ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов остави Курдов и Домакинов извън групата за мача с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 13.03.2012Коментари (34)5540
© Plovdiv24.bg
Атанас Курдов и Николай Домакинов останаха извън групата на Ботев Пловдив за мача с Лудогорец за Купата на България, разбра репротер на Plovdiv24.bg.

Освен тях в групата нe попаднаха Димитър Байрев, Васил Василев и Мартин Димов

За сметка на това в групата на "канарчетата" се завръща Мариян Огнянов. В нея намери място и новото попълнение Димо Атанасов.
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чета тук много страдате за Курд абе вие гледате ли футбол ,поне по телевизията гледайте бе,кажете ми един мач в професионалната Б група в които е играл нещо този.....Та той само ръкомаха няма спечелено единоборство не излиза на положения защото не ги създава не играе без топка.....И то не защото е слаб футболист а защото е един превъзбуден малък и явно доста тъп щъркел.Знаете ли разбирачи че на полусезона е бил изгонен, и че данчев и баща му са направили пътека да се молят да остане и да му се даде шанс и точно на другия ден отбора отива на мед. преглед половината група тренира другата е на преглед,познайте къде е бил Звезди, нито в едната нито в другата ,на едните казал че тренира на другите че е на преглед,накрая като го хванали казал че не дошъл защото не могъл да запали колата.ТОЧНО на другия ден след молбите да остане.Извода го оставям на вас РАЗБИРАЧИ!
+3
 
 
Да, разбира се, че най-важното е да играем като отбор и да не робуваме на имена. Но за да е отбор, трябва да си има и лидер между играчите. Може ли някой да ми каже кой е лидерът? Или тази роля ще се изпълнява пак от помощника на Радуканов - Светльо?
+9
 
 
утре ще видим какво представляваме.Утре ще се види кой крив кой прав..... Със сърце и колектив може повече отколкото от един,двама.....успех канари и победа
+15
 
 
Според мен е по-важно да играем като отбор отколкото кой ще играе. Крайно време е да не робуваме на имена а на Победи.....и за последно утре ще видим кой крив кой прав,нали така???? Успех Ботев Пловдив и нека духа на победата бъде с нас до последния съдийски сигнал.Успех!!!!
+10
 
 
Няма страшно! Може мачът да е вече спечелен.... А Курдов и Домакинов Милен ги пази за "А" група - да са свежи и да не се контузят. Успех!
+20
 
 
успех на мом4етата утре ще ги подкрепим
+8
 
 
Сигурен съм че Радуканов си има основателни причини. Все пак той е треньора, той има наблюдения за всички футболисти и знае най-добре.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+24
 
 
Незнам колко от вас са прави или не ,но аз имам една молба към Радукана,ако може да не пуска в игра Светлю Петров,същият нека си остане само пом. треньор.
+13
 
 
Абсолютно съм съгласен с Радуканов.Не зная дали някой няма да се съгласи,че в момента и двамата не са във форма.Зная,че всички обичаме и двамата,но в момента нещата са такива.Реално за да спечелим нещо в такъв мач задължително трябва да владеем центъра,а напред с бързи крила и удари.Смятам,че Огнянов има талант и капацитет дори да бъде пуснат още в началото.Все пак факт е че той е печелил много повече мачове отколкото е губил,а такива футболисти при нас са малко.Каквото и да мисли всеки,все пак трябва да приемем решението на треньора и да дадем всичко от нас на трибуните.Напред мой Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: