ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко уволнява дисциплинарно Караджата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 02.07.2012Коментари (23)6726
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив ще извади на светло договора на Иван Караджов. Вратарят избяга преди няколко дни от клуба и твърди, че не е получил няколко заплати. Затова Караджата не замина за лагера на "смърфовете" в Австрия.

Административният шеф на "черно-белите" Атанас Узунов ще покаже детайли по контракта на футболиста. Освен това от Локомотив разполагат с платежни нареждания, с които ще докажат, че Караджов е получил всичко, което му се полага.

Константин Динев е решил да санкционира стража, като не е изключено да бъде уволнен дисциплинарно.

Източник: "БЛИЦ"

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко се задява с зулума и се чуди : ,, .... дали да не го направя и него фолк певачка ... ,,
на 02.07.2012 г.
+2
 
 
Коко - ти си новия Командос ! Дръж здраво юздите на катуна ! Наказвай строго неблагодарниците ! Истинските пловдивчани са с тебе !!! Не се поддавай на натиск от тези неблагодарни крадливи роми , не стига че им написа Нова История /1926/ , а сега и недоволстват !!! Мачкай Коко , ние сме с теб !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Дано тоя боклук от кресна изяде дървото. На хората не им плащат с месеци, заплатите им от по 300 лв, а тоя боклук всима на месец 12-15 хил. и реве. Преди няколко месеца избяга от ЦСКА, че не са му платили за два месеца. Само пари и фолк диви са им в безмозъчните глави дето едно изречение не могат да вържат.
+13
 
 
При тази висока цена на черешите тази година и да нямат пари, направо е учудващо.
+12
 
 
Предпочитам да сме 7-8, но да играем истински стойностен и красив футбол, а не нчкаква тото порнография, и да се червим по стадионите, че плондера пак ни е прекарал. Коко е временно пребиваващ на Лаута, а петното за тото отбор ще си останат вечно. Неискам като чуя имато на Локо да го свързвам само с черно тото. Апелирам към Б.Борисов да се вземе в ръце и да арестува наглото прасе. Дано след като минат контролите се налапа от уговорени срещи, кандиса и сам си змине, защото ще дойде момент, в който като дойде на стадиона да го изритата като отрепка. Коко, подари си акциите, кви са тея милиони дето искаш за клуба, при положение, че в НАП дължиш милиони???Тъпак, иди си с мир.
+10
 
 
Тото-Динев да разкара наглата си сланина от Лаута ! Заприличахме на сергия за всеки футболист, който превърнем в играч. Антиселекцията на крадливото прасе ще ни закопае тотално. Докога ще търпим тото-мачове като със Светкавица, Миньор, Ботев Враца, Литекс????? Бонев, къде се скри !? Какво стана със светлите обещания и безумни глупости ?! Когато свършат парите всички дежурни мишоци се изпокривате ! Пловдив няма да търпи позорните схеми и проституиращите футболерчета като Сержиньо и Лазаров за сметка на прогонваните черно-бели сърца като Златински, Йошев и Даксон... Чалга-шопарът да практикува цирковите си мачове в Сандански. Не виждам разлика между този нагъл мазник и продажника Наков или мастията Топалова ! Харчи само малък % от трансферите на анонимниците, които уникалната ни публика създава - Крачунов, Дембеле, Гомналю....КЪДЕ са парите ????? Това са 10000000 седалки, а не 6000 ! Кога ще плати ремонта на съблекалните? Кога ще плати на персонала на Лаута? Истинските БГ футболисти като Златински са на 4-5 пъти по-ниски заплати ! Защо ли? Защото не участват в порно-мачовете ! Събудете се ! Стига срам за Пловдив !
+15
 
 
Ако го уволни дисциплинарно се предполага- че ще ще се ходи на съд- ако не му плати пак същото- така че в съда ще кажат кой лъже- Но че не е плащал от месеци на момчетата е вярно-
+14
 
 
Те изфабрикуваха документи,че "Спортклуб" всъщност бил "Локомотив",че някакви платежни ли ще им се опрат"Разликата в двата случая е,че в първия потърпевшият нямаше как да се защити.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: