ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив разпусна в Залцбург
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 05.07.2012Коментари (17)4217
Вчера следобед, футболистите на Локомотив (Пловдив) получиха почивка от старши-треньорът Емил Велев. По-голямата част от футболистите и спортно-техническия щаб на "черно-белите" посетиха намиращия се на стотина километра роден град на композитора Волфганг Моцарт, Залцбург, докато останалите предпочетоха почивката в хотела и заобикалящата го природа. 

Веднага след обяда, клубният "Мерцедес" отпътува за Залцбург, предшествани от собственика Константин Динев. В търсене на първата дестинация от тура, пловдивчани се озоваха пред стадиона на местния "Редбул", а минути по-късно се намериха пред музея със самолети и болиди за "Формула 1" на компанията.

Оказа се, че подобна атракция не може да замени желанието за шопинг из центъра на града и така не след дълго всички получиха три свободни часа в сърцето на Залцбург. Футболистите се насочиха към магазините, но последва ново разочарование - старинният и рядко красив град не разполага с добре познатите магазини за спортни атрибути. За сметка на това любителите на красивите гледки и магазините за сувенири останаха доволни и набързо напълниха фотоапаратите си с цветни пейзажи.

Единствено треньорът по физическа подготовка в отбора Пламен Нягин демонстрира издръжливост и най-вече упоритство и успя да покори сам една от най-високите точки в Залцург - замъкът Хоензалцбург, който поставя най-старият австрийски град в краката си. За останалата част от спортно-техническият щаб интересът бе прикован от красотата на градините на Мирабел.

Недоволството от липсата на спортни магазини бързо нанесе промени в плановете и всички се качиха на автобуса по-рано от плануваното, за да се отдели около час в шопинг-център по пътя за обратно. 

Не по-лошо си прекара и групата, останала да почива в хотел "Кайзер" в градчето Шефау. Групата начело с Кирил Котев и Тодор Тимонов огледаха местността от птичи поглед, като се изкачиха на един от близките върхове, с помощта на лифт.

Днес предстои ново пътуване до Залцбург, но за да се изиграе поредната контролна среща срещу Легия (Варшава). Дебют на този мач се очаква да направи гръцкият дефанзивен полузащитник Илиас Кириакидис, присъединил се към лагера на българите вчера.



Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Махайте се позорни мажоретки ! Паразитният тото-плондер не иска черно-бели сърца в отбора. Само проституиращите футболерчета взимат заплати, а такива като Златински и Даксон ги държеше на 4-5 пъти по-ниски заплати...Да спрем този позорен тото-цирк ! Бойкот на Суперкупата !
+2
 
 
Коко е там да контролира двубоите,а не да се разкарва из музеите.Докса Ксанти го разкриха далеч преди да дойде в Пловдив.Ватерполиста е въжеиграч на който малко женички биха му се вързали.Ако не за пари ,разбира се.Този баноматовибратор е с единствен коз.Кумец на Първият.Домакин на оргиите които организираше Звяра е именно той.Затова някои викат на Кошарите Кошмарите.И този плондер е собственик на български отбор в Пловдив-столицата на футбола.Феновете на Локоото /без блюдолизците/ го знаят.
+4
 
 
Тото Динев бесният селяк дали е посетил музея на Волфганг Моцарт облечен с чехли, шорти за плуване и тесен потник около мазното му шкембе :)))))
+4
 
 
Силна група туристи,особено ако хванат Легия на маса майката ще им разгонят.Успех с туризма.
+5
 
 
11 юли наближава...всички в Бургас...ВРЕМЕ Е ЗА РЕВАНШ...
+2
 
 
Не знам майна каква е целта за подготовката в Австрия,но някой определено греши на анонса.Не вярвам да е туризъм или пазар на футболисти.Почти нов отбор,който иска сработване играе срещу съперници които сме зад тях.Да, дори и азерите или шиптърите.Легия Варшава е гранд на Полша.Да ти кажа ли какъв ще е развоят на срещата.Разлика 2-3 гола.Всеки уважаващ себе си,футболистите си и феновете не би постъпил така.Със здраве.
+2
 
 
Днес от 19:00 ч. Локомотив ще изиграе поредната контрола срещу класен съперник. Това е най-популярния полски клуб Легия (Варшава) завършил 3-ти в последния шампионат и спечелил Купата на Полша за 2012 г. Дебют на този мач се очаква да направи гръцкият дефанзивен полузащитник Илиас Кириакидис, присъединил се към лагера на българите вчера.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: