ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо постави Левски на колене по пътя към финала за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 15.03.2012Коментари (361)48912
Локомотив Пловдив победи с 2:1 Левски в 1/4-финален двубой от турнира за Купата на България. Макар и да играеха срещу 14 човека днес "черно-белите" изнесоха един от най-добрите си мачове на Лаута и заслужено продължиха в следващата фаза на надпреварата.

Пловдивчани започнаха много силно срещата, като се нанесоха изцяло в половината на своя опонент и създадоха няколко добри атаки, но без гол. В 20-ата минута капитанът на Локо Пд Здравко Лазаров проби отляво, след което бе съборен на границата на наказателното поле, но рефера Ивайло Стоянов-Сватбата подмина ситуацията, което предизвика гнева на резервната скамейка на домакините, както и на публиката. В ответната атака Левски откри резултата. Рамос проби по дясното крило, центрира в наказателното поле към Калво, който засече и вкара за 1:0 в полза на Левски.

След гола Локо Пд не се предаде и се втурна изцяло в атака, но само малшанса не им достигна да изравнят, след кота уцелиха три греди до почивката.

През втората част картинката в мача не се промени. Локомотив Пловдив редеше атака след атака пред вратата на Пламен Илиев, но така и не достигнаха до гол. Четвърт час преди края на срещата Рамос замаха да изчисти една топка в наказателното поле, но не успя да уцели коженото кълбо и тя срещна ръката му, а рефера отново си затвори очите и подмина положението. Две минути по-късно страничния рефер отново ощети домакините, като вдигна несъществуваща засада на Базил дьо Карвальо, който излизаше очи в очи с вратаря на "сините".

В даденото от рефера продължение "черно-белите" стигнаха до така чакания от феновете на Лаута гол. Даксон Да Силва центрира от корнер на първа греда, Юнес Бенжелюн отклони с глава към Михаил Венков, който с глава заби за 1:1 и докара мача до продължение. След гола на Венков напрежението на терена ескалира между играчите на двата отбора. Базил дьо Карвальо и Христо Йовов се сдърпаха, и в крайна сметка Ивайло Стоянов им показа на двамата червени картони.

Още в първата минута на първото продължение Здравко Лазаров взриви публиката на Лаута, като направи пълен обрат в мача. Капитанът на Локо Пд се подигра с цялата отбрана на левскарите в тяхното наказателно поле и със силен удар вкара за крайното 2:1. 

След гола Локомотив Пловдив свали темпото на игра и се поприбра в своята половина. Възпитаниците на Емил Велев успяха да удържат до края на мача резултата и се класираха на 1/2-финал в турнира за Купата на България.

Състав на Локомотив Пд: Караджов, Родригес, Бенжалюн, Дяков, Венков, В.Георгиев (46' Д. Георгиев), Златински, Даксон (98' Й. Тодоров), Лазаров (112' Ил. Йорданов), Карвальо, Сержиньо


Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
цитат:
Абе кви са тия Лудогорец?Какво толкова сте прехласнали по тях?Колкото и да ми е тъжно да го пиша....запомнете бе момчета-шампион на България се става когато шопите са слаби,и именно ние затова ги бием и 2004 станахме шампиони!Те досега не са играли със сериозен отбор,а именно нашия е такъв,вече трета година играем със същите футболисти,имаме обигран състав,треньор който е на ти със тая игра и най-важното една луда публика!Те какво имат една сбирщина от футболисти и един треньор-незнаен герой!Миналия сезон ги бихме ама съдията не ни позволи,сега ще им го върнем със 2:0!Видях ги срещу Ботев каква игра направиха-тотален безобразен хаос,и като видят толкова публика хептен се наси..т!Самите играчи на Ботев не си повярваха,че ще направят нещо и затова паднаха,но и Лудогорец не блестяха със някакви уникални неща!Пловдив е сам срещу всички,Пловдив е срещу традициите на големите отбори,Пловдив е убиец на грандове и утре ще им докажем това!Нека бъдем горди Пловдивчани и подкрепим утре отбора!!!
Това е коментар ден преди мача.Тия са книжни грандове нищо повече,Караджата слънчаса този мач...един анемичен удар и това е.Съдята ни спря,но футболистите не спряха,отложиха цял кръг зарди тях,но с това само си отложиха загубата!Само Локо!!!!
+1
 
 
Локомотив доказа кой е гранда под седмете тепета
-1
 
 
Пак е пълно с жълта измет в темите за големите!А после не били комплексирани?!Ей нещастници,вчера Локомотив изигра мач,който ще се помни дълго,защото се игра срещу 11 говеда и 3ма нещастници в жълто.И доказахме,че сме един от най добрите отбори в БГ.А вие жълти малоумници,от 20год. ви няма на картата и пак серете.Затоваще си играете по селата и скоро няма да сте вдясно в класирането.И очаквам с Несебър в Брестник да сте минимум 20 000 хиляди,при продадени 2000билета!!!!Това ви е патент на вас!!!!
+6
 
 
Благодаря на истинският локомотивец, който преди мача на Ботев ми се обади, за да ми пожелае успех и да ме покани на рожденият си ден. Сигурен съм, че той също се срамува от транспаранта ви. Успех за купата. Само БОТЕВ Пловдив!!!
-4
 
 
Не им обръщайте внимание на жълтурцуте,те са селтаци,практикуващи селски футбол наказани от Бога.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
На най-важния мач за отбора да издигнеш основен транспарант - "честит измислен празник - жълти к**ви" показва, че наистина "нямате" никакъв комплекс. Достойни сте за Гинес. Абсолютни рекордьори!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: