ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Принудителните смени се оказаха решаващи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:35 / 16.05.2012Коментари (20)4597
© Plovdiv24.bg
Емил Велев бе изклщчително разочарован след загубата на финала от Лудогорец. Велев за втора поредна година губи финал, след като миналата стори това като треньор на Славия срещу ЦСКА.

"Принудителните смени на Дяков и Даксон оказаха влияние върху мача", обясни треньорът на "черно-белите". "Явно не ми е писано да спечеля Купата като треньор", заключи наставникът.

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вината за загубата не е в принудителните смени Кокале а в теб. Верно, Танка и Даксито са основни единици в отбора, но ти сгафи много лошо със смените. Вместо Йошката, на местото на Дяков трябваше да влезе Вальо Георгиев. Смяната на Даксон трябваше да е Илиян Йорданов. Здравко щеше да заиграе малко по-назад и да пуска извеждащи пасове към Илиян и Базил. Та като стана дума за черния, той цял мач разкарваше само фанелката и не търсеше топката както срещу сините. Същото мога да кажа и за Сержиньо. Ние фактически играехме с 9 човека а ти не замени нито един от тях. И след гола трябваше да ги натикаме във вратарското им поле, защото бяха се гипсирали тотално, но ти дори и на почивката не можа да ги накараш да изнесат играта по-напред. И по този начин им даде възможност да се върнат в играта и да ни вземат купата от ръцете. Но заслужено. Без никакви съдийски подпирания. Да им е честита купата на лудогорци.
на 17.05.2012 г.
+1
 
 
Що е празен калъфа ? Питайте Коко ... муа ха ха ха ха
+5
 
 
Велев ти не ги пусна да играят в эв Враца и ни лиши от третото място.Сега два излязоха от строя явно недоизлекувани и през второто полувреме уби мечтите ни.
на 17.05.2012 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Велев не се оправдавай Преди мача ти каза че за теб няма резерви няма титуляри След гола всички се върнаха на зад вместо да нанесат съкрушителен удар на зашеметения противник В този мач бяхме надиграни Особено през второто полувреме.А това локомотив не го заслужаваше И то от един ново излюпен отбор който до вчера не знаеше къде е Пловдив и не е помирисвал терен извън България.
+1
 
 
Кокал мазилото ли му свърши на циганчето Даксон или дрогата щял да играе за национала ако го покани ли, ама акото мирише манго без вазелин толкова до 60 минута и му се схванаха и 2 леви крака.
+5
 
 
трябваше след първиа гол яко натиск и до краиа на полувремето да водите с 2,3-0!!!кокъл повече късмет догодина!и.. ни тъ БИВААААА!!!
+3
 
 
Страхлив си,Кокъл.Да смениш Танка с Йошев-добре,ама да смениш Даксон с Витанов.
0
 
 
Кокъл къде ще играете с Лудогорец за суперкупата?
+18
 
 
Не само те Кокъл, не само те. Кво пречеше да ги натиснете преди принудителните смени когато не знаеха къде и какво са Лудогорец?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: