ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо играе срещу сърби днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 27.06.2012Коментари (17)3881
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пловдив ще изиграе днес последната си контрола от лагера в Банско. Днес в 11,00 часа възпитаниците на Емил Велев ще се изправят срещу сръбския Ягодина. 

Това ще е втора проверка на "черно-белите" от предсезонната си подготовка. Преди това пловдивчани загубиха с 1:3 от албанския Теута. 

С тази контрола ще приключи и лагера на Локо Пд в Банско. От утре до 8 юли "смърфовете" ще се готвят в Австрия, където ще им е и втория подготвителен лагер. 

Там тима ще изиграе 5 приятелски срещи. 

Ето и всички контроли на Локомотив Пд в Австрия:

30 юни - ФК Сеника (Славакия)
2 юли - Зестафони (Грузия)
3 юли - Клуж (Румъния)
5 юли - Легия Варшава (Полша)
7 юли - Стяуа Букурещ (Румъния)
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Браво на жълтите проститутки!Няма новина,в която да не коментират.Това ни радва и дано все повече да се случва.Ясно е,че повече за нас мислят,отколкото за селският им отбор. А защо ли?! Ми защото отбора на Пловдив ще играе в ЛЕ и всеки иска да чете за гранда! А за селският отбор като жълТУРСКИЯ,кой го интересува! Продължавайте ЖЪЛТИ ПРОСТИТУТКИ, на нас ни е забавно!
+1
 
 
Бонев се махна от стадиона, защото Коко свърши парите отдавна...сега Велев стана говорител на плондера-чалгар.... с тази анти-селекция ние само на публика ще ги остискаме тези два мача. Дано тото-футболерчетата не ни посрамят с поредния нареден мач. Колко сме наивни...подиграва се с нас цяла година този паразит мазен. Харчи наши пари от трансферите на Дембеле, Крачуна, Венков и Гомналио.....Ние ги правим звезди, а той ги кашира.....а ние гледаме надолу след тото-мачове нагласени....."големият" инвеститор не плаща дори на чистачките на Лаута от 4 месеца....! Събудете се ! Тук разни тикви /вероятно на Коко мишоците/ обясняват всяко обективно мнение с това, че е от жълтур... Пловдив е за истински спорт, а не за кирливи наредби а-ла-Коко-Батков...Да си плаща сметките и да се търкаля към Сандански...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Черно-бели сърца, в Лига Европа цяла България пак ще се радва на страхотната подкрепа на нас пловдивските фенове ! За съжаление паразитът Коко се чуди как кой да разпродаде преди да се разкара! Не само, че не е плащал от няколко месеца за каквото и да било на Лаута, а продължава нагло да бълва измислици за амбиции. На лагера цари тотален хаос - Здравко-Мравко и Сержинчо са главатарите на тази срамна пасмина. Кой кога идва и си отива никой не знае. Добре, че Наско Узунов поне оправя бакиите с евро мачовете, че иначе няма кой един факс да пусне. Мишоците царуват в нашия клуб - албански тото мачове играем, а искаме да победим холандците! Ние ще пеем и ще сме винаги до отбора и накрай света, заради такива черно-бели великани като Златински, Даксон и нас самите. Коко, грабвай си чалга футболерчетата и се махай, плондер нагъл ! Проституиращите мазници вън от Лаута ! А жълтите селяци да кудкудякат напазаруваните им мачове и автоголове в Б група и ДПС спонcорите на най-най древния отбор /дори по-древен от македонския национален отбор/....селското Пепси страшилище - Сопотъ 2010...
+7
 
 
Според мен Коко чака да минат мачовете в Европа, ако стане чудо поне да лапне някой лев или трансфер, после сам ще се омете. Хората в клуба не са получавали заплати , дори вчера е имало изгонен футболист, ама мижитурките Петрунов и Грънчаров нищо не пишат. Коко да ходи да се помоли на Стоят да се върне да отразява обективно нещата около клуба, че нещата са яко в батака. Всички в отбора са настроени срещу Велев ама Коко кво го грее освен тотото да върви. е*авам ти и смешния, селски президент. Галя беше по пич от тоя селяндурски комплексар. Коко, събирай си багажа и се омитай преди да те арестуват.
+7
 
 
За каква представа става въпрос...всички контроли през подготовките са супер наредени.Всичко е тото и това е обществена тайна, само не знам след кой мач ще закопчаят целия отбор?! Всичко в отбора е леш - футболисти се чудят дали да останат...правете си сметка щом Бонев не е на лагера колко е мазало всичко. Според мен КОко трябва да се омита, отборът ще преболедува, но нещата ще се оправат. Писна ми тоя чалга мазник да петни името на отбора с уредени мачове. А най-големия смях е по контролите, що отива в Австрия? Няма нищо случайно. Тая грозна злобарка Емилия да му налее малко мозък и да си го прибира у Сандански , да лапат кебапчета по цял ден и да не се занимава с футбол повече. Локо не е от днес за утре, че тоя гнусар да петни името. Локо го е имало и пак ще го има. По-добре от нулата, отколкото с тоя. Само незнам без Бенжи как ше си нарежда мачовете?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: