ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Курдов: Имам договор с Ботев и засега съм в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 15.06.2012Коментари (30)6177
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Атанас Курдов заяви, че на този етап няма никакво намерение да напуска клуба. Стрелецът обаче не попада в плановете на Ферарио Спасов за новото първенство и двете страни трябва да намерят някакво решение.

"Имам договор с Ботев и засега съм в отбора. Той е перфектен. На този етап все още е рано да се каже дали ще остана в тима или ще отида на друго място. В момента си почивам, но поддържам форма., като тренирам редовно", лаконичен бе Курдов.

Междувременно, освободеният от Славия Георги Христов се ослушва за трансфер в Ботев (Пд). Той бил готов да се върне при "канарчетата", ако не си намери отбор в чужбина.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
аз лично съм "за" връщането на Христов в отбора.Макар че избяга по кофти начин, той ще засили конкуренцията
+3
 
 
Какво значи не пасва на схемата?Наско е универсален играч не просто таран и би паснал в всякакви схеми.А и е от тези ,които имат сърце за БОТЕВ както каза Сашо.Но явно може би не Бакалов се бореше да не играе!?
+4
 
 
Курдов има място в отбора. Но трябва по-често да играе за да не му спада формата.
+4
 
 
Феро остави Наско в отбора!
+5
 
 
Лично мнение: Предпочитам Курдов пред Христов!! Беше млад,талантлив,преуспяващ..... обърна гръб на всички които му помагаха да стигне до там и отиде при отбора в който пускат македонци и сърби видимо по-слаби от българските състезатели . Но ако ръководството реши че има нужда от Г.Христов и махне Наско Курдов.... трябва да му се доверим! Няколко пъти си патим от това доверие което им даваме още в началото но .......
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
За Курдов вероятно ще се изяснят нещата, когато Феро види какви трансфери се осъществят и изясни схемата на отбора. Това си е чисто негово решение, защото той ще носи отговорността за отбора. За Христов обаче мисля, че трябва да сме против връщането му, защото не заслужава да бъде в Ботев. Тръгна по стъпките на Ясен, воден от комплекси да играе в Левски и от желанието за лесни пари - можеше тогава да премине в Норич в Чемпиъншип или в Дания при Селския. Това вече е бивш футболист в много слаба форма, който не оцени, че цял един отбор игра за него да го направи голмайстор, а феновете го боготворяха.
+13
 
 
Наско си е футболист с качества и голяма глупост ще е ако наистина го освободят.Малко повече търпение и работа с него и ще имаме много добър централен нападател.Феро,остави Курдов в отбора ,няма да съжаляваш.
+17
 
 
Един апел към ферарио Спасов остави Наско в отбора дай му шанс но му стегни юздите здраво и ще видиш че няма да те разочарова .
+11
 
 
Само че никак не мога да вдяна, че Наско не влизал в плановете на Феро?! Десетина дни ме нямаше и може да съм изтървал нещо. Плийз, може ли някой да ми напомни кога лично Феро е заявил това и къде да го прочета?! Ами ако Феро сетне заяви, че въобще не е говорил такова нещо за Наско?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: