ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сериозни рокади в ръководството на Ботев?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:08 / 04.06.2012Коментари (137)26738
© Plovdiv24.bg
Сериозни рокади се стягат в ръководството на Ботев, научи Plovdiv24.bg. След като Ферарио Спасов призна, че най-вероятно той ще е новият наставник на тима, тъй като е постигната договорка с шефовете на Ботев, няколко имена се спрягат за спортен шеф в отбора. Сред тях са тези на Христо Стоичков и Антон Генов. Ако рокадите се осъществят, те ще заемат местата на Марин Бакалов и Коце Костадинов.

Последните двама или ще останат на работа в клуба или ще бъдат "командировани" като шефове на Марица. Както вече информирахме, Ботев има апетити към Марица, като "канарчетата" смятат да превърнат "кършаклии" в свой сателит.

Цветан Василев обаче ще има конкурент за закупуването на Марица, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Интересът е от чужбина, а повече подробности ще разкрием до дни.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
"успех "на локо!ще започвате ли сезона?стига сте киснели в нашите теми.коко като влезе в панделата КВО ПРАИМ?
+12
 
 
До всички анимационни герои: Смърфове, гаргамели, смърфиетки, черно бели скунксове(нищо общо с аромата ви) и т.н. рисувани същества - много сте малки, незначителни, уязвими и комплексирани! - не се разхождайте в краката ни, защото има опасност да ви размажем като хлебарки.....От мястото на което се намираме, на което сме се намирали, от там където сме били винаги, вие изглеждате като малки черни точици - въшки!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+13
 
 
Божидар Митрев: Сега вариантите пред мен са няколко - и за страната, и чужбина. На много места видях, че не искам да играя в Ботев. Никой от ръководството на "канарчетата" не е говорил с мен. Разбира се, че съм склонен да говоря с управата на "жълто-черните" за евентуален трансфер. Не мисля, че Ботев може да се сравнява с Лудогорец, тъй като има традиции и вярна публика", коментира ситуацията си в Левски Митрев.
+10
 
 
Бившият футболист на Левски Александър Александров е новият спортен директор на Ботев Пловдив, научи първи db. Техничният играч, който бе с основна роля за влизането на канарите в А група ще бъде част от новосформираният щаб на пловдивчани. Както вече стана ясно, през новия сезон Ботев ще бъде воден от Ферарио Спасов, който през годините е бил начело на Литекс и ЦСКА. Само преди седмица, жълто-черните надвиха Спортист Своге с 2-0 в среща бараж за влизане в елита.
+3
 
 
Нещо липсват очакваните новини - ще има ли промени в ръководството....?
+15
 
 
,,Невидимият'' както някои недоброжелатели го наричат е сериозен бизнесмен,банкер който владе семантиката до съвършенство.Не си излива думите напразно и знае какво,къде и пред кого говори.Габровец,който като финансова акула намирисва кръв.Бултрасите дори го принудиха да ни стане фен,макар че от малък е фен на ЦСКА.И какво от това Патков и Гонзьо също са бивши фенове на Ботев,а сега са най-големите левскари.Всеки сам е ковач на съдбата си.Собственика дава пари,доверява се надоверени хора да му управляват бизнеса и чака съответна печалба.Капитализъм.А с финансов ресурс като бултрасите,пловдивската общественост и историята на отбор като Ботев е сигурен източник на капитали.Бултрас значи и капитал.Капитала на кадрите и любовта.Любовта без която никак не можем-Ботев Пловдив.
+8
 
 
Браво за добрият избор които е направил Ц.Василев...Смятам ,че малко по малко работата ще си заспи...Също много ме радва ,че тази година ще има много готино дерби ...Нашият отбор след селекцията ще изглежда сигурно доста по добре,Локомотив и те имат добри футболисти ..Ще има голям празник на Пловдив ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: