ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (28)
Немците от АМG оглеждат стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 19.03.2012Коментари (29)15557
© Plovdiv24.bg
Спортният министър Свилен Нейков е в Пловдив. Пред репортер на Plovdiv24.bg той разкри някои неща около евентуалната концесия на стадион "Пловдив".

"Имаме инициатива, която продължаваме. Знаете, че в момента правим анализ на всички стадиони в България. Имаме такава работна група, която включва една от големите мениджърски фирми на германия AMG. С нея установяваме в момента състоянието на стадионите, включително и на стадион "Пловдив", заяви Нейков.

"Ще търсим начин за инвестиции за построяването на стадиони от нов модел, което в бъдеще ще може да изплаща и процент за клубните отбори", добави спортният министър.

"Не става въпрос за инвеститори, а мениджъри, които гарантират, че един построен нов обект ще може да бъде така менажиран, че да отделя и допълнителни средства за издръжки на съоръжението и на отборите", каза още Нейков.

"Искаме да изградим една стратегия, която ще бъде в следващите 10 години, което значи, че ще се отива на варианти повече на клубни стадиони. Искаме така да изградим тази стратегия, за да може тя да обхваща този положителен период, на който ние разчитаме да бъдат построени 10-12 стадиона в България", завърши Свилен Нейков.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
и сам израснала там и ми се плаче като го гледам
+3
 
 
Ако беше по4нала реконструкцията навреме преди 2г. сега ве4е щяхме да имаме най модерния стадион в България . Кой взе концесията Кай4о лъжеца/ Н.Гигов/ и А.Търев за да си уредят благословията на общината за завода в Шишманци. А за стадиона един голям к........р за жителите на Пловдив. Тоя негодник Гигов съсипа клуб като ЛОКО сф ние го 4акахме да построи стадиона . Този идиот ако имаше намерение да се занимава сериозно със футбол нямаше да се махне от локо пд.
+3
 
 
Според мен това е фирма за инспекция на хонорар познайте при кого ще отиде 4аст от хонорар4ето а ние ще видим още един макет. Разберете наглите тъпи шопи няма да позволят в Пловдив да има нещо пове4е от грозната софия.
+3
 
 
То не бяха ,сега пък немци а стадиона се руши.какви стадиони гледаме на макет вече 10г. и кой от тях ще бъде построен не се знае.Спорта в Пловдив просто умира.
+2
 
 
направил съм проектно предложение за стадиона,ходих в общината да попитам къде да го предам и ако могат да го разгледат, но учи никой не ми обърна внимание
+2
 
 
А един мармот завива шоколада в станиол - така май беше ...:)))
+2
 
 
Доколкото разбирам, това не е инвеститорска фирма, а фирма специализирана на доходен мениджмънт на стадионите. Именно това, от което всеки инвеститор се нуждае, ако реши да доизгради нашия стадион Пловдив по новите съвременни стандарти. Тогава на базата на такъв бизнес по идея, АМГ ще могат да направят бизнес-план, от който да се види срокът на откупуване на инвестицията и нейната доходност. Нормално.
+2
 
 
Коя е тази фирма АМG? Някой чувал ли е нещо за нея?
+5
 
 
Някой спомна ли си за олимпийския шампион , който се разви в зала'"Чайка" и колко такива на гребната база чийто ремонт се првали малко след края му?!
+4
 
 
Нека си припомним колко фалшиви концесии минаха до сега през днешните руини на легендарния " 9-ти септември"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА за най-добрия млад пловдивчанин: Гордеем се с теб, Ицо!
Над 500 щангисти от цялата страна вече са в Асеновград за държавното първенство
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Кирил Десподов отново е №1, ето всички призьори от церемонията "Футболист на годината"
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: