ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински: Говорих със Стойчо, но няма нищо официално. Няма вариант за Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 14.06.2012Коментари (13)4803
© Plovdiv24.bg
Халфът Христо Златински е едно от най-актуалните имена в българския футбол. Почти всеки трансферен прозорец той е спряган за ЦСКА и Левски, но май този път наистина ще се стигне до негово преминаване в един от двата родни гранда. 

Приината - треньорът на "червените" Стойчо Младенов вече е говорил с халфа, а договорът му с Локомотив (Пловдив) изтича на 30 юни. Нов такъв обаче все още не му е предложен, разкри самият футболист.

За новия договор с Локо (Пд)

"Засега няма нищо. Имам договор с Локо (Пд) до 30 юни и след тази дата ще знам къде ще продължа кариерата си. Сигурно е само едно - че в петък ще се появя на първата тренировкана Локомотив. А след края на месеца ще знам и бъдещето си".

"Коко Динев не ми е предлагал нов договор. Атанас Узунов ми предложи. С Коко Динев имахме неофициален разговор, в който той ми каза, че ще преговаряме след финала за Купата на България. Все още обаче въпросната среща не се е състояла".

Локо (Пд) или ЦСКА?

"Няма нищо официално. Има разговори, но нищо повече. Ще преценя къде ще е най-добре да играя".

"Няма да крия, че говорих с него (Стойчо Младенов - б.р.). Но пак казвам, че няма нищо официално. Просто един разговор. След 30 юни ще се види къде ще продължа".

Левски?

"Не, засега няма такъв вариант. Дори като бяхме в Холандия с националния отбор, Владимир Гаджев ми каза, че през следващия сезон може да сме съотборници. Това обаче излиза само от различни медии, вестници и сайтове. Не съм говорил с никого от Левски".

За Базил дьо Карвальо

Пожелавам му успех. Той е отличен футболист, който може да играе без проблеми в отбор като Левски. Аз съм много голям приятел с него. Винаги преди мачове сме били в една стая. Наскоро му се роди второ детенце и той реши, че е време за промяна. Знаете какво се случи с него и Левски преди време, но явно вече е забравил всичко. Беше му много неприятно, което е нормално. Но сега всичко е наред и той вече е футболист на Левски".



Източник: "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Златински е прав за себе си - да проучва оферти, защото изхранва семейство с играта си. Лошото е, чорбарите рядко плащат обещаното, а може да седне и на резервната скамейка! Колко оферти има за него от отбори от чужбина, като е национал? Защо Коко да има към него някакво специално отношение, като чуждите играчи са много по-конвертируеми навън за трансфер, а футболът преди всичко е бизнес! Не обвинявайте за нищо Коко, след като не можете да извадите парите, които той дава за отбора ни! Все пак не е арабски шейх!
+4
 
 
Златински е прав ! Той е с черно-бяло сърце, но Коко се подиграва с БГ играчите ни. Ако не е послушна наемна проститутка няма как да наредиш мач ! Коко е наглец...Нищо общо с Локо Пловдив няма футболът, който играем ! Събудете се !
Пея песен за лубимия си отбор
на 14.06.2012 г.
+7
 
 
Не ви ли стигат парите тук?Колко искте в България?Че играете някъв ваш футбол ,дето после цяла България се чуди на вашите обращалки ли са изненади ли са.Някой хора работат за 200 - 300 лв.Вие получавате по хиляди и пак сте недоволни?
+10
 
 
За черния не ми пука, но Ицо и Даксон трябва да останат.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Коко Динев не заслужава играч като Ицо, аз ако съм на негово място ще избера друг клуб. Коко обръща внимание само на чужденците, имам чувството, че с българите му е под достойнството да комуникира. Хиляда минуса да ми нацъкате, не ми пука. Ицо е най-сърцатия в отбора и според мен докато Коко е президент няма да е оценен. Дори лично не разговаря с него, а Юнес, Родригез и другите кесат по цял ден в казиното. Ицо и друг клуб да избереш, за мен ти си номер 1:) Само Узунов върши работа в тоя клуб и си залагам главата, че ако Ицо остане ще е заради него.
+3
 
 
Ицо,какво правиш,защо ни предаваш?Разбирам положението ти че все още нямаш нов предложен договор от ЛОКОМОТИВ,но нали ти плачеше заедно с нас,ти целуваше емблемата и се вричаще във вярност към отбора и към нас.Ясно е че все още няма ясно начертан път за продължение на кариерата ти,но целия живот ли е пари,а обичта която ти даваме не е ли достатъчна?Защо всички се правите че обичате ЛОКОМОТИВ и че сте в клуба заради публиката и заради историята и парите не са от значение.....Златински,толкова съм ти благодарен за моментите които преживях по време на този сезон,но преминеш ли в ЦСКА,а и в който и да е Български отбор няма да го забравя.....Ти си ЛОКОМОТИВЕЦ,бъди такъв,ДОКАЖИ ГО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: