ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Кокала няма да се даде на Кучето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 10.04.2012Коментари (5)3049
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев направи интересен коментар за предстоящия полуфинал с Литекс в турнира за Купата на България.

Зума очаква всичко да се реши на терена, като Христо Стоичков и Емил Велев щели да бъдат в основата на събитията утре вечер в Ловеч.

"Знаем за прякорите на двамата треньори. Според мен Кокала няма да се даде на Кучето", заяви легендата на "черно-белите". 

Христо Бонев допълни, че "смърфовете" ще имат проблеми предвид контузиите на Базил дьо Карвальо и Танко Дяков, но отборът ще се опита да се сформира в друг вариант и да накаже съперника от града с Покрития мост.

"Доста ще ни липсват Карвальо и Дяков. Знаем, че те са основни наши футболисти. Мисля, че ако Любомир Витанов застане в центъра на отбраната, ще ни помогне да се оправим в ариергарда.

А защо не и някой от младите играчи да не избухне? Винаги в такива мачове, ако някой от малките се представи добре, кариерата му тръгва нагоре", допълни Бонев.

Днес той вероятно ще посети отбора на лагера в Тетевен. "Черно-белите" са в планинския град от неделя и се готвят здраво за битката с Литекс.

Източник: "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Скъпи приятели, привърженици на Локомотив, обръщам се към Вас с призив да подкрепим безрезервно отбора в мача срещу Литекс. Обръщам се към Вас не само в качеството си на почетен президент. Мен титли никога не са ме блазнели. Обръщам се като един от вас, като човек, който е свързан почти 6 десетилетия с Локомотив. Обръщам се и от името на ветераните, които са носили черно-бялата фланелка през годините. Нека да отидем в Ловеч и да помогнем на момчетата да спечелят поредната победа. Обръщам се към вас в този момент, защото виждам, че сега се гради нещо голямо и с бъдеще. Сегашният отбор е може би най-добрият от много време насам. Момчетата го доказаха, като не само биха Левски и Лудогорец, а категорично ги надиграха. Заслугата е както тяхна, така и на треньорския щаб на Емил Велев, който успя да направи не само тим, който мачка противниците си, а и сплотен колектив. Наред с това в нашия любим клуб се случва и още нещо много хубаво - в последните 2 години за първи път от 2 десетилетия насам се инвестира в базата. Скоро ние ще имаме един от най-добрите футболни комплекси. Неслучайно Лаута бе избран да домакинства и мачове от Европейското първенство за юноши. Това би било немислимо само преди 2 години. И е гаранция, че сегашните успехи на отбора няма да са случаен фойерверк, а ще са база за още по-големи успехи в бъдеще. Защото съм сигурен, че на новите терени нашата школа отново ще заработи и ще започне да произвежда таланти, както го правеше до неотдавна. Безспорно най-голяма заслуга за сегашния възход на клуба е на президента ни Константин Динев. В тези трудни времена за правене на бизнес у нас той не само успява да издържа представителния отбор, а и да инвестира в базата, която на всичкото отгоре не е негова. Прави го от любов към Локомотив и футбола. Затова Коко заслужава едно горещо локомотивско благодаря! Нека подкрепим момчетата! Те няма да ни подведат и ще ни донесат нова радост! Винаги ваш: Христо Бонев
-1
 
 
Дементния дядка пак се изказа! Знаем за далаверата между литекс и локуту. вече съм го играл 2ка.
+4
 
 
зулуме не разбра ли че ти е забранено преди мач да правиш коментари знаеш какъв си карък
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: