да е обиден на Кривия, прекалил е малко с квалификациите по негов адрес. Предполагам, че ако отиде в Славия, чичо Венци ще го шитне още по Нова Година с добра печалба. Колкото до възможността да отиде в Локомотив - това би било голям скок нагоре за неговата кариера, но като се има пред вид омразата между баща му и Зума едва ли ....
+7
 
 
Ботев почва със Славия на колежа,дербито е 11 кръг на Лайнута !
+5
 
 
Канари 1-вия кръг играеме срещу Славия на Колежа.
+5
 
 
Най-малко нужда имаме сега от изясняване на причините за неуспешния сезон на Наско. Всички мнения до тука са резонни, но да се разделим ли пак на защитници и противници на Кривия, или на Наско? Хайде стига с това самоизяждане. В началото на статията е писано "Своенравият". Тази дума изчерпва съдържанието на статията. Наско е талантливв, с таланта обикновено върви и своенравието, звездоманията. Успех Наско, където и да си! Приемаме те с всички качества, включително и недостатъци. Ти доказа, че обичаш Ботев и ботевистите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: