ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете с декларация срещу Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 09.10.2007Коментари (0)7945
© Plovdiv24.com
След като вчера от ръководството на Ботев Пд разпространиха официална декларация срещу действията на феновете, днес самите привърженици изпратиха до медиите собствена декларация срещу президента на клуба Димитър Христолов. В нея се казва:

Ние, привържениците на най-стария футболен клуб в България - Ботев Пловдив, протестираме срещу едностранното и тенденциозно представянето на нашите действия спрямо собственика на ПФК „Ботев 1912" ООД , без да бъде потърсена нашата позиция.

Посрещнахме с чувство на огорчение и възмущение декларацията на играчите и спортно-техническото ръководство относно действията ни по време и след края на срещата между Ботев Пловдив и Черно Море, в която остро беше осъдено поведението на жълто-черните фенове. Очевиден е опита да се манипулира обществеността, като по повод освиркванията срещу ДХ-С и спонтанните протести, се подлага на съмнение верността ни към жълто-черната идея.

В последствие стана ясно, че част от футболистите са научили за тази декларация от медиите. Това за пореден път показва манталитета и характера на лицето, управляващо Ботев Пловдив през последните години, което прави жалък опит да се скрие зад декларацията на играчи и ръководители.

Въпреки незавидното състояние на Ботев Пловдив, стадион „Христо Ботев" винаги е бил сред най-посещаваните в България. Всяко гостуване се превръща в домакински мач за Ботев, благодарение на нашата подкрепа. Може би някои бързо забравиха, че само преди седмица на „Лаута", при 0:4 за Локомотив Пловдив, се чуваше само пеенето на жълто-черните фенове.

Ние не протестираме срещу Ботев Пловдив! Ние протестираме срещу начина, по който се ръководи и управлява този велик клуб!

Боли ни, че най-старият футболен клуб в България се превърна от славен тим с традиции и победи над силни европейски грандове, в средняшко отборче, с което никой не се съобразява. Заради лицето ДХ-С, от Ботев бяха прогонени много футболисти и треньори, отрасли с жълто-черната идея и милеещи за Ботев. В историята са дерби мачовете с Левски и ЦСКА, а мачовете в Европа се превърнаха в блян. През всички тези години, и при всички тези срамни страници от историята на нашия клуб, клубното ръководство в лицето на Христолов не престана да сипе щедри обещания и да чертае светло бъдеще за отбора и клуба.

Ние сме против всичко това, което представлява футболен клуб Ботев Пловдив днес! Срещу всичко онова, което сътвори "мъдрото" ръководство през дългите години на своето безумно управление и което доведе любимия ни отбор до сегашното му положение.

Дойде моментът лицето Христолов най-накрая да изпълни поне едно от стотиците си обещания, а именно да предложи акциите си във ФК Ботев Пловдив за продажба и най-накрая да ни освободи от нежеланото си присъствие!

Осем години срам и позор, осем години на лъжи и бездушие!

Стига! Ние, привържениците на ФК Ботев Пловдив, заявяваме категорично, че е дошъл моментът, в който повече няма да отстъпим!

ХРИСТОЛОВ, ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

От хилядите привърженици на Ботев Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: