ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов поема скаутското звено на Ботев?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 20.06.2012Коментари (57)11469
© Plovdiv24.bg
На бившият вече спортно-технически директор на Ботев Пловдив Марин Бакалов му е било предложено да оглави скаутското звено на "канарчетата", научи Plovdiv24.bg

Бакалов има срок до началото на лятната подготовка, в който да даде отговор дали приема предложения му пост. Не е ясно дали рекордьора по мачове в "А" група ще приеме сериозното понижение в йерархията на "жълто-черното" ръководство. 

След като Бакалов излезна в отпуск в разгара на трансферния период е повече от ясно, че той вече няма да има думата по спортно-техническите въпроси в клуба. 
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Извинявам се че ще бъда груб , но на всички които плюят Марин Бакалов , да го тура на майка им.....д**ба и боклуците мръсни.....!!!
+1
 
 
LaМаринчо беше екстра за б-групата,но тук ... просто всеки трябва да си знае възможностите,иначе тая селекция е безсмислена.Бакала няма място в Ботев,а най малкото пък да търси таланти,видяхме ги неговите бабереци миналия сезон,изгони талантливите момчета кво да кажа повече... едно оттегляне и всеки щеше да го уважава-сега пак го чака кълнене.
+4
 
 
Представиха официално Шеткус и Палазелос. Стига за днес за да има и за утре още. Стягайте се за първата тренировка канари.
-1
 
 
Марин трябва да е в Ботев,той ще бъде полезен с много неща,както е било досега.
+8
 
 
Честито, канари! Испанецът Рубен Палазуелос подписа официално и вече е в отбора на Ботев Пловдив!
+8
 
 
Омразата никога не е била добродетелно нещо. Всеки е протестирал по своему така, както е намерил за добре. Велизар-Кардинал, Кантона като човек с "високо" чело и разпореждащ се като Господ да определя кой какъв е, се обяви за най-най-най-ботевист с огромни претенции към всеки абсолютно. Непомерно раздутото му самочувствие съвсем не е в съответствие с неговата същност. За разлика от Велизар и от всеки нас феновете, както и от всичките легенди на Ботев, единствено Марин Бакалов се зае да възроди Ботев и го направи! И сега сме в А група и можем да мечтаем! С грешки и с правилни решения, но го направи! За Велизар-Кардинал, Кантона тази разлика е нищожна, но лично за мен и за много други фенове обаче е много съществена. Не голо плямпане с пръскане на отровни слюнки, а истински съзидателни действия. Нещастното Велизарче ще види с очите си и ще чуе с ушите си, че всеки от изброените в пасквила му легенди на Ботев ще свали шапка пред Марин за това, че бе в основата за въраждането на Ботев! Омразата никога не ще те направи щастлив, Велизаре! Ако си разбрал нещичко поне, де. Нищо, че си с високо чело. Важното е да вденеш.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: