ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трибуна Бесика: Защо пак заспахте, г-да общинари?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 09.05.2012Коментари (37)6248
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив от фракция Трибуна Бесика, се опитаха да събудят отново вниманието на общината в града, за да се работи по осветлението на стадиона в парк "Лаута". 

На сайта на фен-организацията бе публикуван и специален коментар по темата, който Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

"В дните на еуфория около финала за Купата на България отново трябва да обърнем внимание на един неприятен факт - администрацията на Община Пловдив отново заспа. Защо се допуска такъв значим проект, какъвто е осветлението на ст. Локомотив, да се затлачва в бюрократичното блато на администрацията Ви?

Господа общинари, имаме следните въпроси към вас, на които се надяваме да отделите от скъпоценното си време, за да отговорите:

Защо се допусна провеждането на конкурс за проект на осветлението на ст. Локомотив, при положение че сумата за него е толкова малка, че тази тромава процедура, която отнема вече 5 месеца, можеше да се избегне?

Как е възможно проект, с осигурено финансиране да се бави СЪС СЕДМИЦИ заради това, че не можете да намерите един от кандидатствалите в конкурса за осветлението?

Как е възможно във връзка с обществена поръчка с ясен победител в конкурса да няма сключен договор за изпълнение в продължение на пет месеца?

Ще бъдете ли така добри да ни осведомите за НОВИЯ срок, в който да очакваме осветлението да стане факт, предвид ОГРОМНОТО бюрократично забавяне, което продължава и в момента?

Обeщахте, че осветлението ще е готово за първия кръг от новото първенство. Кой ще носи отговорността ако това не стане реалност?

Черно-белият Пловдив ви призовава да се събудите и да свършите това, за което ви избрахме господа общинари. Призоваваме ви и да намерите доблест в себе си и да отговорите на зададените въпроси, които вълнуват гражданското общество на града ни!

Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не мога да повярвам - най-големите леваци и длъжници реват.....ей много сте смотани фесовете на мими помака - за една предизборна шапка и пепси забравихте истината.....жалки хорица
на 09.05.2012 г.
+4
 
 
Жълти селяни, платете си тока, платете и на циганите, които ви чистят безплатно стадиона всеки ден под командата на Кошински, който краде пари от Пловдив за да не ви мирише толкова стадиона!
-3
 
 
Невестулки и всякаква черно-бяла измет, първо си платете сметките за ток, вода, платете си билетите в градския транспорт и тогава ревете за още социални помощи. Гнусни цигани и наркомани, гнусни вълчовци.
+1
 
 
нова тема за Локомотив - жълтата сган скачaВ  веднага - мизерниците с неплатени сметки, закрити заради дългове, клуба чиято емблема се продава (и никой не я иска) , смешните папагалчета пишат ли пишат, ей тва по смесените села са само гадове
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 09.05.2012 г.
+7
 
 
До кога Локомотив ще плаща на общинската фирма Чистота за всяка чистачка, а на Кънчова поляна ще се мие и трие без пари всяка седмица? До кога селяните ще крадъг от Пловдив, а важните проекти ще се бавят?
+5
 
 
Доказва се,че и ГЕРБ са същите като всички останали! А ние си чакаме осветлението, смешна работа за поставянето на 4 поста с осветление да се чака с години.
+5
 
 
Ей, Овчар_19**, вие платихте ли си на общината, че ви чисти стадиона и ви направи оградата?Все ще си отворите големите усти и ще излеете лайната си, а вие сте най-посраните.Измет мръсна! Жълтите могат да се опишат само с една дума - НАПАСТ!
+8
 
 
ай машиниииии от сега си пея по улиците за финала ще полудея болен от локооооо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: