ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Караджов: Имам да взимам пари от Локо, затова си тръгнах
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 30.06.2012Коментари (56)9771
© Plovdiv24.bg
Възпитаникът на ЦСКА Иван Караджов, който вчера изненадващо напусна Локомотив (Пд) разкри защо си е тръгнал от "Лаута". Както е известно, "смърфовете" тръгнаха на лагер в Австрия, а в последния момент Караджата отказа да се качи в самолета за Виена.

"Няма какво да лъжа или крия - става въпрос за пари. Имам действащ договор с Локомотив (Пд), но президентът Коко Динев е редно да ми се издължи. Няма нищи вярно с предположенията, че напускам, защото бе привлечен Йордан Господинов. Аз съм млад, имам качества и съм сигурен, че мога да преборя Бате Данчо, въпросът е, че Локо не плащат не и това не е само мой проблем, а на всички в клуба.

Именно затова в последно време доста футболисти - титуляри, тръгнаха да си търсят късмета другаде. Няма яснота къде ще продължа, но аз дъържа след успешния ми сезон в Локо да си взема парите!", отсече пред Караджата.

В същото време младият талант под рамката отсече всички информации за трансфер в други клубове. "Нито с ЦСКА съм преговарял, нито с Ботев. Може да прозвучи нескромно, но аз се имам за добър вратар, затова нямам притеснения за бъдещата ми кариера. Просто искам да си получи заработеното от Локо (Пд)", заяви Караджов.

До няколко дни ще стане ясно известно по какъв начин ще се раздели с "червено-белите". Вариантите са "по вина на клуба", или "по взаимно съгласие".

В същото време от мениджърската агенция на Емил Данчев признаха, че финансови проблеми спират доверените им да продължи кариерата си в клуба на Коко Динев.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Преди няколко месеца написах,че Коко не дава пари.Тогава много ме критикуваха и благословяха Динев но ето,че излезна един мъжкар който го каза за напред не се лимахне тази свиня ще става още по зле него не го интересува отбора интересувасе от печалбата на заложените мачове.За 5 мача Коко продаде 3 с Ботев Враца Миньор и финала с Лудогорецлл
+6
 
 
GRAZIE KOKO! Най-великия Президент в БГ който сбъдва мечти! Пожелавам на всички лукумутифци още дълги години да ги радва с адекватното и професионално управление на клуба им! Честито!
+5
 
 
А най-големият виц е тезата, която медиите на хранилка при Коко лансират, че видиш ли Караджов се махнал, "усещайки че не може да се пребори с конкуренцията на Господинов за титулярно място". ахахахааха
+19
 
 
въпросът е, че Локо не плащат не и това не е само негов проблем, а на всички в клуба... караджата излезе мъж и обяви това което е положението в Локото , така боеспособен отбор НЕ СЕ ПРАВИ + продаването на финала с Лудогорец .... идва в повече ...!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 30.06.2012 г.
+12
 
 
мамка му,мечтата ми е,един ден да чуя,че куцо и съкато искат да играят в пловдивски отбор/без значение дали е Ботев или Локо/!!!!!1 Пловдивчани,нека се обедим и станем онази сила която бяхме,че и по силна!!!!!11
+11
 
 
Пещерняците не искат да имат нищо общо с толупа, затова призовавам - Коко, благодарим за всичко, което направи, но за доброто на клуба си хващай пътя, да не те изгонат с камъни като парцал. Караджата поне е пич и ви каза най-накрая това, което аз плямпам, а вие мислите, че злобея и ми тряскате минуси. Тука дори не става въпрос за забавяния, а за неизпълнение като цяло на договора. Неизплатени заплати и премии. Коко, молим те просто се оттегли като бял човек, че после ще те изритат като помияр. Дай път на хора, които милеят за клуба, а не за черното тото. Едва ли Борисов ще ти хвърли някоя троха, че да има смисъл да оставаш. Иди си с достойнство!
+18
 
 
Най накрая един мъжкар да нарече проблема със истинското му име КОКО НЕ ПЛАЩА а не като марионетките,,разминаване във вижданията"и тем подобни глупости.Тази мазна македоннска свиня е поредния негодник във българския футбол.Mестото на такива като него Христолов и титаните отдавне е в затвора а във вип ложите на стадионите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: