ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив продължава да мачка на "Лаута" - 2:0 с Черноморец (Бс)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 10.03.2012Коментари (132)12591
Локомотив Пловдив победи с 2:0 гостуващия Черноморец Бургас на "Лаута" в мач от 18-ия кръг на "А" група. Пловдивчани успяха да надиграят заслужено бургазлии и се поздравиха след края на двубоя с трите точки.

Преди началото на двубоя старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо получи плакет от ръководството на Локомотив.

Домакините нанесоха своя удар в последната минута на първото полувреме. Капитанът Здравко Лазаров изпълни много хубав пряк свободен удар, но топката нацели напречната греда, след което коженото кълбо се върна в Танко Дянков, който с глава прати кълбото във вратата на Стоян Колев.

Второто полувреме играчите на Емил Велев вдигнаха темпото на игра и заиграха много по-агресивен футбол. В 55-ата минута Йордан Тодоров можеше да реши всичко в срещата. Халфът бе намерен превъзходно от Лазаров в наказателното поле на гостите, но ударът на футболиста не намери очертанията на вратата. Четвърт час преди края Базил дьо Карвальо уби интригата на "Лаута". Нападателят на "черно-белите" се възползва от груба грешка на централната двойка на бургазлии и с удар по земята фиксира крайното 2:0 за Локомотив.

Следващата среща на Локомотив Пловдив е на 15 март (четвъртък) срещу Левски за Купата на България.

Локомотив Пловдив - Черноморец Бургас 2:0
46' Т. Дяков 1:0
75' Карвальо 1:0

Локомотив Пловдив: Караджов, Родригес, Венков, Бенжелюн, Дяков, Валери Георгиев, Тодоров (86' Коцев), Сержиньо, Даксон (89' Маламов), Лазаров (76' Д. Георгиев)

Черноморец Бургас: Колев, Дянков (30' Димов), Николов, Мелконян, Паланков (56' П. Йорданов), Асис, Филипов, Цонков (46' Телкийски), Фопоре, Шаешуе, Боли.


Още по темата: общо новини по темата: 28
13.03.2012
11.03.2012
11.03.2012
11.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дойде пролет. Пак задължения. Пак трепети за лиценз. И ПАК ТОТО!!! Най-слабия мач за този сезон - цялата тактика беше да не нападаме. През първото полувреме Локо неможеха два точни паса да си направят, затова през второто трябваше да разпокъсаме линиите за да могат да си комбинират и да ни бият. Вторият гол - ескорт на нападателя им до гола - все едно гледаш Черноморец ЦСКА 0:4. ФАРС!!! И тия палячовци ще реват за публика срещу Берое - ами няма да има след такива циркове... Падни, ама с достойнство, както двете загуби до сега от ЦСКА и от СЛавия, а не да ми разигравт тото-постановки...
+2
 
 
Ми маини Обихте ни от бои :) до другата неделя да бяхме играли пак нямаше да можем да ви бием но за вас не ме е яд важното е Шопите да са извън тройката.Ако говедата и прасетата са извън "А" група Българсйият футбол печели :)
+3
 
 
ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ НИЕ СМЕ СИМВОЛА НА ТОЗИ ГРАД НА 7-ТЕ ТЕПЕТА МОШНО ВЕЙ СЕ чЕРНО БЕЛИЯ ФЛАГ
+4
 
 
Паднахме, бяхме по-слаби. Нямам какво да добавя още за мача. А публиката от Бургас не бяха 20 човека, но това е друга тема.
+3
 
 
Е,голяма работа,че загубихме....Злобарите изпълзяха.
+6
 
 
браво момчета. успех и за напред. не трябва гостуващите отбори на БОТЕВ И ЛОКО да си отиват непобедени. трябва всички отбори да ги е страх когато идват да играят в Пловдив.
+4
 
 
Локо беше по-добрия и търсещ победата тим вчера с изключение на първите 20 минути.Контузията на капитана Дянков обаче си каза думата и при двата гола.Дано е само разтежение и се върне за следващия мач.
+6
 
 
Честита победа ! Показахте на цаците как се играе .
+5
 
 
Честита победа ! Пожелавам ви и успех срещу отбора от Подуене .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: