ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ивайло Петев: Нека от Локо се канят как ще ни победят
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:24 / 20.03.2012Коментари (9)2301
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че силното представяне на Ло­комотив Пловдив у дома не го пристеснява. Младият специалист смята, че от­борът му няма право да се отпуска, въпреки разгромните победи, тъй като конкурентите за първото място са много близо.

"Очаква ни тежък двубой на "Лаута". Дано продукция­та се хареса на феновете, защото играта е за тях. Иначе Локомотив е стойнос­тен отбор и разполага с доб­ри играчи. Затова ние тряб­ва да подходим максимално концентрирано, както беше досега. Запознати сме с тяхната победна серия като домакини. Тя не ни притесня­ва. Отиваме в Пловдив с ед­на - единствена цел - да й сло­жим край и да вземем три­те точки. Нека от Локо се канят как ще ни победят. В сряда обаче ще видим кой кой е на терена. Всички в отбора работим здраво, за да подобряваме играта си и да показваме по-добър футбол. Нямаме право на никак­во отпускане, тъй като на­шите конкуренти са плътно зад нас. Всеки мач ще излиза­ме, за да спечелим трите точки. Независимо срещу кой играем", сподели Петев.

Той коментира и твърде­нията, че има държавна поръчка Левски да е шампи­он.

"Не бих искал да говоря по тази тема. Ще видим накрая на кой, така да се ка­же, сметките ще излязат точни. Надявам се битката за титлата да се реши на терена. Все пак всички отбори се опитват с всякакви прийоми да спрат Лудогорец. Всеки се хвърля здраво срещу нашия отбор. Това обаче не ни притеснява. Колкото повече ни затруд­няват противниците ни, толкова повече нашата иг­ра ще търпи развитие и това ще ни помага да изчис­тим грешките си", завърши старши треньорът на разградчани.

 

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2012
22.03.2012
22.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тоя цървул едно изречение не може да състави, че да го разбере човек какво точно иска да каже, направо трагичен. Треньорче ама от тъпичките, к'во да го п'райш.
+3
 
 
Тоя Петев да не се е взел за Гуардиола и да си мисли че води Барса ? Ще доиде в Пловдив и едва ли не точките са му сигурни. Петев, не си познал. Играеш на Лаута, а не на Марица или Тодор Диев. Прогноза - 2 - 0
+5
 
 
Тези пък за какви се помислиха бе? Иееее, бати съдраните шалвари!
+5
 
 
С Господ, игра, дух и фенове ! Но ти тези неща не можеш да ги разбереш, играл си и си треньор в смешни провинциални отборчета, които съществуват само защото президентите им са живи.
+3
 
 
Този пък и той се помисли за гранд. Всички се опитвали да ги спрат с всякакви средства. Ами вие с какви средства измъкнахте равния с нас? И с какви средства(разбирай хапчета) направихте вашите футболисти да бягат като коне цял мач?
+3
 
 
Конкуренцията в първенството ще го направи по-качествено безпорно.Пожелавам им успех,но след нашия мач.Стойностен отбор са,но ние имаме сили да ги победим.Дано нашите момчета не се пренавият,а спокойно да подходят към срещата.Оптимист съм за утре,дано имаме повод да празнуваме.Успех момчета докажете се ВИНАГИ С ВАС
+5
 
 
Първият кръг съдиите ви спасиха но този път ще си тръгнете на.бани!!!! Поздравявам ги за хубавата и успешна игра, но на Лаута ще им трябва нещо повече за да се доберат и до точката.
+3
 
 
Смешко ти още 1вия крьг беше паднал или забрави а? отмениха чист гол на Здравко Лазоров селяк мрасен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: