ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен-клубът на Локо прави корекции за осветлението на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 05.07.2012Коментари (59)9253
© Plovdiv24.bg
Осветлението на стадион "Локомотив" уж трябваше да е готово до месец август, а до ден-днешен няма никаква яснота какво става. Именно заради това Plovdiv24.bg се свърза със зам-кмета Димитър Кацарски, който да информира както нас, така и нашите читатели какво се случва. 

Ето какво заяви той за Plovdiv24.bg: "Беше внесен проектът за осветлението на "Лаута". Но по него имаше да се отстранят някои корекции по конструктивната част и беше върнат за отстраняването им. Някои от корекциите дори се нанесоха от представителите на фен-клуба на Локомотив Пловдив. В началото на другата седмица ще бъде предаден коригираният проект".

Относно това кога се очаква да бъде готово осветлението на стадион "Локомотив" той ни отговори: "След като получим одобрен проект, тогава може да започнем процедурата за поръчка на самото осветление".
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кой е този идиот който ще сложи бакър на цигански стадион.И кои са тези идиоти които вярват на чалгаосеминителя че му пука за някаква гювендия с име на превозно средство.Локо е поредната к***а на Коко и не е редно да дава пари за нещо което така или иначе ще надупва.
+1
 
 
как няма да е пълно с жълти, още от заглавието те напушва смях
+6
 
 
Как няма да е пълно със жълтурци,те са някви деца ли де да ги знам кви са по цял ден кибичат и злобеят във форума на Пловдивския любимец.Ние локомотивците ходим на работа не сме като вас айляк да се чудят кво да правят.
+1
 
 
Извинявам се,че си вра гагата на чуждо място,но не трябва ли корекциите и целия план да се прави от специалисти-инженери,а не от фенове? Или типично по български,всеки разбира от всичко,и дава акъл за всичко.
+2
 
 
Уж темата е за Локото,а е препълнено с жълти комплексарчета.Жалки сте.Вместо да се радвате за вашето отборче,вие все тук висите.Злобарчета не в жълто.
на 05.07.2012 г.
+2
 
 
Aнгелов и Панджаров много добре са фалшифицирали историята за Локуту че не може и да бъде това истина Тъй нареченото Локу е създадено през 194. година и закрито през 2001г Няма никакви съдебни и учредителни протоколи а един факт за да е достоверен без документи трябва да е потвърден от пет източника независими един от друг Отивайте в Кюстендил по адресна регистрация и си искайте пари оттам за осветление на скапания Ви стадион
+1
 
 
Мръсни, долни буфери - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА. Последните 2-3 години не си затворихте лайняните усти как нямало връщане, вечно по селата... Сега треперите, манговци... ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: