ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Кметът: Надявам се и феновете на Ботев да подкрепят Локо на финала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 12.04.2012Коментари (133)14859
© Plovdiv24.bg
"Не всяка година пловдивски отбор е на финал за Купата, затова искам да помогна на Локомотив", заяви днес в кулоарите на местния парламент кмета на града Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Надявам се и феновете на Ботев да подкрепят Локомотив. Аз лично присъствах на финала за Купата през 1993 година в Благоевград, в който Ботев загуби от ЦСКА с 0:1. Тогава нямаше само фенове на Ботев, а на всички пловдивски отбори", завърши градоначалникът.

Както вчера Plovdiv24.bg първи писа, Община Пловдив ще осигури 50 автобуса за феновете на футбола от Пловдив, желаещи да гледат на живо финала за Купата на България между Локо и Лудогорец.

Все още няма яснота къде ще се играе финала, като най-вероятните градове домакини са София, Стара Загора и Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ей тва простите жълТурци колко са тъпи- хубаво че са от селата
+3
 
 
И за последно 10 ,за да затворим темата , нека преброим колко плюсове и колко минуси има за коментарите и ще разберете кой има повече фенове и кой е отбора на ПЛОВДИВ , приятно броене гости на ПЛОВДИВ и от все сърце ви желая да се върнете със сребърните медали от турнира за купата на България.
+9
 
 
Кмете, вие скоро ходил ли сте на мач на Локото? Явно не сте! Ако бяхте ходил щяхте да знаете, че на всеки мач пеят против Ботев Пд. Комплекса така ги тресе, че имат повече песни против Ботев Пд, от колкото за локо. Такава глупост не може да чуете когато играе Ботев Пд. Ние обичаме отбора си, другите не ни интересуват. Кмете, къде бяхте когато тези комплексари поругаваха билбордовете на Ботев Пд? Май не ви пукаше много. Да, като кмет на Пловдив трябва да обединявате, но не само когато ви отърва. Стига популизъм!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Искам да напиша няколко реда по темата за омразата между нашите фенове. Най-напред бих желал да изкажа своята благодарност към кмета г-н Тотев за всичко което е направил и прави за моят Локомотив. Ето така трябва да работи един градоначалник. Днес ще уреди 50 автобуса за финала за купата, утре ще направи нещо и за Ботев, Спартак, Марица.Трябва да покажем на цяла България, че ние сме номер 1 във футбола, а не да се мразим и плюем.
+6
 
 
Горгите цигани толкова са закъсали от към фенска маса, че разчитат ние да им пълним стадиона, ама иначе били отбора на Пловдив.
+15
 
 
Който и да е истински пловдивчанин никога не би предпочел противника пред Ботев или Локомотив. Лошото е че напоследък се навъдиха едни комплексирани пришълци, които постоянно плюят единия или другия отбор и сеят омраза. Същите тези изобщо не осъзнават, че преди години на стадионите се събираха по 40 000 защото на мачовете в града ходеха всички футболни фенове независимо от пристрастията си. Както аз и приятелите ми ботевисти ходехме на мачовете на Локото, така и локомотивци идваха на мачове на Ботев и дано като оправят стадионите на двата отбора отново да е така.
+15
 
 
Успех на Локомотив!!! Слаб Локомотив, не прави по-силен Ботев. Жалко за нагнетяването на омраза от разни лумпени във форуми и коментари. САМО БОТЕВ!!!
+5
 
 
А бе пикльовци, вземете се скрийте някъде. Запомнете! ПЛОВДИВСКИ ОТБОР И ЛОКОМОТИВ в едно изречение не може да съществуват. Истинският отбор на Пловдив е само един и той е БОТЕВ.
на 13.04.2012 г.
+8
 
 
На времето съм бил на много мачове на Локомотив.Бил съм в Нова Загора на историческите мачове в Ихтиман срещу ЦСКА финала за купата на Съветската армия на Националният стадион при историческата победа.На времето беше така а сега да си футболен фен значи да си малко олигофрен.Хвърлени предмети димки бомби и като капак футболен фен счупил стъкло от оградата на ремонтиращият се Римски стадион.Корумпираното БФС само чака и най малка проява от този род да санкционира Пловдивските отбори а ние доказваме че сме мазохисти и продължаваме с малоумните си постъпки и неуважение към противника.От години не съм стъпвал на Лаута защото не искам да гледам мач в клетка за гости
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: