ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо отказа на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:02 / 24.04.2012Коментари (56)7425
© Plovdiv24.bg
Ботев покани Димитър Димитров (Херо) за старши треньор, но бургазлията е отказал, научи Марица. Вчера президентът на канарчетата Юли Попов е бил в Бургас, за да преговаря с наставника на Черноморец. Херо обаче категорично е отхвърлил поканата. "Уважавам проекта на Ботев, защото това е клуб с традиции. Аз обаче си имам отбор, а освен това се лекувам. Отказах покана и от Левски. Не искам да обидя никой, но не си представям да работя в Ботев. Аз вече съм водил Локомотив и той е останал завинаги в сърцето ми. Знам какво е съперничеството между двата отбора, което е родило едно от най-хубавите дербита у нас. Може би то е първо като емоционален заряд. Щастлив съм, че два пъти начело на Локо спечелих пловдивското дерби. Емоцията никога не бива да се пренебрегва, когато става въпрос за футбол", заяви Херо. Във вторник той заминава за Виена, където продължава лечението си от рак на стомаха. Той се връща в петък и в събота ще води Черноморец срещу Берое.

Източник: в. "Марица"
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
С какъв акъл са ходили херо да го канят не ми е ясно. Човека се бори за живота си, иска да е близо до семейството си, че не се знае още колко живот му остава, а нашите са ходили проекти да му предлагат и в Пловдив да го водят...
+2
 
 
Бъдете реалисти не комплексари , както винаги ! Нищо ,че съм буфер замислете в думите които ще напиша ! Няма как , няма как отбора да върви като някой хора живеят на гърба му извличайки само парички от него ! Казвам го защото хората които са там не са заради Ботев , а заради парите на Цв. Василев ! Ботев не е социален дом за хора които досега никога не се реализираха в живота , а пиеха с ловни дружинки , живееха на заеми от хората , вършеха какви ли не глупости и крадоха имена няма да цитирам ! На все отгоре имаше и такива Легенди които се разсърдиха ,че не са им осигурили работа в клуба ! Защо забравихте хора като Боби Димитров , Митко Джоров и други ...... Защо има хора в управителния съвет които дори и в най-лошите христилови дни уж борейки се против него правеше пари за сметка на клуба !? Ще ви цитирам Хр. Стойчков с един скорошен коментар преди няколко дни в който можете да познаете някой ваши ръководители ! ''За една мешана скара, две филийки хляб, люта чушка и безплатна стая в хотел магат да продадат душата си" - ''"вратовръзкаджии с избелели костюми от времето на Георги Димитров", които дебнели как да се докопат да някаква аванта ! '' Точно тези хора продължават най - нагло да плюят в ръката , която им дава хляба и се реши в това трудно време да подкрепи отбора ! Тези хора ВЗИМАТ от Билети , Екипи , Хотели , Лагери , Горива и т.н и прибират парите в джоба си продавайки душата си за няколко сребърника и най -нагло парадират с обичта си към Ботев , целувайки Поета ! За футболистите се получи пак социален дом за бездомници и лекета , комарджий , пияници които никъде не се реализираха в набор с хора приключили отдавана с футбола ! За къде бързахте да влизате ? Имате школа обиграйте отбор с млади момчета , не да се излагате като кифладжий да пращате хора от управителния съвет да ви урежда мачове още в В група ! Замислете се над думите които ви пиша гомната са ви вътре във вашия дом и трябва само да си ги изчистите !
-2
 
 
Специалният от Мадрид и той бил поканен,но като мислил няколко дни и той отказал.
+6
 
 
Ботев, срам нямате ли? И пред влизане да бяхте,пак нямаше да Ви обърне внимание.Точно Вие ли се намерихте да го занимавате с подобни теми и въпроси! Оставете Човека на мира . Херо,оздравявай бързо.
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 24.04.2012 г.
+18
 
 
браво!!!!поредната мъжкарска постъпка от Херо!!!!!Трябва повече хора като него да има!!!!!като ботевист заставам зад него в това негово решение,нека да вземат пример от него!!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Успех Херо,оправяй се по-бързо!Завинаги един от нас!
+7
 
 
никой ли не си задава въпроса,който възникна при изказването на радуканов,че никой футболист не иска да дойде в ботев,а сега се оказва,че и треньорите не искат. въпроса е : защо никой не иска да дойде в ботев? ето въпроса на когото да отговорят ръководството и не са ли те причината и някои самозабравили се фенове и ветерани???
+7
 
 
каквото и да кажем Херо е голям треньор,при нас не успя да направи кой знае какво,но вижте с говедата и най-вече с черноморец какво направи.ако Херо беше треньор докато цаците имаха парите по времето на балъка съм сигурен че щеше да ги направи шампиони
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: