ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов съгласен да поеме Ботев, постави своите условия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 02.06.2012Коментари (70)11580
© Plovdiv24.bg
Някой измежду Станимир Стоилов и Христо Стоичков ще бъде новият треньор на Ботев (Пловдив). Шефът на "канарчетата" Цветан Василев искаше да назначи начело на тима Димитър Димитров - Херо, но шансът това да се случи вече е нулев и затова той е пренасочил усилията си към преговори с Мъри.

Освен това сериозно се обмисля и възможността за осъществяване на контакт със Стоичков и той също да каже дали е склонен да поеме "жълто-черните".

Според информациите, вече е проведен предварителен разговор със Стоилов, който е изложил своите условия, за да поеме тима. Едно от тях е заедно с него в Пловдив да пристигне и Наско Сираков, който да движи спортно-техническите дела в клуба.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Мъри и Сирака са най-успешният футболен тандем в България.И двамата му разбират ,а единият е игра4 с позиции.Ех и Ов4ата тиква може да е в тандема-сигурни шампиуони.Но ние сме Ботев Пловдив.Любов не се ко9ментира.
+7
 
 
дано избора на нашиа президент този пат да е по-сполучлив от другите преди това!няма значение кой е тренер важното е отбора да варви напред и на горе!!!
+2
 
 
Като Мъри и Сираков,няма такъв тандем в България.Големи професионалисти и затова левски играеше и в ШЛ
на 02.06.2012 г.
+4
 
 
Ако Сираков и Стоилов поемат отбора , едно е сигурно . Ще спукаме говедата от Подуяне от бой !!! Защо ? Всеки може да се досети... :-)
+5
 
 
за Сираков съм съгласен професионалист е човека а и 100% по добре ще е от сега ако дойдат ще се вдигне класата на отбора не мисля че ще играят с баберици само дано оставят коцето на някаква длъжност а кривия и по 1 полувреме да играе пак е файда
+4
 
 
успех на избора и да забравят от кой отбора са а да работят за шампиони при нас - емоциите са следствие
+7
 
 
Този същия "каунь" когото каним за треньор, преди години говореше пред всички че, ако мрази някой отбор, то това е Ботев Пд. А жестикулациите които правеше на нас феновете по време и след края на мача с "Фенерите" не се забравят. Не смятам че ще е подходящ треньор за нас. Феновете трудно забравяме някои неща.Има думата ръководството.
+11
 
 
Ч.Р.Д. на Динко Дерменджиев-Чико.Да е жив и здрав.Мисля, че Чико със помощник Видолов е правилният избор.В другия случай Пичионе-Видолов.Не ми харесва заглавието, че Мъри си поставил условията-кой е той че да поставя условия?Условията се диктуват от г-н Цветан Василев и който не е съгласен с тях да си ходи, но който и да дойде начело на отбора трябва да е с помощник Коцето Видолов - докато вземе лиценз за А групата да остане като старши треньор.Аз съм сигурен, че дори и с този отбор ще бъдем по средата на класирането ако Коцето Видолов продължи, защото той разбира и мисли, и знае какво трябва да се направи.Вече няма да го има задължителното като например непременно влизане в групата на майсторите или пък нещо друго, което ще налива "олово"в краката на футболистите и т.н.Ще се играе по освободено и както всички знаем Магьосника вече ще може да направи това което трябва, защото той вече се доказа, така че дано по-бързо да вземе този лиценз и ще видим това което всички желаем.Само Ботев-Пд.
+6
 
 
Въпросът със Стоилов твърдо не стои на дневен ред, а за Стоичков едва ли.
+4
 
 
може би не е точно тук мястото,ама все пак ЧРД на една от най-големите ни легенди бат Чико,жив и здрав още дълги години!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: