ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо постави на колене и Лудогорец на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 21.03.2012Коментари (185)26362
Локомотив Пловдив извоюва сладка и ценна победа над Лудогорец (Разград) с 1:0 в отложен мач от 16-ия кръг на "А" група.

Автор на единственото попадение в двубоя бе на бранителя Михаил Венков, който се разписа с глава от корнер.

"Черно-белите" тотално надиграха лидера на родната ни "А" група, които наляха гипса при стъпването си на стадион "Локомотив".

Двата отбора започнаха по-предпазливо срещата и не се хвърлиха в първите минути да търсят гола.

Първото опасно положение пред една от двете врати бе пред тази на гостите от Разград. В 13-ата минута Христо Златински изведи зад отбраната на Лудогорец Йордан Тодоров, който необезпокояван от защитата, стреля но не намери очертанията на вратата. Десет по-късно "черно-белите" отново бяха много близо до гол. След едно заучено положение от фаул Сержиньо намер

и непокрития Здравко Лазаов в пеналта на гостите, но ударът на капитана на пловдивчани не бе много силен и вратаря на "орлите" Голубович улови коженото кълбо.

След почивката Локомотив Пловдив започна много силно срещата и само 3 минути бяха нужни на възпитаниците на Емил Велев за да нанесат своя удар над опонента си. В 49-ата минута Михаил Венков се възползва от нерешителна намеса на Урош Голубович, след центриране от корнер и с глава откри резултата. В 60-ата минута рефера Таско Тасков подмина нарушение на Йордан Тодоров в наказателното поле на Лудогорец. Тодоров финтира Барт и се строполява на земята, но Тасков си затвори очите и предизвика гнева на привържениците на Локомотив Пд.

В последните минути на мача Емил Велев прибра своите играчи, които успяха да удържат преднината си от гол аванс и така записаха ценна победа в борбата си за място в Европа.
Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2012
22.03.2012
22.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
отмастихме за Ботев за унижението на Пловдив идва ред и на чорбата благо дарности и на тяхните момчета за признонието дано бият Етър влязат в"А" в името на Пловдив където се играе най добрия футбол и истинското дерби на България успех и на двата отбора на Пловдив и дай боже догодина има дерби ние сме наи невероятните публики дано скоро се съберем и да направим красиви празници по стадионите на любимия Пловдив. САМО ЛОКООООО.....
+4
 
 
Сега е ред и на чорбата! Успех и на Ботев срещу Етър! :)
+4
 
 
Драги локомотивци,с малки изключения почти всички бултраси ви подкрепят.Всяко стадо си има мърша.Ако вие също ни подкрепяте и ние ще ви върнем жеста.Конкретно за мача с пачата.Това от много,много години е вашото дерби.Стадиона ви е малък за да побере всички желаещи да гледат двубоя.Затова да атакуваме с писания общинското ръководство за по-бързо решеване на проблема с градският стадион.Там ще съберете двойно повече публика.По-възрастните си спомнят Локомотив-ЦСКА 3-0 пред 35 хиляди зрители именно на този стадион.
+1
 
 
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ Пловдив.
+3
 
 
ЛОКОМОТИВ Пловдив Е ГОРДОСТТА НА Пловдив!!!!ТОЗИ ФАКТ Е НЕУСПОРИМ! НЯМА ПО-ГОЛЯМА ГОРДОСТ ОТ ТОВА ДА СИ ФЕН НА ЧЕРНО-БЕЛИЯ КЛУБ!ПОКЛОН ПРЕД ТРЕНЬОРА И ОТБОРА НИ! В МОМЕНТА ИМАМЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИСКА ЕДИН ФЕН ОТ КЛУБ,ОТБОР И РЕСПЕКТИВНО ПУБЛИКАТА НИ Е НА ПОЗНАТОТО НИВО! В НЕДЕЛЯ ЩЕ Е ФАНТАСТИЧНО! ЖАЛКО,ЧЕ СТАДИОНА НИ Е С ОГРАНИЧЕН КАПАЦИТЕТ! САМО ЛОКО!
+9
 
 
Когато отборът играе ,какво може да кажем ,ние феновете освен едно голямо Благодаря ,на всички наши футболисти и на Емил Велев ,който наистина съумя да направи един сплотен тим ,със амбиции и хъс за победа. Само едно не ми е ясно ,кога ще изиграем един нормален мач във нормално за хората време и със едни нормални съдии ,които да ни свирят реално ,а не да се подпират всички шопски отбори плюс разни набедени отборчета със повечко пари .Това БФС ,до кога ще си прави каквото им е угодно и ще угаждат и нагаждат на който им пуска стимули . Докога ще дърпат футболът ни назад ? Стига вече ,как е възможно това все нас да се случва ....Само Локо ! В неделя сме отново на Лаута ,за поредният празник на Пловдив
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.03.2012 г.
+10
 
 
Еваларка и на феновете на Локо - снощи почерпиха яко тайфата, та тая сутрин не мога да отлепя от леглото :)))
+12
 
 
ЧЕСТИТО !!!!!!! Не знам за вас но моята мечта е пак всички така наречени грандове още като тръгнат за Пловдив да треперят и да правят залагане с колко гола ще паднат - както беше преди (80- 90 год) ! пак - ЧЕСТИТО!!
+16
 
 
пред фактите и боговете мълчат...доста ботевисти ни поздравяват,което им прави чест....ще добавя само едно нещо: БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ,БИЙ,БИЙ!!! НАСТРЪХВАМЕ ЛИ ЗАЕДНО?САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!!!
+12
 
 
Ами да кажа едно ГОЛЯМО БРАВО и на всички "КАНАРЧЕТА",коита са писали тук...!!! Стискам им ръцете за коментарите ИМ...!!! Благодаря им...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: