ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо върти реми с катарци - Тасио с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:09 / 07.07.2012Коментари (66)10254
© Gong.bg
Само дни преди двубоя за Суперкупата на България, бразилският таран на Локо Пд Тасио се отпуши и вкара първият си гол с "черно-бялата" фланелка
Локомотив Пловдив завърши 1:1 с катарския Ал Джаиз в последната контрола от втория си подготвителен лагер в Австрия.

Пловдивчани първи откриха резултата. Това се случи в края на първата част, когато Даксон Да Силва изведе своя сънародник Тасио с пас красавец. Таранът надбяга бранител на катарците, след което стори същото със стража и на празна врата вкара за 1:0.

След подновяването на игра Локо Пд можеше да удвои резултата, но стражът на Ал Джаиз изби с мъка удар на Даксон Да Силва.

В 72-ата минута катарците възстановиха равенството. Зиани изпълни прекрасен свободен удар, който не остави шанс за изява на Господинов и нападателят вкара за крайното 1:1.

Утре играчите на Локо Пд се пребирт в Пловдив, а в понеделник е първата тренировка на "черно-белите" за предстоящи мач за Суперкупата на България срещу Лудогорец.

Състав на Локо Пд: Господинов, Тодоров-к (46' Коцев) , В. Георгиев (46' Каба) , Саламастракис (73' Котев) , Венков, Д. Георгиев (71' Стефанов), Тимонов (67' Маламов), Даксон, Сержиньо, Тасио (67' Спасов), Маркес
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Локото имат нужда от нови футболисти за лига европа . Понеже пари няма им предлагам да се ориентират към още няколко освободени от най-големия отбор на Пловдив . И по живо защото от Славия вече действат. Левски и Цска и те се точат на отхвърлените от колежа :)
+3
 
 
"Канарчетата" пък имат две победи с 5 чисти гола - през 1988 и 1995. Други по-изразителни победи за "жълто-черните" са с 2:5 като гост през 1987 година и 4:0 през 1962. Там някъде по- долу една ТРАВЕРСА "забрави "за тези резултати !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
БЪЛГАРИ, докога ще търпим да сме роби в собствената си държава? Докога ще търпим и ще се лишаваме от продукти и услуги от първа необходимост поради немотия и всекидневно намаляващите ни доходи?СТИГА сме спали и мълчали.Нека на 15.07.2012(неделя) в 11:00 часа да излезем и да изразим гражданската си позиция , да застанем зад правата си и да покажем несъгласието си с този начин на управление.Да се съберем пред централата на EVN на ул. "Христо Г. Данов" 37 и да протестираме срещу поредното "изнасилване" на българския народ, който и без това е изнемогнал.България СЪБУДИ СЕ!!!!Приятели Моля СПОДЕЛЕТЕ, за да се съберем повече хора !!!
-4
 
 
11 юли наближава...всички в Бургас...време е за реванш...
-2
 
 
Настана време за битка, черно-бялото войнство е в пълна готовност. След 3 дни е финала за Суперкупата в Бургас. Нека се мобилизираме и да идем колкото се може повече хора да подкрепим нашите момчета. Във фен магазина на Лаута продължават записванията за екскурзията. В сряда в 13:30 от Лаута тръгват автобусите за Бургас. Много мои познати ще заминат за този финал още тези дни - неделя, понеделник или вторник. Много фенове ще съчетаят морето и плажа със мача за Суперкупата. Много хора ще тръгнат и в самия ден - сряда рано сутринта за да може около 10:00 ч да са на плажа. Въобще очертава се поредното уникално черно-бяло гостуване. Дано и момчетата ни зарадват и покажат добра игра срещу силния отбор на Лудогорец. Нека водим тази битка заедно - вие на терена, ние по трибуните.
+2
 
 
Заслужен успех на кварталният любимец с бедуинският гранд.Престижно.Браво.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: