ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лилчо Арсов спечели точка за Ботев срещу Черноморец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 04.11.2007Коментари (0)8991
Ботев спечели една точка в домакинството си на Черноморец Бургас, завършвайки 0:0 пред около 2500 зрители. Футболистите в жълто играха слабо и бяха демотивирани, като дори могат да бъдат щастливи от равния резултат у дома, след като 30 минути играха с човек по-малко.

Срещата започна равностойно, като реалните възможности за гол бяха за гостите от Бургас. Още в третата минута след разбъркване Любомир Любенов нацели горната греда на вратата на Лилчо Арсов. Няколко минути по-късно Атанас Фиданин имаше възможност да изведе Черноморец напред, но би покрай гредата.

Първата възможност за Ботев дойде чак в 23-ата минута. Мауро Алегре проби през центъра на отбраната на Черноморец и излизайки сам срещу вратаря бе фаулиран в гръб на границата на наказателното поле. Главния съдия Николай Йорданов обаче реши, че за това нарушение не се дава картон и не бръкна в джобчето си. От последвалия пряк свободен удар Георги Христов би в стената.

Три минути по-късно рефера Йорданов отново показа странен критерий за показване на наказателни картони. Мауро Алегре се хвърли в краката на играч на Черноморец, като му изби топката, но за това си деяние получи жълт картон. До края на полувремето двата отбора не правеха почти нищо позитивно, освен няколко вяли далечни удара на Тодор Тимонов и Борислав Караматев.

През втората част "канарчетата" отново започнаха активно, но атаките им не дадоха резултат. В 50-ата минута Тодор Тимонов изпълни пряк свободен удар от 30 метра, като затрудни максимално вратаря на гостите Стоянов, който изби в корнер. Две минути по-късно Лимона бе на другия полюс, като опропасти много добра контраатака.

С тази възможност почти всичко положително в играта на Ботев замря и Черноморец взеха инициативата напълно. За три минути на два пъти футболисти на Черноморец излизаха сами срещу Лилчо Арсов, който показа класа и спаси Ботев от сигурна загуба.

В 57-ата минута игралият перфектно Мауро Алегре получи втори жълт картон за грубо влизане в краката на противник. Дребничкият аржентинец напусна аплодиран от феновете. Червеният картон сякаш мотивира за момент играчите на Ботев, но отново безрезултатно.

В 80-ата минута най-накрая се стигна до реална възможност, като на два пъти - първо Георги Аврамов и после Николай Манчев имаха много добри възмоножости за гол, но ударите им от границата на наказателното поле бяха отлично парирани от Владислав Стоянов.

След края на срещата почти всички фенове, дошли да наблюдават мача освиркаха целия отбор, като само Лилчо Арсов бе аплодиран. Президентът Димитър Христолов не присъства на мача. Равенството у дома утежни още повече ситуацията на Ботев в "А" група, като "канарчетата" са непосредствено над зоната на изпадащите отбори.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев дава нов договор на Минков, Мертенс - под въпрос
Феновете решиха: Ето кой е гол №1 във финала за Купата
Акере с първа снимка от болницата, Попето плътно до него
Тодор Неделев - 2 х 2 х 2
Един от важните хора в Ботев празнува днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: