ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" се подсилиха с нападател от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 22.06.2012Коментари (78)14339
© botevplovdiv.bg
Нападателят на ЦСКА Станислав Костов ще подсили атаката на Ботев Пловдив от новия сезон, съобщава сайтът на "канарчетата". 20-годишният талант ще играе като преотстъпен през следващия сезон, като в договора на футболиста има опция за неговото закупуване.

До момента Станислав Костов бе на подготовка с "армейците" на Боровец. След като двете страни се разбраха за младока той пристигна в Пловдив, за да финализира преминаването си при "жълто-черните". На 25-ти юни той ще започне подготовка с отбора.

Станислав Костов е роден на 02.10.1991г. в Благоевград. Юноша е на Пирин 2001. През сезон 2010/2011 прави дебют в мъжкия футбол с екипа на Пирин (Благоевград), а година по-късно преминава в ЦСКА, където записва 8 мача и отбелязва 1 гол. През изминалия сезон Станислав Костов бе от младата вълна футболисти, които направиха ЦСКА лидер в класирането и основен претендент за титлата, която "червените" загубиха в последния кръг.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
дано момчето има шанс да се развие и докаже в любиниа ни отбор БОТЕВ,и да ни радва с играта си и отбелязаните голове!успех!!!
+11
 
 
Канари нека да не падаме на тяхното ниво. Нека да злобеят и грубеят нищо няма да постигнат! в ЛЕ ще берат срам с този състав който имат сега Локу .. Нека да се подготвим за 25ти на 9 септември да направим шоу! КАНАРИ НАПРЕД
+8
 
 
Костов е младо талантливо момче. Има нюх към футбола. Мисля че идеален за нас в атаката. Успех жълто черната фланелка.
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+19
 
 
Много рядко коментирам темите на Ботев, а за Локото даже не знам какво се случва там, но чета постоянно коментарите и ме интересува мнението на хората. През изминалият сезон много "Локомотивци" плюеха по нас наричаха ни селяци, че като влезнем в А група ще бъдем боксова круша, а бе общо взето избиваха комплекси, нo нещата се подреждат и скоро ще им запушим устата.
+22
 
 
Как да не пийна една бира с кеф.....ба*ти направо много готино ми става...Нямам търпение да почне подготовката и мачовете и дербито да дойде ....
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.06.2012 г.
+21
 
 
Как ще се разглобим на дербито дето ни очаква само ние си знаем :))
+12
 
 
Така мисля.Нови играчи,добри до сегашни показатели.Но отбор добър отбор конкурентоспособен на грандовете е друго.Добрият отбор е съвкупност.Има бюджет който дава переспектива.Добър треньор,който трябва да се докаже че може да носи на плещите си тежестта на традиция,взискателност от феновете и история.От нас бултрасите се иска търпение,за да видим как работят.Дано ФЕРАРИ е и добър психологр,защото всичко отива на кино А за хлебарките които лазят по нашите теми Защо вредители не си заврете свински опашки в анала ритуално в аналния вход на Аграрния.В чалтиците на дядо милОтнети от комунягите.Заради вас той отиде в Делиормана.Заради отнетите оризища р,вашта мама си построихте стадионл.До могилит
+28
 
 
Абе този пич Феро ако продължава така ще развали дербито на Пловдив.....просто няма да има интрига!!!Аиде пийте си лекарствата и не ходете по жегата че става страшно.И карайте по-спокойно това са само шеги.Успех на всички Пловдивски отбори!!!!!
+20
 
 
Поредната добра новина!Нямам търпение да започва първенството!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: