ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жалки, по-жалки, БФС и Вальо Михов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 24.02.2012Коментари (53)13364
© Plovdiv24.bg
Българският футбол потъва все повече в блатото на посредствеността и отвращението. Шампионатът още не е започнал, а на привържениците на част от отборите и ръководствата вече им писна тотално и им е все тая дали ще започне това жалко подобие на футболен шампионат.

Май е най-добре двата софийски книжни гранда, сбирщайн групата на Гигов и провинциалните милионери от Литекс и Лудогорец да ходят сами да си играят и да си разпределят еднократното участие в евротурнирите. Да идват напролет отбори от Люксембург и Малта и да ги изхвърлят и оттам. Те и без това срам нямат, така че им е все тая кой ги млати като шкембе в дувар и ги прави за смях.

Останалите отбори просто няма смисъл да се напъват, за да играят поддържаща роля. Такава вече им е отредена от жалкото, смешно ръководство на БФС и каквото и да правят е практически безсмилено. "Богопомазаната" петица от отбори ще окупира челото на "А" група в края на сезона, ако ще вместо Локо и Славия да дойдат на тяхно място да играят Барса и Реал с всичките си звезди.

Жалките същества, ръководещи футбола ни, дори вече не се опитват да се прикриват в опитите си да бутат силните на деня напред.

Първият кръг от първенството бе отложен заради "опасната" метеорологична обстановка. Няма значение, че този уикенд ще е слънчево и около 15 градуса. Опасно е за "грандчетата", защото са в трагично състояние и шансът да свалят гащите още първия кръг е огромен, затова ще им спестим тежките гостувания.

Колкото и да е жалко, това бе очаквано. Жалкото е именно защото бе очаквано, а това означава, че някак си сме се премирили.

Събитията около мача между Локомотивите от втория кръг граничи вече с идиотщина. Откровена, целенасочена и прозрачна. Бе направено всичко възможно, за да може пловдивският отбор да остане без подкрепа на трибуните, една от силните страни на "черно-белите". Тук вече замесени освен БФС са и Вальо Михов и фирмата, държаща правата за интернет излъчване на мача. Виновници - много, целта и потърпевшите са едни и същи.

За колко са продадени правата от "А" група в интернет? Има ли изискване за качество на излъчване на двубоите? Колко ще получи Локомотив от този мач за това, че ще остане без публика и ще играе в най-идиотския за футбол ден и час мача си? Има ли мъжество Валентин Михов да излезе и да отговори на тези въпроси?

Най-жалкото и тревожно е, че всичко това е очаквано. Всички сме принудени да се примиряваме с това. Какъв е смисълът "А група" изобщо да започва?

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Докато Перуката управлява футбола , нещата ще са такива....При него няма воля за промени, а само мерак за далавери и власт. Ужасното е,че Перуката е бетониран на поста си поне докато Платини управлява УЕФА. Футболът е държава в държавата навсякъде, а по приятелска линия с французина , бай Перуци може да векува в БФС.
+6
 
 
По-хубаво локомотивците въобще дане почват мача- като първа част от протеста, след това е и нашият ред.
+13
 
 
един голям РУК за бфс!!! :@ само ние сме в такава пародия на футбол и такива 4 месечни почивки...
-2
 
 
Незнам кое е по-голямото зло,БФС или чалгата,но знам че отбора си остава завинаги черно-белия - ЛОКОМОТИВ Пловдив!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 24.02.2012 г.
+16
 
 
Винаги,ще бъде ,за няколко пробити долара в повече,за това,тренирай яко,ако ти вкарат 3 гола,ти вкарай 4 гола,Германците са Пример.
+30
 
 
Крайно време е тук Всички Пловдивски фенове да разберът ,че САМО И ЕДИНСТВЕНО ОБЕДИНЕНИЕТО НИ ЩЕ НИ НАПРАВИ СИЛНИ !!!!!!!! Стига вече със това плюене и сеене на омраза !!! Преди 20 години ,всички фенове ходехме заедно на мачове ,сядахме един до друг ,нямаше нито буферни зони ,нито заграждения ....Разберете че ние сме най голямата заплаха за шопите и само ние можем да им се опънем ...кой друг ?? За това те все гледат да ни прецакат ,знаят че нашите фенове ,каквото и да се случва ,подкрепят отборите си и все когато се зададът важни мачове се започват техните измишлиотини ,да направят така че или да сме наказани за някоя глупост или да направят мачовете ни във ден в който да не бъдат толкова посетени ....Е до кога със тези простотии ,до кога ще ги търпим тези палячовци ,които доведоха футболът ни до дъното ? Никаква заинтересованост от нищо ,виждат на къде вървим и никой от тях не отиде ,примерно във Народното Събрание и не каза "ХОРА ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗА СПОРТА !!! Нямаме бази ,нямаме школи, нямаме стадиони ....всичко ,което е правено преди 30 ,40 години се руши и загива ...Няма кой ...Сега нестига че унищожиха не само футболът ,ами и като цяло спортът ,сега сме ние на дневен ред ,искат да откажат и нас да ходим начове ...ЗАЩО ?? Какво целят тези хора и на кого слугуват ? Аз ви призовавам фенове от Пловдив Обединете се и покажете на България ,че няма смисъл от това противопоставяне и само така ще бъдем силни и ще можем да се преборим със това шопско зло ,което ни тъпче непрекъснато
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: