ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Всички в Ловеч в сряда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 10.04.2012Коментари (39)6007
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев прикани всички привърженици на "черно-белите" да подкрепят отбора в Ловеч, в един от най-важните мачове на пловдивчани. Утре от 19,00 часа Локо Пд се изправя срещу Литекс в мач от полуфиналите за Купата на България.

Ето и какво заяви Зума пред официалния сайт на Локомотив:

Скъпи приятели, привърженици на Локомотив, обръщам се към вас с призив да подкрепим безрезервно отбора в мача срещу Литекс. Обръщам се към Вас не само в качеството си на почетен президент. Мен титли никога не са ме блазнели. Обръщам се като един от вас, като човек, който е свързан почти 6 десетилетия с Локомотив. Обръщам се и от името на ветераните, които са носили черно-бялата фланелка през годините.

Нека да отидем в Ловеч и да помогнем на момчетата да спечелят поредната победа. Обръщам се към вас в този момент, защото виждам, че сега се гради нещо голямо и с бъдеще. Сегашният отбор е може би най-добрият от много време насам. Момчетата го доказаха, като не само биха Левски и Лудогорец, а категорично ги надиграха. Заслугата е както тяхна, така и на треньорския щаб на Емил Велев, който успя да направи не само тим, който мачка противниците си, а и сплотен колектив.

Наред с това в нашия любим клуб се случва и още нещо много хубаво - в последните 2 години за първи път от 2 десетилетия насам се инвестира в базата. Скоро ние ще имаме един от най-добрите футболни комплекси. Неслучайно Лаута бе избран да домакинства и мачове от Европейското първенство за юноши. Това би било немислимо само преди 2 години. И е гаранция, че сегашните успехи на отбора няма да са случаен фойерверк, а ще са база за още по-големи успехи в бъдеще. Защото съм сигурен, че на новите терени нашата школа отново ще заработи и ще започне да произвежда таланти, както го правеше до неотдавна.

Безспорно най-голяма заслуга за сегашния възход на клуба е на президента ни Константин Динев. В тези трудни времена за правене на бизнес у нас той не само успява да издържа представителния отбор, а и да инвестира в базата, която на всичкото отгоре не е негова. Прави го от любов към Локомотив и футбола. Затова Коко заслужава едно горещо локомотивско благодаря!

Нека подкрепим момчетата! Те няма да ни подведат и ще ни донесат нова радост!

Винаги ваш:

Христо Бонев

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Утре цяла България ще види,как трябва да се подкрепя любимия отбор! За утрешния мач и представянето на Пловдивската пубика ще се говори дълго след него,независимо от крайния изход! След този мач,хореографиите по нашите стадиони ще се променят,и доста агитки ще ни пунтират,както е ставало много пъти! Хайде да идва утре,и да тръгваме! Който не успее да дойде,ще съжалява цял живот! Въпреки всичко,до момента като за делничен ден сряда,и часа на мача,пубиката ни ще бъде завидно много!!!!! САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!!!!.....
+2
 
 
Пожелавам Успех на Локо!!! Но се дразня на тази показност на Зума. Когато Локо не върви, неможеш да го чуеш, иначе в богат отбор или да вървят нещата все той на върха. Научил се е да смуче и да печели доверие ей така.
-3
 
 
Крадците на история сега ще ходят да крадат люляци и да ги разнасят с нелегални таксита по домовете. Билборд Файт Клуб пък щели да се уговорят с полицаите да ги пуснат на стадиона без придружител, а другите щели да бъдат наполетое.ани!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.04.2012 г.
+4
 
 
Миньор доказа колко селски и измислен отбор са тия люляци - направо шушляци! Точно толкова е и измисленият им треньор. Отидете и ги разцепете! Успех, Локо!
+5
 
 
ДА СЕ ПРЕБРОИМ УТРЕ В ЛОВЕЧ-КОЛКО СМЕ ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛОКОМОТИВ -Пловдив!30 години от ИХТИМАНСКАТА ЕПОПЕЯ!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 10.04.2012 г.
+3
 
 
Хайде смачкайте ги !
0
 
 
Билетите в Пловдив свършиха,пуснати са още 2 рейса допълнително ,густо майна.Мощно разбиване в Ловеч и тва е.А жълтите мастии пикаят кръв от яд гърчейки се по селата,аууууу умирам от кеф.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: