ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Доволен съм от подготовката и първата контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 07.07.2012Коментари (33)10444
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Ферарио Спасов даде добра оценка на свършената работа в първия етап от подготовката. В събота "жълто-черните" затварят 10-дневния тренировъчен цикъл, който се проведе в Тетевен. Футболистите ще се приберат в Пловдив за ден и от началото на новата седмица започва вторият лагер, този път във Велинград.

След контролата с Видима-Раковски, завършила с победа за Ботев с 2:0, наставникът на "канарчетата" сподели впечатленията си от проверката и подготовката до момента пред официалния сайт на клуба:

"Направихме добър лагер в Тетевен. Условията бяха отлични и футболистите вложиха доста старание в тренировките. Работихме основно за физическа подготовка, но едновременно с това имахме и технико-тактически занимания. Смятам, че свършихме добра работа."

"Като за първа контролна среща съм доволен от видяното в мача с Видима. Най-важното бе да проверим как стои отборът физически, но освен това направихме и доста добри неща на терена. Благодаря на нашия противник, че уважи и се вложи в този двубой в това тежко време. Тепърва обаче предстои да изчистваме игровия облик на нашия тим."

"Решихме в тази контрола да играят футболистите, които са с нас от началото на подготовката и са в добро състояние. Знаете, че Костадин Дяков има проблеми и това бе причината да не вземе участие. Останалите (б.а. Караславов, Грънчаров, Иршак и Артур Енрике Ояма) имат да наваксват с тренировките и затова пропуснаха мача. Много е вероятно те да се включат чак за мача с Черноморец."

"Доволен съм от селекцията. Очакваме още един футболист, който би трябвало да се присъедини към нас във вторник. Иска ми се до края на лагера във Велинград да окомплектоваме отбора и в Австрия да се фокусираме върху обиграването и както вече казах - изчистването на облика ни", заяви Ферарио Спасов.

В събота сутрин играчите на Ботев проведоха последната си тренировка в Тетевен. Следобед отборът се прибира в Пловдив, а от понеделник започва вторият лагер на тима във Велинград.

В курортния град "жълто-черните" ще останат до 14 юли. На 11-ти (сряда) е контролата с Банско, която е от 18.30 часа във Велинград, а вторият етап от подготовката завършва с проверка срещу Черноморец, която е от 18.00 или 18.30 часа в събота в Брестник.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Тази контрола с Черноморец неможе ли да бъде на друг стадион?
+11
 
 
БЪЛГАРИ, докога ще търпим да сме роби в собствената си държава? Докога ще търпим и ще се лишаваме от продукти и услуги от първа необходимост поради немотия и всекидневно намаляващите ни доходи?СТИГА сме спали и мълчали.Нека на 15.07.2012(неделя) в 11:00 часа да излезем и да изразим гражданската си позиция , да застанем зад правата си и да покажем несъгласието си с този начин на управление.Да се съберем пред централата на EVN на ул. "Христо Г. Данов" 37 и да протестираме срещу поредното "изнасилване" на българския народ, който и без това е изнемогнал.България СЪБУДИ СЕ!!!!Приятели Моля СПОДЕЛЕТЕ, за да се съберем повече хора !!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Всичко върви в правилната посока.И нещата логично се случват.
+9
 
 
Феро е доказан треньор. Сигорен съм че направи здрав и качествен отбор който без да има проблем от 1 до 4 максимум 5 място да се класира. С много успехи през сезона да ни радваш Феро. Успех . Ай канари.
-27
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+18
 
 
Браво Феро, селекцията е прилична,остава да се сработят и да започнат да побеждават,а най-важното е да се разбият мангалите от Лаута.
+24
 
 
Събития на този ден 07.07.1962 - Левски - Ботев (Пд) 1:6 (рекордна загуба на Левски в "А" група);) 07.07.1963 Ботев Пловдив гостува на Локомотив Пловдив и побеждава с 4:0. Хеттрик бележи Динко Дерменджиев - Чико, а един гол добавя Георги Аспарухов - Гунди.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: