ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Все още няма яснота около бъдещето на Христо Златински
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 04.07.2012Коментари (61)10354
© Plovdiv24.bg
Един от любимците на "черно-белите" привърженици Христо Златински все още е с неясна съдба. Полузащитникът на Локомотив Пловдив скъса официално с клуба в края на миналия месец, след като изтече договорът му със "смърфовете". 

Националът дори отказа оферта на ЦСКА, както и опонента на Локомотив в Пловдив - Ботев, заявявайки, че никога не би играл за "канарчетата", тъй като носи Локо Пд в сърцето си. 

Всички отбори вече карат летните си подготовки, а Златински все още е без отбор. Именно за това Plovdiv24.bg потърси за коментар халфа, за да каже нещо повечко за бъдещето си, а той ни отговори с думите: "Не искам да коментирам нищо в момента. Не мога да говоря"!
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пото ли си Путо ли си не знам но миришеш като потен циганин Защо като ще кажеш - аз съм си циганин Златински върни се бе македонско чедо върни се при Локу Доку Коку Той пари няма ама ще ти плаща с чалга манекенки ЕЕЕЕ ДАЖЕ И МАКЕДОНЕЦ НЕ ИЗДЪРЖА ПРИ ЦИГАНЬОРИТЕ от Лаута
+2
 
 
Как си личи кои са безработните утрепки, които ни дърпат като камък, в обществото. В работно време, когато нормалните хора са заети с работа както е редно, коментари на Локомотивци почти няма, за сметка на това жълтата пасмина не спира да бълва л.йна и минуси по наш адрес. Какво значи това, 90% от пишещите тук или са пенсионирани бивши партенки или непълнолетни или безработни нещастници с излишък от свободно време!!! Смешни сте палячовци!!! Селяни!!!
0
 
 
Днес на Локомотив предстои пътуване до Залцбург, където ще се изиграе поредната контролна среща. Днес съперник ще ни бъде най-популярния полски клуб Легия (Варшава) завършил 3-ти в последния шампионат на Полша. Дебют на този мач се очаква да направи гръцкият дефанзивен полузащитник Илиас Кириакидис, присъединил се към лагера на българите вчера.
0
 
 
11 юли наближава...всички в Бургас...ВРЕМЕ Е ЗА РЕВАНШ...
0
 
 
Пловдив е черно-бял! Ицо завинаги един от нас!Ице върни се ве, майна...заради нас се върни!Децата на Караибрахим, като тоя под мен да мълчат!
на 05.07.2012 г.
-1
 
 
Има нова оферта към Златински от БОТЕВ !!!!! Предложено му е да е резерва на Васко Стълба на косачката. Когато Васко е изморен - Златински ще се хване за палците ... пардон ! За дръжките на косачката ! Ела Ице , ние те чакаме !
-2
 
 
Коку Доку Коку Доку ... са-са-саааа Миризливите цигани от Лаута пак станаха пионки на поредния мафиот в клуба им.
+7
 
 
Коко не го държим на сила в клуба! Ако просто няма енергия, мотивация и финансови възможности да издържа Локомотив, нека се оттегли с добро!Няма смисъл фенове и ръководство да си образуваме нерви!На Коко трябва да му е ясно, че Локомотив не е Вихрен, нито Пловдив е Сандански.Локомотив е ИМЕ в българския футбол...отбор с История, Традиции и Успехи!Ако не го е разбрал е крайно време да го разбере вече!Ако продължава да управлява Локомотив по аматьорски просто няма смисъл да бъде собственик на пловдивския любимец!Иска...иска тази Европа и за какво му е, като не е взел един футболист "за света", който да става. Двамата с Бонев се надпреварваха да обявяват купи и турнири...е сега като играхме финал за купата и се класирахме за Европа, какво направи?! Къде му е на Коко селекцията за Европа?Само се оплаква пред камерите, че издържа отбора сам...като искаха да влезнат спонсори в Клуба и да му помагат Коко що не ги прие.Коко да знае, че отговорите на зададените въпроси ние феновете ги знаем!Оценяваме всичко, което Коко направи за нас и сме му благодарни, НО няма да търпим клуба да се управлява по толкова долнопробен начин!Тези срамни резултати също си имат своя край!Ако просто Коко не иска да издържа Клуба - никой не го е довел или го кара на сила да издържа Клуба. Няма смисъл да мъчи по този начин себе си и нас! Или започва да работи в Клуба, ка то професионалист, или да си хваща пътя за Сандански и тва е. Дали ше сме 6-ти или над чертата на изпадащите - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, КОКО. Историята помни само победителите! Теб с какво ще те запомни? Нито титла, нито купа нито пък медали имаш спечелени за 3 г. в Локомотив! За какво го взе Локомотив...само да вегетираш с него ли? Е няма да стане!
+2
 
 
Най-голямият Локомотивец и футболист за вси4ки времена е Зума.Никой не може да се сравнява с него.А за уговорените ма4ове,ве4е ми се повръща.Елате в Италия,за да разберете от кои се уреждат срещите.Собственниците на клубове са последните,които имат пръст в тази работа.Не е толкова лесно ,колкото си мислите,и понякога няма смисъл да се рискува.Някои са гледали много криминалета,но щом като така им е по-хубаво,нека продължават да ме4таят. Да го докажат,ина4е вси4о друго са празни приказки.
-4
 
 
Коко го изгони с наговорените си мачове. Ицо е Локомотивец но на първо място е човек с доблест. Може да не играе в никои отбор ,но в уговорени мачове няма да го видим. Яд ме е че можеше да стане черно-бяла легенда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: