ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Ще е смешно, ако мачът с Локо Сф е в "Надежда"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 23.02.2012Коментари (45)4922
© Plovdiv24.bg
От Локо Пловдив възроптаха срещу провеждането на двубоя с Локо София на стадиона в квартал "Надежда" и деня на самия мач - понеделник.

"Ще е смешно, ако срещата се играе в "Надежда". Не зная с протекцията на кой се позволява на Локомотив София отново да домакинства на този стадион. Конструкцията е в трагично състояние още преди да го затворят. Теренът също не се знае в какво състояние ще е след тази една година. Това е безумие", заяви пред "Тема Спорт" наставникът на черно-белите Емил Велев.

Административният директор на Локо Пловдив Атанас Узунов пък разкри, че двата клуба са искали железничарското дерби да бъде преместено от понеделник, както е по програма, за събота. Причината е, че през уикенда ще дойдат много повече хора, но от БФС и "Арена Футбол", която притежава правата за интернет излъчването на шампионата, не са им разрешили.

"Разбрахме се с колегите си от Локомотив София мачът да бъде изместен за събота, 3 март. Първоначално имахме съгласието срещата да се проведе тогава, но сега не може. Никой не казва защо. Разговаряхме със СТК и те нямат нищо против. Говорихме също с притежателите на интернет правата от "Арена футбол" Иво Кусев и Красен Кралев и в първия момент бяха съгласни, но впоследствие се отметнаха. Имахме разговори и с Вальо Михов, чиято фирма има дял от тв правата, но той каза, че не е запознат с програмата на БФС. 

Недоумявам след като няма друг двубой в София в събота, защо не може мачът да се играе тогава. Просто попаднахме в омагьосан кръг. Не получаваме помощ от никого. Това е все едно да ни накажат да играем без публика. Ако е така, поне за в бъдеще, ако ни накажат, да считат този мач като изтърпяване на наказанието. Нали футболът е за публиката? Защо не направят двубоя в удобен ден за хората? Съгласни сме дори и да се измести часът. Никой не печели мачът да е в понеделник. София е двумилионен град и на хората ще бъде много по-удобно двубоят да бъде в събота", ядосваше се Узунов. 
Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Маври,а ти даваш ли си сметка,че колкото и президенти да сменихме,а други Бог ги смени,пак останахме в А група и крайните ни позиции бяха много добри.На теб щом ти е смешно,смей се и пожелавам Ботев да влезнат в елита,а ние май в Б група в бликите 20 години няма как да изпаднем.
+2
 
 
Един въпрос, като знаете че сте им абонати,защо все с тях се натискате да играете?
+3
 
 
каква злоба бе то такъв смях пада даваш ли си сметка че ако сте в Б ще се борите да не изпаднете
-1
 
 
Защо толкова злоба се излива тук?Играем с голяма част от резервите и падаме,ама някои вече сигурно до оргазъм ще стигнат от кеф.Да не би този мач да промени статуквото ни в А група?Като играем слабо ще падаме,а миналата подготовка даже и 1 мач не спечелихме,без селекция и класирането ни е добро за момента.Нека всеки си гледа неговия отбор и там да коментира
-1
 
 
вижте се.....после ние сме комплексари.стоите и следите лайфскора 20 души.ей на тва му викам аз комплекс.Любимец е ваш проблем,не наш.....
+2
 
 
Коко дали ще изтърпи до край или пак ще ги извади?
+4
 
 
"Отборът от "Б" група прави за смях "смърфовете - Величков вкара два гола с глава до 20-ата минута, попадение от дузпа на Петков в 35-ата минута тотално орезили пловдивчани." Чак и мен ме е срам...
+1
 
 
0:3 до 31-та минута ?! Браво, бе машини! :)))))))) Абонати на Любимец ! :))
0
 
 
абе тия любимец хубаво че не играете на техен терен десятка не ви мърда.как може да не се къобразяват с пловдивдкия любимец .много нагли ей
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш отказа да запълва групата с юноши, Локо само със 17 играчи срещу ЦСКА 1948
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: