ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се опитва да си върне защитник от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 04.07.2012Коментари (23)10175
© Plovdiv24.bg
Новакът в "А" група Ботев Пд е проявил интерес към бранителя Апостол Попов. Играчът на ЦСКА дойде именно от тима на "канарчетата" при "червените" преди три години.

От Ботев са проучвали възможността да вземат Попов, като част от амбициозната им лятна селекция. 29-годишният защитник обаче е в схемата на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов за титуляр през новия сезон. След окончателното си възстановяване след тежката контузия в момента Попов е напълно готов за игра и се очаква с опита си да помогне на "армейците".

Конкуренцията в отбраната на ЦСКА е голяма - освен него за постовете на централни бранители се борят Ангел Грънчов, Пламен Крачунов, новопривлечения Сивард Спрокел и Костадин Стоянов, който обаче вероятно ще бъде преквалифициран от Младенов на позиция ляв бек.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Думата ми е за "новакът" Ботев, което често срещам и то в пловдивски издания!!!Наистина някой писачи прекаляват.Права е Пламена.Ако някой не може да приеме, че Ботев е най-стария футболен клуб в страната си е негов проблем и говори за комплекси.Новак е отбор , който влиза за първи път в А група.Ако ги боли и не искат да пишат "най-стария футболен клуб" да пишат просто "завърналият се в А група Ботев". Но както е казано, всяка завист е родна сестра на ограничеността!! Що се отнася до витуалния трансфер на Попето .затова си има спортно-техническо ръководство и то си знае работата. Само Ботев!!!!!
0
 
 
тцтцтц, обрахте каймака на трансферния пазар.
+1
 
 
"Новак"?!А вие циганско-лайнутарски сайт ли сте?!Ще го духнете скоро,тъпаци!
+25
 
 
Крайно време е някои медии, фенове и олигофрени като бобчо,смърфчо,графчо да разберат че интереса към някой футболист от ръководството на Ботев няма.Това става след като те кажат и евентуалният футболист дойде на проби или подпише договор.Не може някои фантазьори да си предлагат подопечените и да се твърди че клуба има интерес.Интерес имат някои мениджъри да си правят реклама и да рекламират продукта си.Не е нужно утре пак г-н Александров да опевергава слухове.Има си ръковдство което прави изявления.Стига евтини манипулации.
+31
 
 
НОВАК !?!?!?! Само така, искам цял сезон да пишете - новака Ботев. "Новака Ботев размаза евробоеца Локу". Да не забравите и това да напишете, че скоро ще да е.....
+16
 
 
Мисля,че ни стигат толкова защитници.Не е ли време да помислим за привличането на още нападатели и крила?Нали уж ще изповядваме нападателен футбол?!
+32
 
 
Стига с този "новак" в "А" група! По-рационално и съвсем правилно е да се каже: "Най-старият футболен клуб в България Ботев Пловдив" е проявил интерес към.....:)
-30
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: