ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се събират на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 14.05.2012Коментари (7)3922
© Plovdiv24.bg
Три дни преди Пловдив да обезлюдее и да се пресели в Бургас, феновете на Локомотив ще се съберат на централната трибуна на стадиона си в парк Лаута от 18.30 ч. Тема на срещата са последни приготовления и организационни въпроси преди финалът за купата на България срещу Лудогорец. 

Емил Велев вече взе група от 19 футболисти на лагер в Поморие, като клубният автобус потегли вчера на обед. Както е известно, основната група организирани фенове ще пътуват за Бургас със специално организирана влакова композиция, отпътуваща от централна гара Пловдив от 12.40 ч. в сряда. След пристигането си, групата запалянковци ще поеме към стадион "Лазур" чрез организирано шествие, преминаващо и през морската градина.Именно там ще се съсредоточи другата по-голяма вълна пловдински фенове, предпочели самоорганизиран транспорт. Фенклубът посочи като отправна точка, ресторант "Чадъра", намиращ се в Морската градина и непосредствено до Летния театър на града. Именно там всички ще отброяват последните часове преди началото на финалния мач, имайки под ръка студена бира, в непосредствена близост до стария плаж на Бургас за първото майско охлаждане на страстите.Организаторите ще съобщят на всички записали се за ексурзията до Бургас с влак, да пазят талоните си и преди отпътуването за Пловдив, за да се предотврати качването на други фенове, което да доведе до претъпкване във вагоните. Призовани ще бъдат и тези запалянковци, които нямат организиран транспорт за връщане и разчитат затова на специалната влакова композиция. Лаута ще обезлюдее откъм тренировки и мачове в ДЮШ в дните сряда и четвъртък. 

Около 130 деца от "черно-бялата" школа ще се възползват от специално организираните за тях автобуси, като в тях ще бъдат част от родителите и всички треньори. Не малка част от талантите са предпочели да изживеят финалът за Купата на България като фенове и ще разчитат на собствен транспорт. За всички тях ще бъде осигурен безплатен вход и ще заемат местата си в екипно облекло. По повод предстоящия мач на Лаута ще дадат пресконференция днес от 10.30 ч., на която ще присъства административния директор Атанас Узунов и почетния президент Христо Бонев.


Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей човек може да си помисли ,че в нашите форуми дават безплатно ПЕПСИ и лепилце към еротичните изживявания на някой жълти приятелки ;)
+2
 
 
хора никой не казва за рейсовете има ли места там кога от каде тръгват???
+7
 
 
ВСИЧКИ ЗАЕДНО И МОЩНОООО: С А М О О О О О О О О О О О О
+3
 
 
Който иска да идва към Бургас трагваме в сряда в 13:00 часа с кола има 2 свободни места ако има желаещи пишете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: