ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Стоичков: Не се отказвам от проекта за стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:19 / 11.11.2011Коментари (18)10259
© Plovdiv24.bg
"Преговорите за стадион Пловдив ги водя аз. Не се отказвам  от проекта и ще бъда радостен, ако той започне", каза днес на пресконференция футболната легенда Христо Стоичков. Това Камата заяви след като беше удостоен с почетната титла "Доктор хонорис кауза" в ПУ "Паисий Хилендарски" - Пловдив.

Според Стоичков, ако проектът стане факт, най-малко на 1200-1300 човека ще им бъде осигурена работа за период от около 3 години. Той см

(c) ПОТВ
ята още, че събирането на цялата документация по стадиона трябва да стане в Община Пловдив и процесът трябва да бъде напълно прозрачен.

Припомняме, че преди време футболната звезда докара испански инвеститори за стадион "Пловдив", но и досега няма никакво развитие по случая.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Безсрамно нагло и алчно неандерталско копеле. А едно време като те вързах с белезниците за парапета не беше такъв нахален и безочлив. То има приказка за въшката козто се ояла и изкочила..... ама често ги и мачкат такива наглеци с недостатъчен генетичен материал.Е то не беха един и двама ...кой от къде се пръкне иска да ши*а народа отсекаде.
Aнонимен
на 12.11.2011 г.
+1
 
 
" Преговорите за стадион " Пловдив " ги водя аз " .Някой от Пловдив да те е избрал, нахалнико.Имало ли е референдум и решение на Общински съвет - Пловдив. Това е общинска собственост ,ДРУГАРЮ.
+2
 
 
аиде докторе бутаи стадиона нали тва ти е целта мол4ета апартамент4ета кои го е*е за футбола в бг като игра4 беше наи големиа ама ся ни та биа за си4ки гласужали за тотев идете се снимаите с стариа стадион плождиж щото нож ниаа да има ще го бутне тоо простак и ниама да направи нов а знае ли се може на гребната тотев да си направе 3-ти хотел благодарение на доктор стои4ков
+2
 
 
Истината е една, обединенние на всички около идеята за един голям и хубав стадион, на който да играят Ботев и Локомотив. Нека не се разпиляват средства а да се хвърлят във школите. От Лаута и Колежа стават хубави тренировъчни бази. Когато двата отбора вървят, зрители ще има и стадиона ще е пълен. Трябва да се оправят и стадионите на Марица и Спартак но без мегаломанщина, а при сегашното положение тя е налице. От новоизлюпения доктор прозира комисионната. Незнам защо са се запънали да го бутат толкова, защо не оправят първо стадиона и после да строят колкото си искат молове. Истината е една и в Испания за застроили много и после са бутали. Пълзи и една друга теория. От 2015 год в Европа стартирала програма за ремонт на спортни съоръжения, България била на 2 място в списъка, направен въз основа на постигнати спортни успехи в период 50 г назад. Така че помислете си кой ще финансира всичко това и умишлено не полага усилия за възтановяване на спортните съоръжения. Пример е стадион "Тодор Диев",четири години реваха че за европейския проект на стадиона общината не им дава някакви декари, в мандата на Славчо им ги дадоха но те се отказаха дори от Б група. Ето смешната работа. Всичко е дрън, дрън, няма инвеститори, най големия инвеститор е държавата, Юли Попов да отива при Тотев и архитекта , шеф на общинския съвет и да иска големия стадион, ако двадесетте милиона са факт да започват големия стадион не Колежа и за 2 години да имаме читав стадион, да питат и Коко Динев колко пари дава. Като искат и иберийците да се включат никой не им пречи.
+3
 
 
Докторе,не става само с тичане и ритане иска се и акъл,който ти липсва!
+3
 
 
Ей ся си е*а майката. Доктор Стоичков твърдо е решил да построи молове и жилища на гребната база между които да намърда и едно малоразмерно стадионче. Боже дано Тотев да удържи на напъните на доктора и да не позволи безмисленото разрушаване на стадион Пловдив.
Aнонимен
на 11.11.2011 г.
+3
 
 
"Доктор хонорис кауза" на ПУ "Паисий Хилендарски" - Пловдив. "Доктор хонорис кауза" на ПУ "Паисий Хилендарски" - Пловдив. Трябва и на Милчо-лудия да се присяди тази титла защото има повече заслуги за Пловдив от този, а мове би е по образован от него. голям университет , голямо ниво!!!!
Aнонимен
на 11.11.2011 г.
+11
 
 
Локомотив и Ботев имат стадиони ,с достатъчен при ремонт капацитет. Спартак и Марица не се нуждаят от нов стадион. Кой би плащал ,за да играе на нов стадион.Ще плати Пловдив ,всеки един от нас . Държавата не събаря незаконното строителство на Кирил Рашков , а Стоичков внушава ,че трябва да се събори нещо ,което е общо взето излишно ,или ако се поправи ,в тази икономическа криза ,ще е напълно достатъчно. Изглежда добрият в краката доктор хонорис кауза си въобразява ,че това се отнася и за цялото тяло. Нима смята ,че останалите все още в Пловдив са по-глупави от него и не си дават сметка какви комерсиални цели се преследват. И кой ще е инвеститорът. Клатушкащата се икономически ,подобно на Гърция ,Португалия и Италия -Испания. След като София ще строи национален стадион за 140 милиона ,това обезсмисля и стадионче в Пловдив,ако имаше смисъл варненци щяха да се възползват от примамливите стоичкови оферти.Всичко е прозрачно-закупуване на апетитен терен в чертите на града и използването му за обогатяване.Твърдо не на пейзанската хитрост,дори облечена в мантията на доктор.
+7
 
 
10% комисионна от 150 млн. евро инвестиция за новия комплекс...?!?!? Ицо, не се отказвай! Две дечица имаш, невръстни! хе хе...
Aнонимен
на 11.11.2011 г.
+8
 
 
Сега остана да бутне стадиона и да построи хууубав мол... и да прибере тлъста комисионна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: