ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Удар за Коце Видолов - без Кривия, Христов и Курдов във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 10.04.2012Коментари (68)9753
© Plovdiv24.bg
Александър Александров и Атанас Курдов отпаднаха от групата на "Ботев" Пловдив за гостуването на "Спартак" Варна, пише официалният сайт на клуба. Мачът между двата отбора от 21-ия кръг в Източната "Б" група е утре от 17.00 часа, а двамата със сигурност го пропускат заради контузия.

Кривия е с разтежение в ахилеса, получено на загрявката преди двубоя с "Нефтохимик", което не успя да отшуми. Целта пред медицинския екип на тима е опитният халф да бъде възстановен за домакинството на Етър на 21 април. Курдов също е с разтежение, само че в бедрото. Срещата във Варна пропуска и наказаният Йордан Христов.

На местата на тримата Костадин Видолов включи в групата за Варна Христо Телкийски, Николай Манчев и Васил Василев. Тази сутри "жълто-черните" заминаха за морската столица в следния разширен състав:

Христо Иванов, Армен Амбарцумян, Емил Аргиров, Ивайло Димитров, Радослав Бачев, Николай Домакинов, Венцислав Бонев, Николай Домакинов, Васил Василев, Ангел Рахов, Христо Телкийски, Мариян Огнянов, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Димо Атанасов, Димитър Байрев, Николай Манчев, Деян Христов

Още по темата: общо новини по темата: 14
12.04.2012
12.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Добра новина, Даната Христов не е наказан и е заминал за Варна. Имало грешка с картоните му, били четири не пет, пише го сайта на Ботев.
+10
 
 
Буферлята пак изтрещяха - били сме най-слабия отбор, зорлем ни вкарвали в А група... Ами това не е ли супер за вас - ще има дерби и като сме толкова слаби може да ни го върнете за последния бой с безработните италианци! И да ми говорят за купуване на мачове и съмнително влизане в А група! Ха-ха, все едно Чичолина да чете Евангелието...
+9
 
 
Искам Дон къв беше там като е сигурен че Ботев е единственият отбор наказан за корупция да ми каже причината за наказанието, демек в кой мач и на коя дата се е случило това и какво е самото наказание което е наложено на клуба. Поне като пише умствените си проблясъци да ги обосновава с факти за да не изглеждат като лайно на бял чаршаф.
+12
 
 
Мръсното съзнание не може да приеме в никакъв случай нашите победи по нормален начин. Ти му казваш да се оправи, то го разбира да се изчука?! Не можем да помогнем на дон Путилио и сие, съжалявам! Единствено те самите могат да помогнат на себе си.
+14
 
 
Коце с тебе сме Утре Варна ще БЪДЕ ЖЪЛТО-чЕРНА
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Не мога да се начудя на някои коментари.Връщали ни зорлен в А-група.Кои БФС или шопско-ловечката клика в него?И това го казва фен на отбор прекарал на около 20 години в Б група.Доколкото си спомням локо стана велбъжд за да играе в А група ,защото не можаха да се качат сами, след поредните два-три сезона в Б. Тогава се класираха 3 отбора за А група,а шльоко бяха 4-ти.И сега са силни у европата играят всяка година. Монтаха и Ловеч са им най-престижните дестинации в ЕС.И да не забравяме КОЛКО Е СИЛНА А ГРУПА В МОМЕНТА!!!Парите ни били от ДПС.Не, това са държавни пари и ваши също.Да не забравихте в коя банка освен Си банк, Боко Тиквата и ония нежния вкараха държавните пари и облигации.А на локо президента преди галенцето как се казваше?Левентчо май беше. А колкото до темата,всичко зависи само от следващите два мача.Бием Спартак във Варна и Етър в тук и честито А група.И тогана да видим колко е силен Велбъжд.Хаиде на есен ще имате още един европейски мач.(ТУК В Пловдив)ЛЕКА И ДОХОДНА НА МАГИСТРАЛАТА!!!
+15
 
 
Феновете на Ботев са най-вярната и всеотдайна публика и футболистите трябва да дават всичко от себе си.Кгато го разберат съсъ сърцата си колко ни е мил БОТЕВ няма да има отбор който да ни победи.Спартак Варна е превзета крепост. Напред КАНАРИ
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: