ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се срещнаха с градската управа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:18 / 26.02.2012Коментари (9)3815
© Plovdiv24.bg
По инициатива на фенклуба и футболния клуб, в петък на Лаута се проведе среща между представителите на Локомотив с новата управа в лицето на заместник кмета с ресор "Общинска собственост и градоустройство" Димитър Кацарски, заместник-кметът по младежка политика и социални дейности Георги Титюков и кметът на община "Тракия" Костадин Димитров

Тема на разговор бе процедурата за възлагане на обществена поръчка за проектирането на осветление на стадион "Локомотив" в парк Лаута.

"Имаме избран изпълнител за проектиране, в понеделник (бел. ред утре) ще бъде обявено името му. Имаме уверението, че в три-дневен срок ще ни бъде предоставен и проектът, който е оценен на 2800 лв. За мен тази сума е реална, в случай че проектът се прави съвместно с фирмата изпълнител. Такъв обаче ще бъде избран с нова процедура, не по-късно от още един месец. Няма да допуснем при проектирането да бъдат поставяни дискриминационни условия, които да предрешават избора на изпълнител на по-късен етап. Всички тези мероприятия са публични и ние ще поканим представители на футболния клуб, както и такива от фенклуба, за да се уверят лично в прозрачността на поръчките. С приемането на проекта ще имаме и количествено стойностна сметка, която ще е достояние на всички" обяви Кацарски на срещата.

Той бе уверен, че физическото изпълнение на проекта няма да надхвърли срока от 2 месеца, в случай че няма процедури за обжалване.

"Нямаме никакво намерение да отстъпваме от предварително поставения от нас срок, стадион "Локомотив" да има осветление през август месец" , убеден бе още заместник-кметът пред представителите на "черно-белите".
Той бе запознат и с инициативата на запалянковците за изграждане на нова трибуна "Бесика" и изрази готовността на градската управа да инвестира в изработката на работен проект.

"Необходимо ни е да имате инвестиционно намерение, както и да ни дадете планово задание, за да възложим задачата за проект на тази трибуна. Мнението ми е, че трябва да се помисли за етапност при проектирането, за да може и трибуната и залата зад нея да могат да бъдат изпълнени независими един от друг", заяви Кацарски.

На срещата бяха обсъждани теми, свързани с пребиваването на футболния клуб на стадиона в парк Лаута, както и бъдещите намерение същия парк да се превърне в зона за спорт, отдих и култура. Представителите на местната власт се заканиха още да започнат проверка на волейболния клуб на Локомотив, проблемите около който фен-сайтът на "черно-белите" е писал.



Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нещо за наема на подлеза стана ли дума,или мълчахте като...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+2
 
 
Колко години вече го дъвчим това осветление... Айде да го правим веднъж за винаги
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: