ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Надявам се този път да вдигна Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 15.05.2012Коментари (11)3781
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви за Plovdiv24.bg, че настроението в отбора е добро и всички чакат с нетърпение финала за Купата на България срещу Лудогоре утре от 19,00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

"Настроението в отбора е много добро. Всички с нетърпение чакаме финала утре. Тренираме при добри условия и се готвим много сериозно за мача утре", заяви Велев.

Относно добрата новина днес, която Дисциплинарната комисия към Българския олимпийски комитет обяви, че Даксон има право да играе срещу Лудогорец Кокала сподели: "Може да игра, ако го пусна. Иначе това е добра новина за Локомотив, че Даксон има право да играе"

Относно загубения финал със Славия миналата година срещу ЦСКА Велев отговори:"Надявам се този път да спечеля Купата. Играем срещу един много добър отбор като Лудогорец, който е хита на сезона. Играят добър техничен футбол, смятам че ще стане добър мач и дано късмета да е на наша страна. Все пак имаме всички предпоставки да играем добре и да спечелим"




Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ванко_Ултраса: Утре в Пловдив ще останат само селяните! Всички пловдивчани ще са в Бургас!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.05.2012 г.
+7
 
 
Само така, Велев! Поведи момчетата в този финален сблъсък и пометете разградския "листопад". Бихте ги, бийте ги пак! Само вие заслужавате купата - донесете я в Пловдив ....на площада!
+6
 
 
Горкичките делиорманци... вчера влязоха в големия фхутбол и взеха да се джигерят, а вде още не осъзнават каква е разликата между тях и нас: а тя, разликата между двата отбора е колкото от земята до небето: ако Лудогорец пропусне да вдигне Купата, феновете му просто ще си тръгнат след мача- вяли и потиснати. АКО ЛОКОМОТИВ ЗАГУБИ /НЕДАЙ БОЖЕ, НО СЛУЧВА СЕ, ТОВА Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА ВСЕ ПАК/ ДЪЪЪЪЪЛГО ВРЕМЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ НАД СТАДИОНА ЩЕ ЕЧИ: "ЗАВИНАГИ СЪС ВАС!" ТАКА ЧЕ АКО СЛУЧАЕН ЧОВЕК МИНЕ БЛИЗО ДА ЛАЗУРА ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ПУБЛИКАТА НА ЛОКОМОТИВ Пловдив ПЕЕ ЗАЩОТО ОТБОРЪТ Е ВЗЕЛ КУПАТА НА България... А НЯМА КАК ДА ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА КУПА- НИ НА България, НИ НА АМЕРИКА, НИ НА ВСЕГАЛАКТИЧЕСКИЯ РАЗУМ, КОЯТО ДА СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕРНО-БЯЛАТА ЛЮБОВ!!! ей затва става реч, уважаеми разградчани и жители на околността. това вие няма как да го знаете. и утре ще ви е прощъпалника, пичове!!!
на 15.05.2012 г.
+5
 
 
Умрелите от злоба патици създадени 2010 година с турчин президент умират от злоба и комплекси. Селяни, ние ще донесем купата на България в Пловдив, а вие ще донесете две дини!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 15.05.2012 г.
+3
 
 
Загубите ли финала за купата не чакайте евротурнири само от първенството. Там в момента е толкова заплетено, че не се знае кой кого, но може да сте сигурни, че Левски и Литекс ще направят и невъзможното да прецакат вас и Черноморец ако има някакъв шанс поне за един от тях да се класира чрез четвъртото място в евротурнирите.
+8
 
 
отбор създаден преди няколко години,без традиций,без история,без публика,без нищо, и веднага искат да станат шампиони, и да двигнат купата,ботев Пловдив 100годишен отбор се бори и мъчи цял век,а тия за 2 години искат да станат най добрите- разбийте ги утре и нека цял Пловдив празнува,защото нашият град го заслужава-2:0 за Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: