ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се прости с участието си за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 14.03.2012Коментари (349)31891
Отборът на Ботев Пловдив отстъпи с 0:3 от лидера на родната ни "А" група Лудогорец, в мач от четвъртфиналите за Купата на България, пред около 10 000 хиляди зрители на Колежа. Класата в мача си оказа влияние в срещата и гостите от Разград заслужено продължиха напред в надпреварата.

"Канарчетата" започнаха добре през първите минути на двубоя, като наложиха домакински натиск към опонента си, но така и не можаха да застрашат вратаря Голубович. В първата си по-опасна атака пред вратата на домакините, Лудогорец успя да вкара. В 21-ата минута след грешка в средата на терена, играч на гостите центрира в наказателното поле на домакините към оставения непокрит Марселиньо, който с глава вкара за 0:1.

След почивката "жълто-черните" започнаха добре, но действията им бяха доста разпилени и разгадани от
лидера. В 67-ата минута рефера Стефан Спасов реши изхода в срещата като показа директен червен картон на Венци Бонев, след като спря атака на гостите за игра с ръка. 

"Канарчетата" не се предадоха и с човек по-малко, като тръгнаха с последни сили напред, но след нова грешка в защита допуснаха нов нелеп гол. Домакините не можаха да изчистят една топка в наказателното поле, която попадна в краката на Мишо Алеклсандров, който с плътен удар от сериозна дистанция удвои преднината на гостите. Пет минути преди края на среща Лудогорец направи резултата класически. Точен за "орлите" бе Кабаселе, който оформи крайното 0:3.

Ботев Пловдив: Иванов, Аргиров, Бонев, Ив. Димитров, Бачев, Й. Христов (84' Веселинов), Св. Петров (59' Огнянов), Рахов, Александров, Д. Атанасов (64' Неделев), П. Атанасов

 

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Вижте, не може да ни яд на отбора, каквото можаха - направиха. Те просто толкова могат. Мен ме е яд за друго, вече трети полусезон пропускаме, да направим селекция като за обявените от ръководството амбиции. Айде да оставим зимата между В и Б, айде да речем лятото, Бакала не разбира и сбъркал, ами сега? Мойте уважения към привлечените в зимната пауза, ама те с какво вдигат така да се каже нивото и класата на отбора? И да не пропусна, лично аз останах доволен от играта на Шведа и Ангел. Видях раздаване и желание, дано са живи и здрави и с времето да добият и класа.
+6
 
 
момчета спрете да пишете, че сте супер публика, да това няма кой да го отрече, НО мисълта ми е, че 5 000 да пеят песни за отбора на играчи, които изобщо не ги е*е за този отбор няма да стане нищо... така е и с чужденците - пейш им нещо, ама не го разбират и не се надъхват... ТРЯБВА СЪРЦЕТО ТИ ДА Е ЗА ОТБОРА В КОЙТО ИГРАЕШ ИЛИ ПОНЕ ДА СИ ПРОФИСИОНАЛИСТ, КАТО КРИВИЯ, тоя е на години, а бяга повече от 25 годишните футболерчера... ПРОСТО, АКО МАЧОВЕ СЕ ПЕЧЕЛЕХА И СЕ СТАВАШЕ ШАМПИОН ЗАРАДИ ПУБЛИКАТА ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПРЕД ВТОРИЯ В "А'' ГРУПА С 20 ТОЧКИ..
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.03.2012 г.
+6
 
 
Радукан, гледаш ли днес какво правят ХОРАТА ?! .....Ало, РЪКОВОДСТВОТО - къде се скрихте тия два дни? .... Сякаш, само хубави неща се случват в отбора, че чак летаргия ви е налегнала! ....Мишоци!
+7
 
 
Значи Септември Симитли могат,а нашите клоуни.....Толкова ли не заслужи тази публика поне малко себераздаване,пък каквото стане.
+14
 
 
Хората,които пишат за Ботев са ясни-прекрасни хора,умни и интелегентни,боли ги за отбора,виждат как стоят нещата,виждат и какви некадърници са взети.Убеден съм,че ако облекат с жълточерната фанелка кой и да е от тези 12 000 ,които бяха на стадиона щеше да вложи много повече сърце,отколкото тази наша некадърна 4-ка/не му знам въобще името/.Всъщност-тези които бяха на юбилея видяха за какво става дума.Аз в залата бях седнал точно до сегашния отбор на Ботев-никому неизвестни момчета,които се кикотеха тъпо като на сцената се появяваха най-изявените канари.Искаше ми се да им извикам-ей,шматки,тия мъже горе целия Пловдив ги знае,още ги познават и уважават,ами вие кви сте бе посерковци?Ама нали е празник-замълчах си.Ама-видя се какви са посерковци на мача. Всеки истински Ботевст на сън да го събудиш ще ти издекламира отбора на 80-те.1-Вичев 2.Пикито 3.Митко Младенов 4.Благо 5.Славчо 6.Коста Танев 7.Коцето 8.Жоро Славков 9.Антим,антим-гол гол гол.10.Зико.11Пашев!!!А тия вчера--ми аз на нито един не запомних името,нито един не знам-освен пълния безхаберник-4-ката,вратаря-тотален въздух.Единствено добро впечатление със сърцата си игра ми направи русичкото момче,пазеше бадема.Освен него-никой друг не става за тоя велик отбор с още по-велика публика.Да не забравяме и най-важното-най-големите успехи бяха завоювани с нашата юношеска школа и с наши треньори-пловдивчани.Четейки всички коментари обаче у мен буди недоумение факта,че столюпеновските фенове на локумспорт съжалявали за нас,щото нямало да се срещнем по нататък.Те завалиите толкова са извън реалността,че смятат,че Левски ще паднат от тях.Пълни идиоти са,щом смеят да си мислят даже,че може да остранят Левски.Но-щом им харесва да са идиотите на Пловдив-да ги оставим да се изживяват на такива...
+8
 
 
Приятели, каквото и да си говорим, само с юнашка публика не става. Не сме готови още за Купата на България. И от моя житейски опит да ви кажа следното - хубавите работи стават бавно и струват много, много повече време и усилия, отколкото ни се иска. Чухте какво каза Цветан Василев - Ботев не е проект за два дена, а дългосрочна инвестиция. Необходима е упорита, търпелива, целенасочена ДЪЛГОГОДИШНА и сериозна професионална работа. Отделно - това е турнир. И по-слаби отбори могат да бият по-силни, и обратното. Можеше ние да сме фаворита, а някой по-скормен отбор, който има ден, да ни отстрани. Това е футбол, не е война. Живота продължава и е много хубав, ако можеш да го видиш от тази му страна. Много по-важно е в момента да се преборим за А-група. Успехите ще дойдат по-нататък и ще са - както се полага - изстрадани.
+13
 
 
С този отбор, с този треньор и с тази игра много трудно ще бием Несебър. Трагедия. Абсолютна. Да имаш такава публика и да не дадеш всичко от себе си, не мога да го проумея. Тази шайка некадърници и още толкова некадърен треньор /но с огромно самочувствие/ не трябва да им се позволи да петнят името на Ботев.
+4
 
 
Това ли е лидера на А гр.,ако нашите си бяха повярвали малко резолтатът щеще да е друг.От наша страна нямаше нищо градивно ,но невидях и нищо градивно и от страна на Лудогорец.Ако това е нивото на А гр. жална ни майка. п.п.И сега честито на печалившите,защото Радукана си заминава и идва Овчата глава+Антон Генов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: