ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте какво очаква Локо в "Надежда"! О, времена! О, нрави!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 03.03.2012Коментари (21)7808
© Gong.bg
От ранни зори работници и фенове на столичния Локомотив се включеха да чистят стадиона в "Надежда", за да може той да придобие вид за "железничарското дерби", което е в понеделник (5 март) от 15,30 часа.

Вижте (снимката горе) на какво приличи стадионът в момента. Той надали ще придобие по-подходящ вид в понеделник, когото възпитаниците на старши-треньора Емил Велев ще излязат на терена.  

Няма да коментираме състоянието на "тревната настилка". Тази нелека задача оставяме на читателите на Plovdiv24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
О!П*тки! О!Майни! Как така ви е страх да дойдете на стадиона ни в "Надежда"??? Има много мат'риал бе,батета, за крадене бе,батета... Нас по-скоро трябва да ни е страх! Кви бяхте вие бе,то не беше Локо,то не беше Велбъжд,то не бяхте и Юве... Вие отбор нямате,стадион искате! Жалка рабора. Ега Гигов се върне при вас ДАНО!!!
+1
 
 
Ами ето за това всяка година ги ПЕРАТ и ЖИЛЯТ софийските нещастници. Затова и националния отбор стигна дъното.Защото Перушана Боби може само да върти гюбеци.От футбол отдавна не разбира нищо.
+2
 
 
ГОшО МАРКОВ ЕЙ РЕНДЕ ОПРАВИ ТЕРЕНА СТРАХ ЛИ ТА Е БЕ ЖЪЛТА МАСТИО.АЙДЕ ОПРАВИ ТЕРЕНА И ДА СЕ ПОчВАТ 11 НА 11 ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЛУчИ С ТЕЗИ ФАЙТОНИ СТИГ С ТЕЗИ НОМЕРА БЕ.КОКО Е ИСКАЛ ДА ВИ ПЛАТИ ДА СЕ ИГРАЕ НА КОИТО СТАДИОН ИСКАТЕ В СОФИЯ НЕ ВИ Е ЛИ СРАМ БЕ МИшКИ ТАКИВА
+4
 
 
На тази дата: 03 Март1979 г. Локомотив (Пловдив) - Ботев(Пловдив) - 4:0 А групаГолмайстори: Ружди Керимов (4'), Недялко Стамболиев (20'), Христо Бонев (30'), Едуард Ераносян (81')Пловдив, стадион ""9-ти септември"", 30 000 зрители1979 г. Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) - 4:0‎3 март 1979 г. - Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) - 4:0, А група - "Голмайстори: Ружди Керимов (4'), Недялко Стамболиев (20'), Христо Бонев (30'), Едуар..Състав: Кирил Толев; Петьо Василев, Веселин Балевски, Ганчо Пеев, Недялко Стамболиев; Аян Садъков, Георги Василев (73' - Павел Габеров), Христо Бонев, Едуард Ераносян, Тодор Иванов, (77' - Орлин Кадьов), Ружди Керимов; Старши-треньор: Димитър Григоров В навечерието на дербито позициите били ясни: жълто-черните се очертавали като твърд фаворит, а за черно-белите изглеждало логично да загубят. И то щяло да е логично не само заради тревожното място в класирането, но и защото в дерби-мача за Локомотив щели да излязат трима юноши. Това били Аян Садъков (на 17 години и половина), Едуард Ераносян (на 18 години) и П. Василев. Дошъл и денят на големия мач - 3 март 1979г. Градският стадион събрал 30 000 души, които станали свидетели на истинско зрелище. В 4-та минута Керимов открил за черно-белите, в 20-та Стамболиев удвоил, а в 31-та Христо Бонев направил разликата класическа. Точката на това зашеметяващо дерби положил Едуард Ераносян - преминал със слалом между защитниците на съперника, включително вратаря Вичев, и отбелязал - 4:0! Така завършил този мач. За него "Отечествен глас"" писал следното - "Ако трябва да бъдем по-точни, трябва да кажем, че победата на "Локомотив"" над "Тракия"" не може и не трябва да се счита за голяма изненада."" Освен разгромния резултат и категоричността на победата, дерби-мачът се отличил и с поредния спортсменски жест на играч в черно-бяло. Това бил Г. Пеев, който извадил топката вън от терена, за да се окаже медицинска помощ на контузен противников играч.
-4
 
 
Хе,че тия от Лайнаута кво се оплакват от "Надежда"?Забравиха ли как на селския им стадион се срути едната трибуна?Някой знае ли друг стадион в България,където една трибуна да се срутва ей така?
+2
 
 
ей тоя гигов бил много зле ,падна до нивото на жоро рендето
+14
 
 
Ужас и срам ,как може да има такива стадиони и ние да играем и ходим на тях ? Това е картофена нива ,интерестно футбол ли ще се играе или някакъв друг спорт ? Те за това искаха да си играят на този стадион ,защото тук техниката ще отпадне и ще има пак само ръгане и кюскане .....БФС Смешници ,вие убивате футбола и то съвсем умишлено ,можехме спокойно да си играем днес на Националният стадион ,но това е постояно защитават интересите на Софииските отбори и Лудогорец и Литекс ,другите да умират ....
+10
 
 
Тея помаци Лудогорец като ги гледам с Берое колко са жалки ако ги бяхме пипнали миналата седмица щяхме да им пръсним задниците.
+12
 
 
Направо да садят картофи и да се свършва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: