ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Сателитка с провинциален манталитет и водещ!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 17.05.2012Коментари (13)6418
Вчера голяма част от Пловдив се изнесе в Бургас, за да наблюдава финалът за Купата на България между Локо и Лудогорец.

Останалите, които имаха желание да наблюдават мача пред телевизорите, бяха сериозно затруднени. Първо за това се "погрижиха" от EVN, но основния проблем идваше, че правата за Купата се притежават от ТВ+, който е изключително слабо разпространен в България и в частност в Пловдив.

Някак си феновете на футбола преглъщат факта, че ТВ+ предават в България испанското първенство, но правата за националната Купа, да се дават на слаборазпространена сателитка, е меко казано подигравка с феновете на футбола от цяла България.

Това обаче не стигаше явно на "героите" от споменатата телевизия, но те решиха да блеснат с аматьорщината си и по време на излъчването на финала.

Започваме с отношението към агитката на Локо. Явно на водещия не му беше достатъчно, че "черно-белите" бяха напълнили половината стадион, защото реши да обърне по-голямо внимание на агитката на Лудогорец, която била колосалните за него почти 2000 човека. Освен това от телевизията така бяха разположили микрофоните си, че цял мач се чуваха единствено песните на феновете от Разград, докато тези на Локо, умишлено или не, бяха заглушени в прякото предаване. От ТВ+ максимално се постараха да скрият и уникалната хореография на "черно-белите" ултраси в началото на мача. По

чти никакъв коментар за нея, както и слагане на всякакви заставки отгоре, за да я прикрият максималното възможно и както вече споменахме, тотално заглушаване.

Пословичния левскар-водещ Борис Касабов също не спести пристрастното си отношение към единия отбор. Дали защото Локо изхвърли любимия му Левски от турнира или защото пак Локо спъна Левски и в първенството, но очевидно не му бе приятно да коментира "черно-белите" и не положи усилия да го прикрие. Ако човек не наблюдаваше мача, нямаше и да разбере по интонацията на водещия, че "смърфовете" са вкарали гол, докато при головете на Лудогорец, водещият изпадаше в такъв екстаз, че най-вероятно е бил на косъм от това да разкъса ризата си в студиото.

Много често пък през първото полувреме, режисьорът на предаването си харесваше футболист на терена и следеше действията му, а от зрителите оставаше скрито какво се случва с топката, в коя част на игрището е и кой я владее. Типичен пример за това е и червеният картон на Бенжалюн. Нито зрителите, нито дори водещият, разбраха защо бе показан.

Колкото и да са зле в предаванията си от БНТ, са за предпочитане пред пълната аматьорщина, която демонстрира вчера ТВ+.

В приложенотео видео, само Plovdiv24.bg ви дава възможност да видите и най-вече да чуете, как се представиха феновете на "черно-белите" по трибуните на Лазур, преди началния съдийски сигнал.
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.05.2012 г.
+4
 
 
Добре, че пуснахте темата. Още вчера се чудех къде да пиша за това безобразие с предаването на мача. Борето Касабав е толкова некадърен, че няма от коя телевизия да не е изгонен, та стигна до тая кабеларка. Нито свестни оператори, нито режисьор на място имаше в сряда. Върхът на наглостта и простотията беше в края на мача, когато камерата задържа почти минута на цял екран голия тумбак на един резняк! Що за идиот трябва да си, за да се случи това?! За феновете - нали някой не си мисли, че 1200-1300 души могат да надвикат близо 10 000 ??? Но от "телевизията" се бяха погрижили и за това! Услужливо прекарани кабели и сложени микрофони в горския сектор! Кому е нужно това?! Типично по български - метани до земята пред падишаха Домуса Кирил /Кемал/, от една кабеларка! Срам, срам за България!
+1
 
 
За Касабов малко съм учуден, защото имам хубаво мнение за него! Иначе за публиката, незнам микрофоните къде са били позиционирани, но лудогорец ги чух само няколко пъти, просто когато запеехме те само слушаха, а ние почти не спирахме да пеем! За мача - бяха по-добри и си заслужиха купата!
0
 
 
Стига сме търсили оправдания! Които не е присъствал на мача не може да говори!!! Под нивото ни е даже да ги коментираме тези хлебарки. Само Локо, бяхме страхотни
+3
 
 
Страхотна фиеста !!! Феновете доказаха кой кой е ! Заслужена купа за Лудогорец ! Да им е честита ! Абонатите за евротурнирите Уефски и ЦЕЦКА да забравят подарените първи места ! Като агитка Локо Пловдив е НОМЕР 1 ! Отборът игра колкото може...но не се взима мач с 60 минути грешки и мотане - половината играчи само присъствваха без билет! А тези 10-15 олигофрени, които чупеха седалки и си палиха военни димки и бомби сред собствената публика са срамни! Има ги във всяка агитка и нямам търпение да си свърши работата който трябва, за да не позорят с дебилщината си пловдивския спорт ! Гледах фиестата на видео сега.....Истинските машини сме НИЕ феновете ! Локо Пловдив Завинаги !
на 17.05.2012 г.
+6
 
 
Не ме учудва това изобщо и не ме интересува безмозъчно говедо като Касабов кво приказвал, просто ми е ясно. Освен това колоните с музиката преди мача бяха усилени четворно в нашия целия сектор, като беше почти невъзможно да се разговаря нормално.
+9
 
 
Правата не се дават а се купуват!!! А това беше най-аматьорско предаване на футболна среща в историята!!!
+6
 
 
Ако щяха микрофоните да са и в сектора на резаците , няма как 8000 да не надвикат 2000 от 100 метра,просто толкова си могат , от 3 песни 2 против Ботев и другото псувни и обиди.
+14
 
 
Съгласен съм 90%, но относно микрофоните съм на 110.
+6
 
 
Айде стига бе.А ТВ+ смени и картината с такава на която феновете стоят и си бъркат в носовете.200-300 човека там викаха,останалите се оглеждаха като лалугери.
+14
 
 
мн правилно,ботевист съм,но това беше върха на айсберга,наистина локото се чуваха мн слабо благодарение че в секторите които бяха те нямаше камери,всички микрофони бяха върху публиката на разград,да не говорим за повторенията,докато ги пуснат се пропускаха интересни моменти и пред двете врати,за коментара нямам думи..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: