ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Танко Дяков разтрогна с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 29.05.2012Коментари (21)7920
© Plovdiv24.bg
Централният защит­ник Танко Дяков разтрог­на договора си с Локо Пд по взаимно съгласие и ве­че е свободен агент. Бившият футболист на Чер­но море и Локо София дойде в тима през зима­та и бързо се утвърди ка­то титуляр в схемата на Емил Велев. Само половин година след като акости­ра на "Лаута" обаче, той е изявил желание да си тръгне. 27-годишният бранител се е разбрал със собственика на тима Константин Динев и е по­лучил уверение, че няма да му бъдат правени спънки за по-нататъшен трансфер. В момента защитникът преговаря с клуб от чужбина. През зи­мата Дяков бе на проби в украинския Заря Луганск, но до трансфер не се стигна.

Освен него със сигур­ност от Локомотив Пд си тръгва и юношата на Порто Сержиньо Рибейро. Полузащитникът дой­де при смърфовете през януари 2011г., като досе­га записа 41 мача с екипа на пловдивчани, в които отбеляза пет гола. Договорът на португалеца с черно-белите изтича през лятото и няма да бъ­де подновен. Така той ще последва съдбата на Юнес Бенжелюн, Флориан Лучини и Базил де Карвальо, които вече напус­наха тима. Същото се отнася и за национала Христо Златински, който няма да подпише нов до­говор.

Все още не е ясна съдба­та на Йордан Тодоров, Михаил Венков, Любомир Витанов, Драги Коцев и капитана Здравко Лаза­ров. Контрактите на пе­тимата също изтичат през лятото, а от ръко­водството на Локомо­тив Пд не са разговаряли за продължаването им. Очаква се на ветерана Стоян Ставрев, чийто договор изтича в края на юни, да му бъде предло­жен пост в клуба.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"Пилците се броят наесен"! Много рано започнаха някои хора с "разпадане на клуба" с"напускане на кораба" и т-н! Още няма нищо официално а трансферите тепърва предстоят! Това,че няколко човека ще си тръгнат е повече от нормално! Нека всеки си спомни,какво се писа през зимата и какво стана накрая!? Коко щеше да напуска,отбора щеше да се разпродава,при сганта не бяха трансфери от Лудогорец и Цска,Радуканов беше "бащица" за всички селяни,и накрая какво стана? Коко остана,отбора се запази на 100% и направи невероятен сезон,а селяните направиха "гръмки"трансфери от западнали футболисти,Радуканов само за седмица отиде на другия полюс и беше оплют от всички дето му се кланяха,а отбора се докопа до престижния бараж,който е уреден отдавна,подобно на всички мачове през пролетта! Ще поживеем и ще видим!Жълтите влизат,ние в Европа нямаме шанс,но в първенството всичко ще излезе наяве! "Пилците се броят наесен"! САМО ЛОКО!
+5
 
 
Този отбор в този си състав достигна максимума си и дори малко го надскочи! Все пак добре беше Коко да вземе някакви пари за напускащите, но той си знае какво взима, какво дава и как! Очаквам мащабна селекция, нов спонсор, а защо не и нов собственик на отбора! Локо ще го има винаги!
+1
 
 
Такова мащабно напускане/продажба на футболисти говори за две неща - или Динев си тръгва, или продава клуба.Най-вероятно е второто.Динев си е запален по футбола и не може да стои далече от него, освен това човека си е хазартен бос и залозите са част от неговия живот.Едва ли ще напусне клуб като Локомотив Пловдив и ще отиде някъде другаде за да прави пак същото.Колкото до отбора за разлика от жълтата пасмина ние-локомотивците не летим в небесата.В нашия сайт се появиха няколко поста на жълти палячовци, които си говорят помежду си дали новият им треньор нямало да бъде Гуардиола или Биелса. Ми няма такива клоуни като жълтеникавите.Те да си гледат Сдружението на Мими! Ние се класирахме за турнирите, а те за бараж за влизане в А гр.Къде са тръгнали нас да обсъждат...да си бършат собствените посрани г**ове и да не обсъждат нашите!Бихме Левски, Литекс, Черноморец и Лудогорец...и ДА отборът ни е добър и треньорът ни също! Едни си тръгват, а други се продават. Какво ще стане предстои да разберем, но каквото и да е не влиза в работата на жълтите перушани!Да имат късмета да паднат на баража, тогава с техните камъни по техните глави!
0
 
 
1. жълтите помиари наизкочиха от дупките ....до сега не знаехме че съществуват , сега пак започнаха и мнения да дават ..!!! съмнителният юношата на Порто НАСержиньо не знам кои отбор ще го вземе , с играта си, която ЗА всички бе загатка... ТОВА АКО СЕ СЛУЧИ( НЯКОИ ОТБОР ДА ГО ВЗЕМЕ ) ЩЕ БЪДЕ НАИ РАДОСТНАТА НОВИНА В ТРАНСФЕРНИЯ ПРОЗОРЕЦ ЗА ЛОКО ПД
-1
 
 
Досега се плюнчиха как имали най-силният отбор в България , всеки можели да бият, ако бяха взели купата сигурно щяха да разправят че стават и за шампионска лига, а сега който напусне вече за нищо не ставал ,бил за Б група и т.н. .... селски простотии ...
+2
 
 
Не искам да кажа нищо лошо за Локомотив,но работата не мирише на хубаво,когато кораба започне да потъва.....мишките първи бягат,сега как за един месец ще направите селекция да лига Европа,да знаета,че и ако Бонев и Узунов почнат сега да се разболяват,работата е нацяло в батака.
+1
 
 
Айдее циганското корито на батКоку се спука и всеки бяга кой кадето намери,а като го згонят и от Стулипинуу ще се моли на шекеРтопспор да ползва поляната зад руския пазар.
+6
 
 
Освен Даксон, Джереми и Златински...другите са за Б група. Кликайте минуси колкото искате. Коко да намира финансиране или да приеме предложението за акциите, защото с послушни, но некадърни диско футболери - толкова. Дори Велев бучи за пари. Да напомня, че от "подобренията" на Лаута са изплатени едва 70%. Всички пиявици до Динев трябва да изчезнат...Трябва да сме реалисти. Иначе дори да побеждаваме 5-6 мача на мускули и фенове....после видяхме какъв срам берем...смазали сме Уефски, Литекс, Бургас, Лудогорец.....и идват мачове с Враца и Перник...и гледаме надолу....Ще играем за Пловдив...не искам срам.
+3
 
 
Няма в момента незаменими футболиси , в България ,всички са на едно посредствено ниво и само пари им са в главите ,а играта им на приливи и отливи , непостоянна . Това се отнася и за Златински и за Дяков . Футболисти със тяхните качества ,колкото искаш ...
+3
 
 
Когато корабът потъва, мишките напускат първи - http://www.sac.government.bg/court22.nsf/d038edcf49190344c2256b7600367606/7a323212fd713b63c2257a0200234687?OpenDocument
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: