ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия: Ботев няма да бъде като Лудогорец да хвърля космически суми за играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 08.06.2012Коментари (14)5413
© Plovdiv24.bg
Новият спортно-технически директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия заяви на днешната пресконференция на отбора, че вече клубът работи за селекция за новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той също така призна, че "канарчетата" няма да бъдат като отбора на Лудогорец да хвърля космически суми за футболисти, а ще се търсят играчи, от които "жълто-черните" имат нужда само.

"Работим вече по селекцията на Ботев. Ще има много нови имена, както и ще има доста, с които ще се разделим, но това е живота. Ще взимаме футболисти, които не идват само да си получават парите", отсече Александър Александров.

Кривия сподели, че са били предложени много футболисти на Ботев, след влизането му в "А" група, но не пожела да назове имена.

Той също така каза, че Ботев няма да бъде като този на Лудогорец да хвърля космически суми за футболисти, като призна, че клубът ще взима само качествени, добри чужденци, от които ще има нужда. 
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
дано сашо пожане същите испехи и като спотрнотехнически директор
+4
 
 
Ами разбира се, че няма да се плащат нереални суми за играчи. Не може футболист, който реално струва 100 000 ние да го взимаме за 400 000 ,замислете се малко. Сега като собственика е богат и дай да трошим грешни пари, това е глупаво.
+6
 
 
Чета коментарите и всеки втори е школата,та школата,стиге бе хора,тая школа не е панацея,в Мадрид,Сити и Ювентус,дето са шампиони на страните си,колко играчи имат от школата????По един-двама,при положение,че имат по 15-20 юношески формации от по няколкостотин млади футболисти,защо мислите,че при ограничените човешки ресурси в Пловдив,може да изкараме цял шампионски отбор???Двама-трима да,ама отбора е от 11,така,че иска пари и скаути,т.е дето му викат селекция на това чудо!!!!!!
+4
 
 
Качествени футболисти - без да се хвърлят пари.Как ще стане тая работа?Ех,Саше Сашее .....
+7
 
 
Надявам се колкото се може по-скоро да почне да се работи професионално в детско-юношеската школа и да започнем да си произвеждаме голяма част от играчите!Както беше незабравимото ни поколение от 80-те...
+9
 
 
Саше как ще стават тия неща да се вземат само качествени играчи като в нашето първенство почти липсват такива играчи който и евентуално да са свободни за да не се плащат големи трансфери и кой ще са тези качествени чужденци който ще струват евтино нещо не ми се връзват нещата стига вече с нарочени звезди от нашата А-група
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
дай боже да направил качествена селекция с класни футболисти , и най накрая след толкова дълги години изгнание ,ботев да бъде отново онзи голям великан в българския футбол-големи надежди имам след всичко което се започна да се прави в ботев-като несбъдната мечта е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: