ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко: Тодоров е един от съдиите, които са тежки престъпници във футболно отношение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:02 / 03.05.2012Коментари (26)4533
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви в интервю за Gong.bg, че е доста изненадан от назначаването на рефера Станислав Тодоров да ръководи финала за Купата на България. Коко изтъкна, че Тодоров е един от съдиите, които са тежки престъпници във футболно отношение.

"Много сме изненадани от това назначение на Станислав Тодоров за рефер на мача с Лудогорец, започна Коко Динев. Дано не съм краен, но той е от съдиите, които са тежки престъпници във футболно отношение. Нека стане ясно, че ние не сме нито против Боби Михайлов, нито против шефа на съдиите Коце Костадинов. Дори смятаме, че двамата искат да направят от българския футбол да стане по- добра игра, но има футболни съдии, които са си откровени бандити - като Момчил Врайков, който стигна заради крадени кредитни карти в затвора, като Станислав Тодоров, който сигурно щеше да е същия, ако не беше съдия, като Николай Йорданов... Всичките те са шайка, която се кланя на шефовете си в Изпълкома на БФС, шайка футболни престъпници, която ще се опита да ни спре по пътя към Европа."

"Очакваме всякакви провокации, които да ни попречат да вземем една от евроквотите тази година, продължи Динев. Те, квотите, са запазени за отборите, които имат членове в Изпълкома. Съдиите, които участват в слугинаж и услуги на шефовете се и назначават да ръководят важни мачове, които определят евроучастниците на България."

"Едва ли Станислав Тодоров ще е единствената провокация към нас, категоричен е босът на Локо Пд. Да припомням ли как ни отнеха победата в Каварна срещу Лудогорец и как, ако бяхме победили, то ние можехме да направим тяхната победна серия.Ако тези съдии не са във футбола, то те ще са в затвора."

По отношение на обмислянето на евентуален бойкот на финалната среща от страна на Локомотив Пловдив, Коко Динев не изключи и такъв вариант.

"Нищо чудно и дотам да стигнем, заяви Динев. Но нашите фенове, които са част от нашето семейство наречено " Локомотив Пловдив" не го заслужават. Но не е нормално моите лични средства от семейния ми бюджет, които отделям за отбора да бъдат похабени от един футболен съдия. Трудът на момчетата също може да "отиде на вятъра", заради едно такова назначение."

"От 10 години съм във футбола и си харча личните пари, продължи Динев. Никога не сме искали съдии да ни помагат.Никога! От всичките мачове на ръководените от мен отбори, в 70% сме били ощетявани и в 30% от срещите ни са ни свирили по правилата. Очаквам провокации от всякакво естество към нас като отбор. Само и само да не стигнем до една от евроквотите след края на футболния сезон."

Коко Динев заяви своята признателност към феновете на Локомотив като изрази своята убеденост, че те са в основата на успехите на тима през този сезон, наред с футболистите и добрата работа на старши треньора Емил Велев и екипа му.

" Но, каквото и да се случи,да знаят тези хора, които търсят провокациите към нас, че Локомотив Пловдив ще играе в Европа", завърши с категоричен тон Константин Динев.

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво се пънете сега?А?Трябва АПЕЛ,ако не свърши работа,ДЕКЛАРАЦИЯЯЯ...
-1
 
 
Ей тея жълтите измикярчета не спряха да сер*т в тая тема.....
-3
 
 
Тото Динев да говори за честност и феърплей е все едно педофил да строи детска градина.Нали се сещате.....
-1
 
 
ТОТО Динев разбира от съдийски назначения :)
+3
 
 
Е па не вервам да е по-тежък от тебе
0
 
 
От турското сдружение в коя група играят и с кой отбор играят за купата на България ?
+8
 
 
Мач ще има, но ако съдийчето ни подхване с балтията мачът няма да завърши!Не може след 30г. Локомотив Пловдив да играе отново финал за престижен трофей и някакъв лакей в черно да ни направи пладнешки обир с решенията си на терена.Много ясно, че в такъв случай нахлуваме и никой не може да ни спре.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
"има футболни съдии, които са си откровени бандити - като Момчил Врайков" ..... от многото тото залози явно е забравил, че момчил врайков беше осиновения син на насо узуна...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: