ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Локо пробва куп нови и френски вратар при 0:2 от Брестник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 07.12.2011Коментари (80)9998
Локо загуби с 0:2 гостуването си на Брестник, в контролна среща преди зимната пауза. В този двубой Емил Велев заложи изцяло на отбор, съставен от играчи на проби или юноши на клуба.

Преди почивката под рамката на вратата на Локо застана 28-годишният френски страж Антонио Жозе Триле. Негов мениджър е екзотичният бивш шоумен Кофе Бабоне. Централната двойка защитници пък бе изцяло от "черно-бели" кадри в лицето на Христо Стамов и Атанас Рибарски. Първият доста се понрави с играта си и остави най-добри впечатления от пробващите се футболисти.

През второто полувреме за Локо пази стражът на Добруджа Марков. Именно на него домакините вкараха головете си. При едно центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле, най-съобразителен се оказа Александър Стойчев-Тапата от домакините и почти от гол линията реализира в опразнената врата.

След почивката "смърфовете" също имаха няколко сполучливи опита за атаки, но не успяха да ги завършат голово и по този начин да изравнят. Домакините от своя страна организираха две опасни атаки, като при втората успяха да стигнат до второ попадение, в самия край на мача, като по този начин направиха победата си по-убедителна.

Добро впечатление с играта си оставиха и дошлите на проби юноши на Левски Янко Ангелов и Тодор Гочев.

Мачът бе изгледан от трибуните от бившият капитан на "смърфовете" Георги Мечечиев.

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Така не се отразява мач! Къде са стартовите състави? Къде са смените? Къде са голмайсторите? Абколютно неграмотна и безполезна ститя
0
 
 
Стоян Колев,ви показа ,как се бият дузпи;)
+2
 
 
Абсолютно съм съгласен с Jako. Школите в България, които "раждат" футболисти, се броят на пръсти, а нашата не е една от тях (дано да греша). Колкото за момчето, доведено от Кофе, мога само позитиви да кажа. И двамата ни вратари се представиха на добро ниво.
+9
 
 
Контролите са за това.Да се пробват новите,юношите.Резултата не е важен.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Нашите юноши за нищо не стават! Затова трябва да се търсят нови попълнения, школувани в страни с развити футболни школи - Франция, Германия, Италия...Тук да се развиват и да бъдат продавани за добри пари! Нашите ги видяхме какво могат - един голям наш "талант" ни трови нервите доста години, сега е резерва в Монтана! Покрай качествени чужденци ще израстнат и младите наши, но не можем да разчитаме на нашите школи, които не ги научават на елементарни неща!
+3
 
 
сега е време за проби и контроли - резултатите са нереални- това би следвало да е Локомотив 3 или 4, някои от игралите не сме ги чували , няма и да чуем повече. Странно би било ако в този мач беше играл някой от разширения състав. Ако не пробвахме играчи, отказвахме участие в контроли и не търсехме нови футболисти по-добре ли ще е?
+9
 
 
е*ати и резила....На ви юноши!!!Тоя лош-оня не става....ама от долу не излиза никой!!!В школата играят само връзкари!!Насила искат футболисти да ги правят.Работата още от основата е сбъркана!Покрай това момче от Любимец-неразбории пак!!Тоя не знаел,оня не чул.....големи профита сме!-няма що!!
+2
 
 
Тоя тома томов е фен на сдружението!Само забележете, прави се на локомотивец и си кълне себебододните от Дпс сдружението.Представете си колко трябва да си комплексиран от отбора на Пловдив за да направиш,токова нещо!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: