ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо записа първа победа в Австрия - Ели Маркес с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:58 / 05.07.2012Коментари (176)13557
©
Локомотив Пд записа първа победа на австрийска земя. Пловдивчани се наложиха с 2:1 на Легия Варшава в контролна среща играна в Леоганг.

Двубоят не започна по най-добрия начин за "черно-белите", които само за половин час дадоха две жертви. Принудително терена напуснаха заради контузии защитниците Николай Христозов и Джереми Родригес.

Иначе в първата си по-опасна атака Локо Пд достигна до гол. Това се случи пет минути преди края на първата част, когато любимеца на феновете на "черно-белите" Даксон Да Силва намери със страхотен пас по диагонал Ели Маркес, който излезе очи в очи със стража на поляците, успя да го излъже и с удар по земя откри - 1:0.

След почивката Емил Велев пусна в игра каращия проби вратар Баия, който направи груба грешка в 60-ата минута, от която се възползва Косецки и възстанови равенството - 1:1.

Четвърт час преди края Локомотив Пловдив получи право да изпълни дузпа за нарушения на вратаря на Легия срещу Христо Спасов. Към топката се запъти Тодор Тимонов, но потърпевшия не отстъпи на Лимона да изпълни 11-метровия наказателен удар и Христо сам се загърби с изпълнението. Нападателят не сбърка и фиксира крайното 2:1 за Локо Пд.

На 7 юли (събота) Локомотив Пд ще изиграе последната си контрола от подготвителния лагер в Австрия. Възпитаниците на Емил Велев ще се изправят от 19,00 часа в Гоинг срещу Ал Джаиз (Катар).

Локо Пд: Господинов, Родригес, Саламастракис, Христозов, Венков, Д. Георгиев, Сержиньо, Даксон, Тодоров, Тасио, Лазаров-к (В. Георгиев, Маркес, Баия, Тимонов, Спасов, Йорданов, Маламов, Котев, Кириакидис)
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
е една победа срещу жълтите от витес и май ще има злоба до небесата а може да искалира в създаването на нов клонинг с лиценза на долно воден звяра се събужда треперете квадратни глави населяващи родопите
+2
 
 
бултрас4еееенце няма ботев има ботевь
+2
 
 
колко е нагла жьлтата зган ?умрете от яд папагали долни,смешни
+2
 
 
Айк сега плюйте бе мишоци .АЙ ЛОКОТО ....гадна сопотска зган
на 06.07.2012 г.
+3
 
 
Великана се събужда!Треперете комплексари!Само Локо!
+3
 
 
Сега ако успеем да си оправим защитата с класен футболист Като Аслександър Тунчев (от който се отказаха Лудогорец) ще бъде перфектно!!! САМО ЛОКО!!!
-1
 
 
Една.Само една победа им трябваше на цингетата и надигнаха перчема.Не ми се мисли за циганските словосъчетания при първата загуба на Ботев.Затова пловдивчани.Нулева толерантност към мангалската сган.
+3
 
 
Еуфорията е грандиозна!!! Бяхте оклюмали като на*икано мушкато:))) Подкрепяйте се Столипеновци защото иначе лошо!!! Никой не ви взема на сериозно! Сами се надъхвайте и Кюстендилската воля ще възтържествува!!! Дори след като отнесете 5-6 мешета от Лудогорец, не губете кураж- идва следващия тираж:)))))
0
 
 
сдружението не ме вълнува , радвам се на победата , НО ... много имаме да наваксваме ... и само на мускули няма да стане ...! дано вече се залага на малките ... звездите и любимците да спрат да гим налагат ..!!!!! спасов, маламов йорданов НЕ СА ЛОШИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: