ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов аут от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 07.06.2012Коментари (113)18790
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg научи, че след обявените организационни промени в Ботев Пловдив от собственика Цветан Василев, Марин Бакалов вече не е част от "жълто-черния" клуб.

Както вече стана ясно поста спортен-директор, на който доскоро се подвизаваше Бакалов е поверен на Александър Александров-Кривия.

Потърсихме за коментар Марин Бакалов, защо се стигна до отстраняването му от клуба, а той ни отговори: "В момента съм в отпуск и не мога да отговоря на този въпрос. След отпуската тогава може да дам повече яснота". 



Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Силно съм възмутен от освобождаването на Бакалов от поста Технически директор , така Както сигурно и в Камбоджа червените кхмери не постъпват.Прилича ми повечко на стила на чичко Сталин - Коба.Лилипутите се отърваха от "Голиат" и имам няколко въпроса към тях : 1. Коя цел не беше изпълнена и защо само Бакалов да е изкупителната жертва . 2. Какви бяха целите в началото на изтеклото първенство . 3. Как така става , че новият старши треньор / моите уважения към него / ,който не знае още къде се тоалетните на "Колежа " ще назначава новият спортно-технически директор . 4. Кой назначи "големият" треньор - "Българския Моуриньо" за треньор през втората третина на първенството и защо никъде не се говори за неговата тотална некадърност и кухо самочувствие.Ако беше мъж щеше да поеме някаква отгорност. 5. След като г-н Цветан Василев каза , че никъде не е поставяна за цел непременно влизане в елита през този сезон , защо се говори за някаква селекция . 6. Нека някой отговорен Фактор да излезе и каже колко струва влизането на Ботев в А група и съпоставимо ли е с това на Лудогорец например от миналата година . Намирисва ми на нещо много познато от брокерското време , големи думи , сензации , клакьори , лаици , съмнителни Ботевисти . Само не знам , кой е следващия който ще "обере пешкира" на непоставените цели , все още за идващото първенство в елита .
0
 
 
Ами нямам дупи просто, поредния рпимер за меко казано не справедливост у нас. Човека свърши черната работа без много да говори и да се обяснява, седя цял сезон на пъпа на устите на някои "фенове" и др. и сега стана излишен. Тая логика я има за жалост само в България не и в нормалните държави където труда на хората се цени. Най - лошото е, че голяма част от обществото ни изобщо няма критерий за правилно и грешно.
-2
 
 
Чета коментарите по долу и се убеждавам,че все още има хора,които си мислят,че с носталгия и стари спомени се става нов шампион!Да,ама не става,Бакалов всеки знае какъв футболист е бил навремето,поклон за това,което не значи,че е такъв по характер и като ръководител,легенда е да,ама и Добри Ненов е по-голяма легенда и той си каза категоричното мнение за него,така,че не"страдайте"много,а относно възраждането на клуба,за кой ли път повтарям,че Марин просто използва ситуацията и"яхна вълната на народното недоволство",както се казва,който и да беше го направил,щеше да успее!
+3
 
 
Към всички който защитават Бакалов.Преди време написах,че това което е дал като футболист няма нищо общо с това какви му са качествата като ръководител. За годините прекарани в Ботев като играч и треньор едно голямо благодаря и това ще се помни за винаги. Но уви не са такива нещата като Президент и после като Директор.Та ако вие бяхте на местото на Ц.Василев и дадете 3 мил. лева за селекция и атакуване на А група и във един момент видите,че парите ги няма селекция никаква със треньорите пълен провал и 8 кръга преди края отбора ти изостава със 4 точки от втория как ще се почуствате? аз лично бих се почуствал излъган и обиден.Така,че Бакалов заслужава едно голямо благодаря от всички фенове но сега трябват нови хора със други виждания и амбиций,и аз мисля ,че не само той трябва да бъде освободен има и други.
+4
 
 
На някой може да не им харесва,но Бакалов е една от най-големите легенди на Ботев, като играч беше просто великолепен и незабравим
+2
 
 
Бакалов изгради Ботев наново, от нулата и успя да го вкара в А група, а собственикът в даден момент залагаше на недоказани неща като Радуканов. Вярно, парите са си на Цветан Василев, но не всичко е само и единствено във финансовите средства.Трябва и отношение към работата. Дано това не е бил основния мотив, за да освободят Бакалов. Все пак, аз искам да изразя личната си благодарност на Бакалов за това, което направи след завръщането си. Благодаря му, че отново има Ботев и то в А група. Да е жив и здрав и да знае, че и това ще отмине и от него отново ще има голяма нужда.
+12
 
 
Браво , направихме кефа на някои , които постоянно плюеха Бакалов . Човека си е дал младостта и здравето за ,,БОТЕВ,, като изиграл недостижим брой мачове за клуба , но най-голяма радост доставихме на големият му враг христолоffff. Меко казано освобождаването му е недостойно.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+21
 
 
Може всичко да е...обаче този човек никога не би работил против БОТЕВ - та той от как се помни е Ботевист - защо е нужна тая омраза?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: