ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов: Видя се класата и разликата между двата отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:39 / 14.03.2012Коментари (71)9094
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пловдив Милен Радуканов отдаде загубата на неговия тим в класата между двата отбора. Младият специалист на "жълто-черните" заяви след края на мача, че на този етап пловдивчани не могат да се противопоставят на отбора на Лудогорец.

"Играхме достойно през целия мач срещу най-добрия отбор, но в 21-ата след наша грешка допуснахме нелеп гол. След което после червен картон и отново грешка за втория гол", заяви Радусанов след края на мача.

"Видя се, че има разлика в класите, а и в този мач имахме нужда от опитни футболисти, които да се противопоставят на противника. На този етап не може да се противопоставим на този отбор", добави БГ Моуриньо.

Видинчанинът определи за основен фаворит за спечелването на Купата на България - ЦСКА, Левски, Литекс и Лудогорец.

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слаб треньор, без опит !!! Лапач на парички !!! Докара вратарче пъдпъдък и наемници пенсионери, за сметка на местните млади момчета! А за любовта му към червените, справка в албума на официалния ни сайт - има снимки където води тренировките ни с наша фланелка и червена шапка....
+5
 
 
Писна ми да чувам от този влах любовта му към червената публика и разликата в класите с всички отбори! Миленчо, как не разбра, че Ние пишем историята, а всички други просто копират от нас.
+6
 
 
То и друго се видя. Че тази година май ще ни е нулева.
+6
 
 
Миленеее Милене-ако беше докарал класни играчи щеше да е друго нали?Щом като знаеш каква е хавата защо не го направи?????Не си дошъл тука за да си правиш експерименти, така че по-добре си върви щом не можеш да се справиш с поставените цели.
+4
 
 
В неделя ми се струва че ще признае, че и Несебър са по-класен отбор. Май на там вървят нещата. Този набеден треньор е страшно недоразумение. Дано тези от Несебър не се навият да ни скочат сериозно.
+4
 
 
Не е срамно да загубиш мач ,но зависи как ще го направиш ...Вижда се съвсем ясно ,че тези футболисти нестават за Б гр ,камо ли за Агр . Казвал съм го и пак ще го кажа ,нещо ви куца във ръководството на отбора ,на някои хора просто не им е там мястото .За Радуканов ,какво да кажем ,освен че си няма хал хабер от тази пущина футболът .Все пак тук е Пловдив и не е ЦСКА ,на тях всеки може да бъде трениор ,а тук се иска да имаш някакъв опит ,тактика ,да можеш да подбираш правилните и нужните футболисти и да ги подреждаш правилно ...Кое от тези неща е направил Радуканов ? Ами Коцето Видолов ,този мишок хитър ,дето все се крие зад някой ,той какво прави и на какво ги учи тези футболисти ? Незнам ,но ще берете много ядове ,много ви е слаб отбора и незнам ,дали ще се преборите за Агр .,освен ,ако не сте направили организация за влизане
-2
 
 
цитат:
Надявам се момчетата да се отпуснат, да се надиграваме с най-добрия отбор на България
Е, Милене, надигравахме ли се с тях, или те си играха с нас като котка с мишка? Истината е, че не мина този номер, както стана срещу Черноморец. Но на всички ни беше ясно предварително кой е по-силният, че на нашия Ботев не му отива да играе страхливо. То не бяха панически шутове към тъча или напред към самотния П.Атанасов, затиснат между двама бързи майстори защитници. Сега един въпрос само, Милене? Имаш ли доверието на съблекалнята към тебе? Ако го нямаш, тогава без да питаш ръководството или Мустака, си длъжен сам да си дадеш оставката.
+1
 
 
Господа заплатаджии Радуканов и Киров мястото ви не е в великият БОТЕВ.ПД и ако имате и капка съвест в което аз лично не вярвам сами ще си подадете оставките знам че сумите са големи но все пак трябва да имате и някаква съвест колкото и малка и закърняла да е тя.Не ставата и съвсем скоро феновете щеви го припомнят по най правилният начин .
+10
 
 
Когато ви казвах ,че Христолов може и да го плюете ,но при него имахте много по-добър отбор ,а Пичони беше един много добър трениор ,ми слагахте постояно минуси .Но ето че съм абсолютно прав. Сега отборът ви няма хал хабер от футбол ,незнам но тези по-добре да се пробват в някакъв друг спорт например хандбал ,водна топка или волейбол .Този Радуканов е пълен смешник ,такива млади и перспективни футболисти освободи ,за сметка на едни пълни безхаберници ...Ще берете големи ядове и ако не сте си опекли работата за А гр. ,ще ви бъде много трудно с този отбор да се преборите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: