ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължава напред за Купата, но загуби капитана си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 23.11.2011Коментари (93)10493
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив се класира в следващата фаза на надпреварата за Купата на България, но загуби капитана си Здравко Лазаров. "Черно белите" без да си дават много зор се наложиха с 2:0 над втородивизионния Чавдар (Етрополе). Двубоят в Етрополе бе изгледан от легендата на българския футбол Христо Стоичков, който наблюдава срещата заедно с президента на Чевдар Емил Димитров. 

"Смърфовете" поведоха с гол от съблекалнята. След един изпълнен корнер, бранителите на домакините не можаха да избият една топка, а Михаил Венков с глава вкара за 1:0. Само минути след попадението Локо получи тежък удар след като на носилка бе изкаран Здравко Лазаров и веднага бе откаран в болница. До края на полувремето пловдивчани можеха да направят резултата класически, но на два пъти страничните стълбове помогнаха на домакините и "черно белите" се оттеглиха само с гол аванс на почивката.

След подновяването на играта картинката се запази като през първата част, Локомотив атакуваше, а Чавдар се бранеше. Така се стигна до 76-ата минута, когато Даксон Да Силва изведе Сержиньо сам срещу вратаря на Чавдар и португалецът хладнокръвно вкара и оформи крайното 2:0 за Локомотив. 
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жалко за Здравко. Той е един от фуболистите, които макар и на години правят разликата между отборите в първенството ни. Дано се оправи.
+1
 
 
Много лек и лесен мач за нас! Най-хубавото е,че Здравко е здрав и с това,повече от нормално и безпрепядствено стигнхме до следващата фаза! Има прекалено много слаби съперници,като жълтурите,Плевен или Тунджа,но ако ни се падне някой от силните,такъв ни бил късмета! Аз лично си избирам селяните от "кънчова поляна",за да им затворим устите за пореден път! Толкова са зле завалиите,че са за оплакване! Добре,че Враца не искаха да играят за тази купа,защото оставането им в елита е далеч по-важно,иначе днес щяха да бият с лекота!ЧЕСТИТА ПОБЕДА И САМО ЛОКО!
Пея песен за лубимия си отбор
на 23.11.2011 г.
+8
 
 
Браво на двата пловдивски отбора! Аз пък не искам още да е дербито дай боже в по напреднала фаза!
+9
 
 
Това е хубав ден за пловдивският футбол.И за тези които знаят да обичат без да мразят.Честита победа на истинските локомотивци.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+1
 
 
Честито братя. Налей да пием бирата, налей да се напием, че Локо Пловдив победи, че Локо победи, за славата на Пловдив да пием до зори.
+4
 
 
Браво!Очаквам по-труден съперник да ни се падне в следващия кръг.Ако се паднем с Ботев ще има отново пловдивско дерби ,макар че в момента сме с класа над градския съперник.Само Локо!
+15
 
 
Да си пожелаем Локо-Ботев на финал пред поне 20 000- да покажем кой е най-футболният град.
+5
 
 
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ Дано със Здравко всичко е наред и контузията да не е сериозна Наздраве
на 23.11.2011 г.
+5
 
 
Христо Бонев-"Искам Ботев Пловдив да бъде следващият ни съперник за Купата. В никакъв случай не подценявам "канарчетата". Смятам, че един такъв мач между двата отбора ще бъде празник за Пловдив. Пловдивчани заслужават да се изиграе такъв двубой. За Локомотив е хубаво да играе на два фронта. Колкото по-напред продължим за Купата, толкова по-добре. От шампионатния ни мач с Литекс зависи дали ще имаме големи шансове през пролетта да атакуваме челно място, което ни дава право на участие в евротурнирите",
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: